Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kecálkové, jaké používáte?  

1. 1. kecálkové, jaké používáte?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, po zadání do hledání \"messenger\" or \"kecálek\" mi nic nevypadlo, proto zakládám tuto anketu o kecálcích

Zajímalo by mě jakou síť preferujete a jakého klienta v ní používáte. :super

U mě to je asi 60% ICQ, ale nechci ho, nebaví mě originál klient a qip se musí v důsledky změny protokolu občas přeinstalit, lidé z kontakt listu nechtějí přejít na jiná řešení

30% Skype pomalu ho začínám opouštět, důvod nestálá kvalita hovoru a nechci aby si díky mé veřejné IP ze mě dělal skype ústřednu

a zatím 10 % Live messenger, má pro mě asi nejlepší kvalitu hovoru + výměný systém souboru a sdílené složky mezi uživateli se mi zamlouvají. Bohužel je zatím neochota ze strany kamarádů na něj přejít. V žádném případě bych nerad četl, že dělám reklamu Microsoftu! Ale stejně se mi jeví jako nejlepší

Těším se na vaše reakce

Odesláno

na klasicke pismenkovani mam ICQ (jak pises, bohuzel vetsina lidi o jinem protokolu ani nevi), dale pak Jabber... (oboje Miranda)

Skype pouzivam vyhradne na telefonovani

Odesláno
Původně zaslal: majty

irc :) bohuzel to moc uzivatelu pc nezna :)

znám, ale hraju přes něj občas jen kvízové hry

Odesláno

No já Qip, a Skype, teda ted Qip infium, už je docela odladěný a ted ještě přibyla možnost odeslané soubory ukladat na Qip.ru na vlastní uložiště o velikosti 5GB, Skypa používám míň a spíš jen a v volání, ale někdo nic jinyho než skype nemá tak je dobrej i na psaní.

Jinak pokud někdo nemá rád klasický ICQ tak doporučuji QIP, je uživatelsky přívětivej a nenáročnej na systemový nároky. Vyzkoušel jsem toho hodně, Mirandu, Pidgin, Gaim, Trilian a možná ještě nějaký, ale QIP mi přijde nejlepší peo běžného uživatele kterej nechce až tak moc ladit jako třeba u Mirandy;)

Odesláno

na PC

ICQ(qip) - som online takmer nonstop

Skype - rovnako ako ICQ aj ked ho nevyuzivam tak casto

obe aktivne

na telefone

ICQ(Jimm) - som online vsade tam kde je wifi a nemam po ruke laptom

Skype (fring) - minimalne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...