Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak - rekonstrukce bytu postoupila vpřed a proto už se dá začít shánět vybavení.

Rozhodli jsme se Helčou pro tyto výrobky

Lednice Liebherr CUN 39130 http://velkosklad.cz/bile-zbozi/kombinovane-chladnicky-2/liebherr-cun-39130-1146171/

Pračka AEG 86850 http://www.elektro-soucek.cz/detail-zbozi/22-aeg-lavamat-86850-pracka-predem-plnena-skladem/

Sušička AEG 59840 http://www.gsmtelefony.cz/index.php?cat=0&idx=64071

Protože vím, že se členové Peugeot-clubu pracovně pohybují v různých oborech (a za zeptání nic nedám) ptám se, zda by někdo neměl možnost nám toto zboží nabídnout včetně dopravy za nějaké zajímavé ceny (nejlépe s dodáním do pátka 13. 2.)

Odesláno

Méďo, vybíráš Ferrati mezi bílou technikou. Tomu odpovídá i cena.

V tomhle segnemtu, který není main-stream, je cena o něco vyšší. Ty výrobky nejsou špatný, jen poměr cena/výkon v porovnání se životností je někde jinde, než u běžné \"konfekce\".

Osobně bych volil jinou cestu, ale pokud jsi schopen cenu akceptovat, parametricky vypadají OK.

P.S.: Liebherr už doopravdy za 16 tKč ?:roll

Nakrizenou :papa

Odesláno

Ano, chci kvalitní značkové věci - nekupuju je totiž na rok.

Cenu, kterou jsem na netu našel jsme schopni akceptovat, ale co kdyby někdo měl nějakou možnost, jak se dostat o pár tisíc dolů??? (přeci jen se jedná dohromady o nákup za cca 50 tKč, kde už by nějaký majitel elektra mohl jít se svou marží kvůli Medvědovi dolů)

Odesláno

Ta lednička vypadá dobře ( sama bych si k ním musela pořídit žebřík:-D), pračka nevím, nemám zkušenosti a parametry vypadají dobře, ale k susičce bych měla velké výhrady. Za tuto cenu, umí velmi málo a navíc AEG mezi sušičkami mají velmi silnou kunkurenci. Sama jsem chtěla taky AEG a dala jsem na rady a jsem dodnes moc ráda. Navíc energetická třída u sušiček je nesmyslný údaj - záleží totiž především na tom, kolik otáček má pračka při ždímání. Pokud mám pračku se 1600ot. pak to prádlo je napůl suché už z pračky...

EDIT: Nevšimla jsem si, že by měla program košile. Ta naše má a je to luxusní program, protože ty košile dávám rovnou do skříně. Buben mám 120 l, což je na 8kg prádla (mokrého). Dost jsem to řešila a je to hotová věda a volby nelituju;) Přeji šťastný výběr.

[upravil dne 7/2/09 permonik7]

Odesláno

No ač je to neuvěřitelné, tak po koupi sušičky, ani nevím, kde žehličku máme;) Fakt to skládáme rovnou do skříně a u těch košil žehlím maximálně límečky a manžety:) Ale to neumí každá, musí mít program košile, což ta Méďova nemá. Dokáže pracovat s párou, která tam vzniká a tím je tzv. předžehluje. Takže tvůj smích může být akorát ze závisti, že furt žehlíte:aut... takovej předpotopní zvyk:D

Odesláno

To bys chtěl vědět:P

Nevybrali jsme ji, spíš jsem si nechala poradit a doporučili mi ji, i když jsem původně sháněla taky AEG. Jsem spokojená, neměnila bych a vybrala bych i dnes stejně;)

Mám doma tuto ;)

Skoro nic nežehlíme, protože buben je tak obrovský, že se to prádlo nemá ani proč mačkat. Dokud neuvidíš, neuvěříš a až uvidíš, nechceš jinak;) Tak měkoučky prádlo, voňavy, zbaveny všech žmolků, nití, zvířecích chlupů, zapomenutého papírového kapesníku a podobných nehod jsem předtím neměla;)

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

To bys chtěl vědět:P

Chtěl a děkuji :super Já měl v užším výběru tuhle, ale ta cena je malinko větší. Takže rád si nechám upravit iluze.

Stejně jako Medvěd, také mám raději značkové věci, ale už jsem vyléčen. Koupil jsem do kuchyně opravdu drahý set Eletrolux a ještě v záruce zemřela myčka a pár týdnů po záruce trouba (eletronika, oprava 11.000,--Kč).

Odesláno

Rádo se stalo, jsem stejného názoru a bylo mi vysvětleno, že ta značka, kterou máme se snaží kvalitou konkurovat právě Miele, které je cenově úplně jinde. Zatím tohle mohu jen potvrdit, protože mám vlastní zkušenost se sušičkou Miele ( odvětrávací) a teď i s Brandt a ta kvalita je opravdu na obdobné úrovni.

Ta co máš vybranou vypadá velmi dobře, ale jen na 6kg prádla a u sušiček se to udává v mokrém stavu, takže pokud máte pračku na 5kg prádla (suchého), a budeš prát plnou pračku, tak to máš na dvě dávky..nebo na jednu a bude to ultra zmuchlany a ještě to bude trvat dlouho. Ta naše třeba nemá program vlny, ale to už má dneska každá, nemáme ji zdaleka novou;)

Levná věc, dvakrát placená... já to pořád říkám;)

Tady jsou oficiální stránky:)

[upravil dne 7/2/09 permonik7]

Odesláno

no tak já si vybavoval byt na podzim a volil jsem následující..

lednice tahle

pračka tahleta

velkou prioritu při výběru lednice jsem kladl na spotřebu, protože to je žrout, co jede 24h denně, pár týdnů po nákupu se začli objevovat lednice A++:nevim

s pračkou jsem nadmíru spokojen, btw se mi na ni líbí, že buben zastaví vždy otvorem nahoru a dvířka se otvírají tak nějak \"poloautomaticky\":super

Odesláno

Není nad to, aby lednice dávala 41 dB (běžný šum tichého prostředí je 35 dB), ptačí zpěv je nad 50 db.

... prostě, není nad reklamu :roker

P.S.: nic to nemění na tom, že ta kombi-lednice může být fakt super :super

Odesláno

vix: když koukám na jiný lednice, tak 41dB je běžná hodnota..a vyluzuje to pouze když \"sepne\"...ale jestli máš doma lednici, která je po sepnutí neslyšitelná, rád bych věděl typ:aut

Odesláno

ne, moje kombi-lednice má pitomejch 71 dB ... a v té době byla děsně \"super\" tichá :D

Když není seplá, možná má těch 41 dB...

Jako, když jsem se bavil s Johnem, o PC větrácích... nemohl pochopit, že 24 dB je pro běžného člověka neslyšitelných.

A proč to výrobci uvádějí - je to prostě jen jiná \"stupnice\"

P.S.: jedná se o pojem \"akustický hluk\"

a \"akustický tlak\" :D

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

vlastně všechno made in germany--není se co divit,stačí mi siemens :blablabla

záleží, jakou má náladu ta baba na konci linky ...

(analogie Peugeot Partner / Citroen Berlingo¨)

... resp., co tam nalepí :D

Odesláno

no já už si nepamatuju značku lednice,ale taky mám Liebherr a fakt supr,máme jí už přes dva roky a naprostá spokojenost,velká,skladná a mrazák luxus..... ne nadarmo se říká že \" světová jednička je Liebherr lednička \" k té sušičce mám kombinaci s pračkou,kvůli babce,ale stejně to nepoužíváme,a žehlit nežehlím,na co,stejně se to zase znmačká jak to vezmu na sebe :D:D

Odesláno

permonik7: jj mají a výhoda je ta,že když chci něco schovat Ladíkovy na zub,tak babka tam nedohlídne,na židli nevyleze bo je moc stará,a já se musím moc snažit abych na to dozadu došáhnul :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...