plaz Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 tak jsem zklaman zastupem 807cek ze nikdo neprijel pro semika jsem mel suplik a zas jsem ho vezl domu atmosfera super a pokec o vsem moznym jsem sklamann panove aspon ti co jsou z prahy mohli prijet ja jsem obetoval cas i kilometry celkem z domu a zpet 60,5km doufam ze napriste se polepsite ........ plaz Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Potvrzuju, že plaz tam čekal až do konce srazu a stále věřil, že ještě nějaká ta 807a dorazí. Myslím si ale, že s ostatníma klubákama i tak dobře pokeccal a doufám, že příště mezi nás dorazí zas (byť na srazu bude tak jako Miras s cupátkem se svou 807ou jediným zástupcem, já ho uvidím rád) Citovat
plaz Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 Dekuji Medvede za podporu jo a to klouzani beru pro dva .plaz Citovat
MatrixChose Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Táta koupil Evasiona, tak ho snad někdy překecám, pokud teda Citroen nevadí Citovat
Shemik Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Jeeeezis Plaziku, ja se Ti cece moc omlouvam. Sice jsem mezi tim jeste drobet zamarodil, ale nebudu se nijak vymlouvat, ja na ten Dzban zaroven take zapomel jak na vlastni smrt. Tam se to dela nejak pravidelne, ne? Kdy to tam zas bude? Priste musim dorazit i kdybych se tam mel priplazit Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Shemik Jeeeezis Plaziku, ja se Ti cece moc omlouvam. Sice jsem mezi tim jeste drobet zamarodil, ale nebudu se nijak vymlouvat, ja na ten Dzban zaroven take zapomel jak na vlastni smrt. Tam se to dela nejak pravidelne, ne? Kdy to tam zas bude? Priste musim dorazit i kdybych se tam mel priplazit Předveď se 6. 3. - ale nevím, zda bude i Plaz (i když vlastně proč by nebyl???) Citovat
Shemik Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 OK Medo, dik za info, tentokrat si to napisu do diare. Hele a jak je to prosim Te s tou pravidelnosti toho Dzbanu? Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Každý první čtvrtek v měsíci (vyjma prázdnin) Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Shemik Jeeeezis Plaziku, ja se Ti cece moc omlouvam. Sice jsem mezi tim jeste drobet zamarodil, ale nebudu se nijak vymlouvat, ja na ten Dzban zaroven take zapomel jak na vlastni smrt. Tam se to dela nejak pravidelne, ne? Kdy to tam zas bude? Priste musim dorazit i kdybych se tam mel priplazit Předveď se 6. 3. - ale nevím, zda bude i Plaz (i když vlastně proč by nebyl???) dovolim si poopravit na 5.3. Citovat
btl.a Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Je myšleno \"Džbán\" na Evropské od kulaťáku směr letiště po pravé straně? Citovat
Ferry Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 dzban je mysleno primo tady Loc: 50°5\'57.402\"N, 14°20\'15.876\"E [upravil dne 25/2/09 Ferry] Citovat
Medvěd Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Omlouvám se za mystifikaci, čtvrtek opravdu vychází na 5. 3. Citovat
zpozdilek Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Tož mám to do prahy kus cesty ale někdy bych se rad učastnil Citovat
Luke 1 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Zdravím pánové, jsem tady novej, téměř z Prahy a mám 807. Snad mi to klapne a 5.3. se taky zůčastním Citovat
plaz Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 panove minule se hlasilo taky nekolik borcu a ja tam byl sam ta nezapomente Citovat
Shemik Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Plaziku, tentokrat tam sam nebudes, to Ti garantuju. Ja se na to minule moc tesil, ale skolila me nemoc, nicmene v te dobe uz bych tam zajet mohl, ale jak jsem psal, nebudu se vymlouvat, uplne jsem na to zapomel Tentokrat si to jeste tesne pred srazem potvrdime tady na klubu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.