Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem zklaman zastupem 807cek ze nikdo neprijel pro semika jsem mel suplik a zas jsem ho vezl domu atmosfera super a pokec o vsem moznym jsem sklamann panove aspon ti co jsou z prahy mohli prijet ja jsem obetoval cas i kilometry celkem z domu a zpet 60,5km doufam ze napriste se polepsite ........

plaz

Odesláno

Potvrzuju, že plaz tam čekal až do konce srazu a stále věřil, že ještě nějaká ta 807a dorazí. Myslím si ale, že s ostatníma klubákama i tak dobře pokeccal a doufám, že příště mezi nás dorazí zas (byť na srazu bude tak jako Miras s cupátkem se svou 807ou jediným zástupcem, já ho uvidím rád)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jeeeezis Plaziku, ja se Ti cece moc omlouvam. Sice jsem mezi tim jeste drobet zamarodil, ale nebudu se nijak vymlouvat, ja na ten Dzban zaroven take zapomel jak na vlastni smrt. :roll Tam se to dela nejak pravidelne, ne? Kdy to tam zas bude? Priste musim dorazit i kdybych se tam mel priplazit :D

Odesláno
Původně zaslal: Shemik

Jeeeezis Plaziku, ja se Ti cece moc omlouvam. Sice jsem mezi tim jeste drobet zamarodil, ale nebudu se nijak vymlouvat, ja na ten Dzban zaroven take zapomel jak na vlastni smrt. :roll Tam se to dela nejak pravidelne, ne? Kdy to tam zas bude? Priste musim dorazit i kdybych se tam mel priplazit :D

Předveď se 6. 3. - ale nevím, zda bude i Plaz (i když vlastně proč by nebyl???)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Shemik

Předveď se 6. 3. - ale nevím, zda bude i Plaz (i když vlastně proč by nebyl???)

dovolim si poopravit na 5.3.

Odesláno

Plaziku, tentokrat tam sam nebudes, to Ti garantuju. Ja se na to minule moc tesil, ale skolila me nemoc, nicmene v te dobe uz bych tam zajet mohl, ale jak jsem psal, nebudu se vymlouvat, uplne jsem na to zapomel :aut

Tentokrat si to jeste tesne pred srazem potvrdime tady na klubu :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...