antal Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 No tak už to vieš.Inak pekne fotky v v sekcii 106.:papa Citovat
Pata Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 Kdepak mame slecnu Zanett a jeji rozbite Coupatko? :D:D Citovat
Honza z Nera Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Medvěd Kdysi proběhl i pokus o spřátelení (osobně jsem byl v mailovém kontaktu s Inrajem - zakladatelem stránek) - bohužel ale ze strany .eu došlo k mnoha nepěkným atakům na náš klub (kdo si vzpomene, co se dělo kolem podzimního srazu 2007 ví, o čem mluvím) a tak se už \"jen\" mlčky tolerujeme (a po pravdě ani netuším, co by se muselo stát, aby se tolerance přesunula o stupeň výš). Je pravdou, že spousta lidiček je registrovaných v obou klubech, ale zcela na rovinu - když občas zavítám na jejich stránky, tak mě taková návštěva nutí k přemýšlení, co tam některé naše členy téměř denně táhne? Co je tam lepšího než u nás? lepšího? tak tam není nic lepšího. ja tam koukám jen když se nudím;) No ,tak jestli se tady nudíš,tak to už nevim,:myslimtady se snad ani nudit nejde:D tady neni nuda. tady nestihám ani číst všechny přispěvky:) ale někdy v noci je tu mrtvo. No počkej?? Jak jako mrtvo?? V noci jsem tu přeci jáááá No ale je fakt, že si moc nepokecám. Jinak zmiňovaný klub jsem také jednou navštívil a děsně se tam mezi sebou hádali a docela ostře nadávali. To mě teda nenadchlo. Citovat
macik.83 Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: wooody lidi vedeli ste ze existuje jeste jeden pc???? http://www.peugeotclub.eu/ hih, si myslim, ze jsi timto odkazem pekne protocil poctadlo navstevnosti vsude dobre, tady nejlip, akorat ted na nej nemam tolik cas, no Citovat
vix Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Honza z Nera [No počkej?? Jak jako mrtvo?? V noci jsem tu přeci jáááá No ale je fakt, že si moc nepokecám. Jinak zmiňovaný klub jsem také jednou navštívil a děsně se tam mezi sebou hádali a docela ostře nadávali. To mě teda nenadchlo. Kdybys měl založenýho dvojníka, tak byste si mohli kecat spolu Citovat
AnotherOne Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: Honza z Nera [No počkej?? Jak jako mrtvo?? V noci jsem tu přeci jáááá No ale je fakt, že si moc nepokecám. Jinak zmiňovaný klub jsem také jednou navštívil a děsně se tam mezi sebou hádali a docela ostře nadávali. To mě teda nenadchlo. Kdybys měl založenýho dvojníka, tak byste si mohli kecat spolu Vix vie o čom hovorí, však Jízlivej vixi [upravil dne 4.2.2009 AnotherOne] Citovat
čakom Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Honza z Nera No počkej?? Jak jako mrtvo?? V noci jsem tu přeci jáááá No ale je fakt, že si moc nepokecám. Jinak zmiňovaný klub jsem také jednou navštívil a děsně se tam mezi sebou hádali a docela ostře nadávali. To mě teda nenadchlo. jo v noci tu jsou lidi. ale už se tu moc nekecá. Citovat
Burisek Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 dneska jsem ty stránky viděl poprvé,ale TENTO club je nejlepčí...... ,je tu hezký prostředí,prima lidi a celkově ten náš club má o dost větší úroveň !! Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Je to o tom, že náš klub funguje - zatímco .eučko, kdykoli se tam juknu, spí (maximálně tam nějaký zoufalec sází smajlíky na \"chatu\" nebo jiný zoufalec pokládá triviální dotaz, na jehož zodpovězení pak několik dní (týdnů, měsíců) čeká. Tady se kolikrát stane, že než stačí tazatel dotaz zkompletovat, už mu někdo prudí s reakcí - což je jednoznačný důkaz, na kterémže fóru to žije. Citovat
Petasiki Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Je to o tom, že náš klub funguje - zatímco .eučko, kdykoli se tam juknu, spí (maximálně tam nějaký zoufalec sází smajlíky na \"chatu\" nebo jiný zoufalec pokládá triviální dotaz, na jehož zodpovězení pak několik dní (týdnů, měsíců) čeká. Tady se kolikrát stane, že než stačí tazatel dotaz zkompletovat, už mu někdo prudí s reakcí - což je jednoznačný důkaz, na kterémže fóru to žije. Je to pravda, tady každej pomůže ihned. Taky jsem se ještě ani nestačila rozkoukat a už mi chodily zprávy s pomocnýma odkazama a návodama, kam jak vložit fotku, co jak funguje a pod Jednoznačně nesrovnatelně super je to tady! Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Prostě,jedna velká rodina:D-jeden za všechny,všichni za jednoho:D:potlesk:super Citovat
AnotherOne Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Prostě,jedna velká rodina:D-jeden za všechny,všichni za jednoho:D:potlesk:super Až na občasné úlety jednotlivcov Citovat
antal Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: vendi.stejskal Prostě,jedna velká rodina:D-jeden za všechny,všichni za jednoho:D:potlesk:super Až na občasné úlety jednotlivcov S tým plne suhlasím Citovat
crang.look Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Je to o tom, že náš klub funguje - zatímco .eučko, kdykoli se tam juknu, spí (maximálně tam nějaký zoufalec sází smajlíky na \"chatu\" nebo jiný zoufalec pokládá triviální dotaz, na jehož zodpovězení pak několik dní (týdnů, měsíců) čeká. Tady se kolikrát stane, že než stačí tazatel dotaz zkompletovat, už mu někdo prudí s reakcí - což je jednoznačný důkaz, na kterémže fóru to žije. Naprosto souhlasim ja sem registrovanej na mitsubishi eu,hyundai eu a je to uplne stejny podle toho co povidate nevim čím to je Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: crang.look Původně zaslal: Medvěd Je to o tom, že náš klub funguje - zatímco .eučko, kdykoli se tam juknu, spí (maximálně tam nějaký zoufalec sází smajlíky na \"chatu\" nebo jiný zoufalec pokládá triviální dotaz, na jehož zodpovězení pak několik dní (týdnů, měsíců) čeká. Tady se kolikrát stane, že než stačí tazatel dotaz zkompletovat, už mu někdo prudí s reakcí - což je jednoznačný důkaz, na kterémže fóru to žije. Naprosto souhlasim ja sem registrovanej na mitsubishi eu,hyundai eu a je to uplne stejny podle toho co povidate nevim čím to je No čím by to asi bylo, není tam nikdo, kdo by těm autům skutečně rozuměl a byl schopnej poradit. Citovat
Medvěd Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Je to o tom, že některé kluby (třeba ten náš) založí nadšenci kolem aut a se sobě podobnými cvoky pak rozhýbou něco smysluplného. Pak jsou fóra založená z čistě komerčního popudu (jak to udělat, abych já měl - a pokud možno bez práce) a protože dotyčný má většinou jako základ tuhle myšlenku, jen těžko přemluví nějakého odborníka, aby v jeho fóru bez nároku na honorář pracoval byť z poloviny tak, jako někteří nadšenci u nás. I kdyby kluby .eu založil člověk, který autům rozumí a seděl na netu 24 hodin denně - stejně by nemohl docílit ani 50% úrovně fóra jedné značky, které běží samospádem se zapálenými nadšenci v čele. Abychom ale neusínali na vavřínech - i u nás je jistě mnoho věcí vhodných ke zlepšení. Je třeba, abychom třeba čerpali to dobré z klubů jiných značek, které na fóru jsou - NIKDO NENÍ DOKONALÝ a nejlepší cestou jak zahynout je myslet si, že právě JÁ dokonalý jsem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.