Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak je tu opět dotaz navigace,jsem vtom totální laik a nechtěl bych udělat chybu:roll

Potřebuji navigaci,kde si můžu bezplatně stáhnout mapy z internetu.Mapy musí být tak podrobné,že budou muset znát každé číslo popisné v Ostravě a mít co největší výdrž baterií.

Díki moc za veškeré rady,doporučení daného typu a pomoc;)

Odesláno

Navigace do auta zpravidla moc na baterkách nevydržej. Proč by taky, když je napájíme z palubní sítě. S podrobností map... dnes většina navigací snad využívá podkladů navtequ, takže to bude asi podobný. Dobrou nabídku na dobrou navigaci má teď navigon 8110, s upgradem na dva roky zdarma a realizuje je zhruba 1x za 1/4 roku. Ale je to vyšší třída, což zase asi pro začátečníka.. nevím, no... S těmi popisnými čísly... to nevidím nějak důležité, ulice se dá vždy nějak projet, nehledě na to, že toto zpracování v CZ asi ještě tak podrobné nebude... asi u nikoho.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Navigace do auta zpravidla moc na baterkách nevydržej. Proč by taky, když je napájíme z palubní sítě. S podrobností map... dnes většina navigací snad využívá podkladů navtequ, takže to bude asi podobný. Dobrou nabídku na dobrou navigaci má teď navigon 8110, s upgradem na dva roky zdarma a realizuje je zhruba 1x za 1/4 roku. Ale je to vyšší třída, což zase asi pro začátečníka.. nevím, no... S těmi popisnými čísly... to nevidím nějak důležité, ulice se dá vždy nějak projet, nehledě na to, že toto zpracování v CZ asi ještě tak podrobné nebude... asi u nikoho.

Zatím díky za názor,vydrž teda opomíjím.Upgrade na dva roky a pak kupovat to se mi moc nezamlouvá.Další názory,skušenosti a tipy.

Odesláno

Já jsem spokojenej s TomTomem, upgraduje se stále, o omezení nevím a ulice to má většinou s ČP. 13 států Evropy a byla za 3200,- Stějně ji využívém párkrát do roka a na to je až až dobrá :super

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Já jsem spokojenej s TomTomem, upgraduje se stále, o omezení nevím a ulice to má většinou s ČP. 13 států Evropy a byla za 3200,- Stějně ji využívém párkrát do roka a na to je až až dobrá :super

Přesnější označení typu?Upgraduje se stále-to jako samo nějak přes družici nebo jen pripojíš k PC a vyhledá si to svůj nejnovější SW:myslim

Odesláno

mno doporucim take... kup TomTom... mam tomtom v MDA a normalni autonavigaci GARMIN... a uprimne... garmin at se jde zahrabat... je to hroznej smejd... neumi to nic.. porad to tuhne... mno proste hnus velebnosti... a TomTom... je na nej vsechno... co potrebujes umi to hromadu veci potrebnych i pro nekoho nepotrebnych, ale GARMIN umi kulovy. ;-)

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Přesnější označení typu?Upgraduje se stále-to jako samo nějak přes družici nebo jen pripojíš k PC a vyhledá si to svůj nejnovější SW:myslim

ONE 3 Regional tuším. Připojíš k PC stáhne SW do PC a přes něj aktualizuje...

Odesláno

TT mě nejednou těžce zklamal. Nejen, že opuštění dálnic mi hlásil až když jsem jí opouštěl, ale několikrát mě i pěkně zakufroval. V Zurichu mě honil dokonce kolem bloku. Dík... už nikdy více TT. To jest má osobní zkušenost s TT. První a poslední.

Odesláno

Píšete každý o něčem jiném. U TT jsou 2 možnosti aktualizací map. Uživatelské opravy MapShare a nebo nákup mapy od TomTomů. A tenhle nákup je možné řešit buď jednorázově (např. 1 ročně koupit novou mapu), nebo předplatným - tam potom má předplatitel nárok na novou mapu každé 3 měsíce.

Odesláno

Původně zaslal: kobr

S tou aktualizací map či softwéru to není zas tak slavné. Je to za peníze každého 1/4 roku

:o:o:oZa jaký peníze? Já nikam nic neposílal

no zatim ne , ale az ti skonci lhuta kdy to muzes stahovat bezplatně tak poznaš :D

Odesláno

Jedno ze základních hledisek by asi bylo to, aby to umělo export a import cílů. Třeba lucca to neumí a cíle se při aktualizaci smažou. :-( Jak je na tom navigon a další nevím. Taky ne všechny navigace maj dialog pro vkládání cíle ve formátu souřadnic.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: kobr

S tou aktualizací map či softwéru to není zas tak slavné. Je to za peníze každého 1/4 roku

:o:o:oZa jaký peníze? Já nikam nic neposílal

no zatim ne , ale az ti skonci lhuta kdy to muzes stahovat bezplatně tak poznaš :D

A jééje :D

Odesláno

Do mobilu sem daval TomToma nebo Garmina.

Do PDA ciek som daval IGO , prominte ze se musim priznat, ale crackly stahnuty s netu... S mapami nebyl problem, ono se vzdy nasel navod a podobne jak je tam dostat bez plateni... Hambim se za sebe :(

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Do mobilu sem daval TomToma nebo Garmina.

Do PDA ciek som daval IGO , prominte ze se musim priznat, ale crackly stahnuty s netu... S mapami nebyl problem, ono se vzdy nasel navod a podobne jak je tam dostat bez plateni... Hambim se za sebe :(

Nehambi sa...vsetci to tak robime :cool:

Za mna to iste, v mobile mam TomTom v PDA IGO.

Ale TT v mobile je dost chaby, myslim pokrytie, teraz sa mi celkom pozdava MCGUIDER.

Odesláno

Do mobilu trekbuddy... Teď má i hlasovou navigaci a je free... Jen routování se musí nastavovat předem v compu. Přecijen.. je to jen pro javovský mobily. Není to zdaleka plnohodnotná navigace i když toho umí hodně.

Odesláno

Mne sa celkom pacil do mobilu aj Nokia Navicore , ale celkom problem ho tam dostat. Garmin ma lepsie pokritie ako TomTOm na mobily... Uz to ale moc v moboch nepouzivam.

IGO si ma ziskal, dokaze vela veci, je jednoduchy, nemrzne, prehladny, dobra hlasova komunikacia, nemozem si stazovat...

Odesláno

Sakra tak sem ztoho zmatený jedni TT vychválí,tak si říkám asi je jasno a zachvilku další příspěvek jak ho TT nezklamal:(,tak sem zase v rozpacích.:myslim

Další kriteria navigaci v mobilu ne,chci klasickou maximálně v PDAčku.Co se týče aktualizaci map,všechny mají 2roky zdarma nebo má i nějaká neomezeně?

PS.:na které navigace se dají stáhnout\"ilegálně\"ty mapy

Odesláno

Fakt už s těmi názory běžte do pr... Všichni byste nejradši všechno zadarmo a pochopitelně v té nejvyšší kvalitě! Pak to má nějak fungovat, když si to všichni kradou a výrobci přiteče minimum prostředků na vývoj nových verzí, aktualizaci software a pod. Sakra to jste všichni takoví socky, že je vám líto dát pár stověk, za věc, která Vám pomůže když budete potřebovat? Za chlast, cigára a žrádlo Vám to líto není. Ještě se pak rozčilujete, že ta cracknutá verze funguje špatně a seká se.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...