Marcel505 Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Při dnešním stahování fotek mi to napsalo toto - viz obrázek. Jde o fotky Alternativa ve složce \"temp\"... Nebo je to nějaká blbost a avast blbne? Citovat
kobr Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 To ty máš vira v počítači. Přesuň do karantény. Citovat
Marcel505 Odesláno 31. leden 2009 Autor Odesláno 31. leden 2009 Tahle hláška vylítla zrovna když se tento soubor zkopíroval z klubového FTP na můj disk. Takže? Citovat
AnotherOne Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Trojský kôň v obrázku nepravdepodobné. Buď falošný poplach alebo tam ak skutočne je postom sa nemá ako aktivovať keďže to nie je spustiteľný súbor. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Tak konkretně zrovna tahle fotka je poškozená, nejde otevřít a má jen 842B, tak proto ji Avast vyhodnotil jako virus, jinak NOD nic nehlasil, ale otevřít nejde Smaznul jsem ji aby vas Avasťáky nemátla;) Ale zato v rootu máme offload_mix.exe a to se sakra tváří jako virus. Ten už je taky pryč [upravil dne 31/1/09 Radek Hurvajz] Citovat
zabit Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 nic proti avastu ale kdyz najde nejakej problem tak ti to bude mesic predhazovat a porat te varovat, porid si NOD ten ti rekne ze mas problem, ty mu to potvrdis a uz se o to nestaras on to zaridi Citovat
Kurt Odesláno 1. únor 2009 Odesláno 1. únor 2009 Marcel505: falešný poplach Radek Hurvajz: opravdu trojan To je tak, když má na to FTP přístup kdejakej hejhula. Citovat
Marcel505 Odesláno 1. únor 2009 Autor Odesláno 1. únor 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Tak konkretně zrovna tahle fotka je poškozená, nejde otevřít a má jen 842B, tak proto ji Avast vyhodnotil jako virus, jinak NOD nic nehlasil, ale otevřít nejde ... To myslím ale nebude jediná, pokud si vzpomínám, tak ještě v jiné složce byli asi dvě či tři fotky s podivnou velikostí a taky avast hlásil vir... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.