Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Predem se omlouvam za nove tema,ale chtel jsem aby bylo viditelne.

Tak me konecne rozebrali motor.Bohuzel se stalo to,co jsem si nepral.Je tam ustipli pist mezi krouzky.Tak ted jsem na vážkách co s tím provest?Pry jen jeden pist objednat nejde,musi se cela sada a ta stoji cca 25000kč+pak dalsi veci.Nebo je moznost tam dat druhy motor,tady je zase riziko ze tam bude neco spatne,kdyz do neho nevidite.Jedine,kdyby sel jeste nastartovat.Tam muzu dat i ze saxa 1.6 16v?Kdyby jste o necem vedeli,tak prosim napiste i ohledne tech pistu,kdyby to slo sehnat jinak.

Budu rad za kazdou odpoved. Dík

[upravil dne 5/3/09 jan07]

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

jj obj cislo 628G9 SADA 4 PÍSTŮ 28 452,90 CZK, jednotlive nejdou koupit, tak asi sehnat jinej motor

co zkusit toto http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/citroen-saxo-vts-na-nahradni-dily-praha-5-o2164686.html

[upravil dne 30/1/09 Ferry]

nojo,ale to by chtelo asi verzi 87kw aby vse pasovalo,a sedel kod motoru NFX.Nebo ja moc nevim jak se to dela s prepsanim motoru,aby pak nebyl problem na TK?

[upravil dne 30/1/09 jan07]

Odesláno
Původně zaslal: MrChodny

Tady jeden clovek z Bratislavy rozprodava 106ku - http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4741

Motor by snad mel byt z roku 1998 a najeto 120000 (aspon tolik mela prevodovka, kdyz sem se ptal).

Pripadne tady http://www.saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=4768 se bude rozprodavat Saxo.

edit: cislo motoru v TP zapsane neni

[upravil dne 30.1.2009 MrChodny]

dik,napsal jsem jim

Odesláno

Myslím si, že generálku motoru u 106ky nemá smysdl dělat - kdyby se měla udělat pořádně, několikanásobně by převýšila cenu auta. Já bych zkusil sehnat jiný motor na vrakáči, kde mi dají záruku na funkčnost po namontování nebo bych koupil nějakou bouračku a motory vyměnil - třetí cestou je auto prodat tak jak je a koupit něco jinýho, na tom ale proděláš kalhoty.

Odesláno
Původně zaslal: jan07

Původně zaslal: Ferry

jj obj cislo 628G9 SADA 4 PÍSTŮ 28 452,90 CZK, jednotlive nejdou koupit, tak asi sehnat jinej motor

co zkusit toto http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/citroen-saxo-vts-na-nahradni-dily-praha-5-o2164686.html

[upravil dne 30/1/09 Ferry]

nojo,ale to by chtelo asi verzi 87kw aby vse pasovalo,a sedel kod motoru NFX.Nebo ja moc nevim jak se to dela s prepsanim motoru,aby pak nebyl problem na TK?

no jasne, je potreba dodrzet typ motoru, tedy sehnat NFX , vyrobni cislo uz neni podstate,na to uz se na STK nekouka, pouze ten typ

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím si, že generálku motoru u 106ky nemá smysdl dělat - kdyby se měla udělat pořádně, několikanásobně by převýšila cenu auta. Já bych zkusil sehnat jiný motor na vrakáči, kde mi dají záruku na funkčnost po namontování nebo bych koupil nějakou bouračku a motory vyměnil - třetí cestou je auto prodat tak jak je a koupit něco jinýho, na tom ale proděláš kalhoty.

jen skoda ze nejezdim po ČR,bydlim na konci u Slovenskych hranic,takze tady toho moc k sehnani neni,treba jak v cechach.

Kdyby jste o necem vedeli,tak napiste

Odesláno

GO motoru u s16 počítám tak max. 50kkč, takže by to cenu auta určitě nepřevýšilo ;) Ale žádná láce to není, to je pravda...

Jinak je mi líto že s tím máš takový trable :( asi bych koupil ten motor ze saxa a prsk ho tam, jsou absolutně totožné motory, akorát jeden má znak peugeot, druhej citroën :-)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

GO motoru u s16 počítám tak max. 50kkč, takže by to cenu auta určitě nepřevýšilo ;) Ale žádná láce to není, to je pravda...

Jinak je mi líto že s tím máš takový trable :( asi bych koupil ten motor ze saxa a prsk ho tam, jsou absolutně totožné motory, akorát jeden má znak peugeot, druhej citroën :-)

me to taky uz poradne stve,mam proste smulu.I predtim z focusem.

Pokud se neco dobreho naskytne,i ze saxa,tak to beru hned.

Kdybych necekal prirustek do rodiny:super,tak jdu i do te generalky,protoze s autem pocitam na delsi dobu a je me ho lito jen tak nekde nechat stat.

Odesláno
Původně zaslal: jan07

to by mohlo pak delat neplechu a navic i ty ostatni pisty nevypadaji nic moc:nevim.Nekdo se o to auto vubec nestaral a daval mu zabrat

tak s GTi se jezdí jinak,než s rodinným kombíkem...:myslim:)

Odesláno
Původně zaslal: Black Joe

Tak koukám ,že jsem se bohužel trefil s tím problémem,ale nečekal jsem uštíplí píst mezi kroužky. :(Škoda, doufám že se podaří sehnat new motor.

taky doufam,chtel jsem se optat.Mate nejake rady,kdyz budu brat ten motor a bude uz zdelany z auta,naco se mrknut nebo tak.Tam toho asi moc poznat nepujde,ze?

Odesláno

je tu moznost met motor z GTi nebo z VTS.GTi ma najeto cca 120000km,cena by byla 500eur,pry je v supr stave.Je to od nekoho z Bratislavy(lumpy84) neznateho nekdo?VTS motor ma najeto 90-100000km,cenu zatim nevim,je to asi z cech(Umpalump,VIN VF7S6NFXF56959448 )

Do ceho jit?Jaka je za motor ferova cena?Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...