Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

By mě šlehlo. Auto mám zaparkovaný před barákem a že by se mi chtělo čekat do jara nebo to odhazovat to ne. :D

A teď si vem, že jim to tam napadne během jednoho až dvou dní. Mít to tady - by mě zajímalo co by říkali naši silničáři, potažmo někteří naši borci na letních.

Odesláno
Původně zaslal: barenst

ty jo ta virivka je super ,jinak ja jsme stech ,kteri tohle maji radi (vcetne kalamit a problemu stim spojenych) tak tise zavidim.

No zcela upřímně. Taky závidím . . . .

Odesláno

Při představě, že ráno vstávám o dvě hodiny dřív, abych se dostal z baráku a našel a \"odmetl\" auto se mi dělá trochu mdlo :D Nehledě k tomu, že při příjezdu z práce mě čeká to samé, najít svůj dům a vybagrovat k němu cestu :D

Ale pár týdnů bych tam rád strávil. Takový sníh si člověk často neužije.

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Původně zaslal: barenst

ty jo ta virivka je super ,jinak ja jsme stech ,kteri tohle maji radi (vcetne kalamit a problemu stim spojenych) tak tise zavidim.

No zcela upřímně. Taky závidím . . . .

I já...

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Při představě, že ráno vstávám o dvě hodiny dřív, abych se dostal z baráku a našel a \"odmetl\" auto se mi dělá trochu mdlo :D Nehledě k tomu, že při příjezdu z práce mě čeká to samé, najít svůj dům a vybagrovat k němu cestu :D

Ale pár týdnů bych tam rád strávil. Takový sníh si člověk často neužije.

no a vem si, že jedeš s tou frézou a najednou uřízneš někomu čumák jenom proto, že den před tim blbě zaparkoval :-)

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Původně zaslal: BoneDaddy

By mě šlehlo. Auto mám zaparkovaný před barákem a že by se mi chtělo čekat do jara nebo to odhazovat to ne. :D

A teď si vem, že jim to tam napadne během jednoho až dvou dní. Mít to tady - by mě zajímalo co by říkali naši silničáři, potažmo někteří naši borci na letních.

myslis ze tam niekedy aj prezuvaju zo zimnych? ja by som bol povedal ze cely rok maju zimaky obute

Odesláno

Takhle na fotkách je to paráda :super

Avšak být na místě toho dotyčného s tou lopatou , by mne jeblo :D

:xvul Pro ty co zapoměli na Ladovskou zimu ....

Odesláno

viez si predstavit co to spravi s autom ked ti tak zapadne snehom? podlaha by bola asi na asfalte a nehovorim o nosnosti strechy :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...