Honza z Nera Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Známý už mnoho let bydlí v Kanadě a tohle mu poslal jeho kamarád. Ještě že ta naše střední evropa je tak pěkně v závětří že?:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 By mě šlehlo. Auto mám zaparkovaný před barákem a že by se mi chtělo čekat do jara nebo to odhazovat to ne. Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Opravdu příšerný si to představit u nás. Citovat
barenst Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 ty jo ta virivka je super ,jinak ja jsme stech ,kteri tohle maji radi (vcetne kalamit a problemu stim spojenych) tak tise zavidim. Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy By mě šlehlo. Auto mám zaparkovaný před barákem a že by se mi chtělo čekat do jara nebo to odhazovat to ne. A teď si vem, že jim to tam napadne během jednoho až dvou dní. Mít to tady - by mě zajímalo co by říkali naši silničáři, potažmo někteří naši borci na letních. Citovat
Honza z Nera Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: barenst ty jo ta virivka je super ,jinak ja jsme stech ,kteri tohle maji radi (vcetne kalamit a problemu stim spojenych) tak tise zavidim. No zcela upřímně. Taky závidím . . . . Citovat
Driver Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Při představě, že ráno vstávám o dvě hodiny dřív, abych se dostal z baráku a našel a \"odmetl\" auto se mi dělá trochu mdlo Nehledě k tomu, že při příjezdu z práce mě čeká to samé, najít svůj dům a vybagrovat k němu cestu Ale pár týdnů bych tam rád strávil. Takový sníh si člověk často neužije. Citovat
permonik7 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Honza z Nera Původně zaslal: barenst ty jo ta virivka je super ,jinak ja jsme stech ,kteri tohle maji radi (vcetne kalamit a problemu stim spojenych) tak tise zavidim. No zcela upřímně. Taky závidím . . . . I já... Citovat
urdemala Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Driver Při představě, že ráno vstávám o dvě hodiny dřív, abych se dostal z baráku a našel a \"odmetl\" auto se mi dělá trochu mdlo Nehledě k tomu, že při příjezdu z práce mě čeká to samé, najít svůj dům a vybagrovat k němu cestu Ale pár týdnů bych tam rád strávil. Takový sníh si člověk často neužije. no a vem si, že jedeš s tou frézou a najednou uřízneš někomu čumák jenom proto, že den před tim blbě zaparkoval :-) Citovat
PnR Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Honza z Nera Původně zaslal: BoneDaddy By mě šlehlo. Auto mám zaparkovaný před barákem a že by se mi chtělo čekat do jara nebo to odhazovat to ne. A teď si vem, že jim to tam napadne během jednoho až dvou dní. Mít to tady - by mě zajímalo co by říkali naši silničáři, potažmo někteří naši borci na letních. myslis ze tam niekedy aj prezuvaju zo zimnych? ja by som bol povedal ze cely rok maju zimaky obute Citovat
Miku Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Takhle na fotkách je to paráda Avšak být na místě toho dotyčného s tou lopatou , by mne jeblo Pro ty co zapoměli na Ladovskou zimu .... Citovat
Pata Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 tak na chvilku by to nemuselo byt spatne Citovat
dzana.m Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 tak to je dobrej mazec tam bych nechtěl házet ten sníh za chvyli by zeme byl asi přeborník v házení snehu:super Citovat
automale Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 By mě šlehlo. Auto mám zaparkovaný před barákem a že by se mi chtělo čekat do jara nebo to odhazovat to ne. viez si predstavit co to spravi s autom ked ti tak zapadne snehom? podlaha by bola asi na asfalte a nehovorim o nosnosti strechy :-) Citovat
LadaJ307 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Tak to je masakr... Ale taky zavidim... Citovat
Dariska Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 To je super, být tam tak ale asi jen v té výřivce a nebo na sjezdovce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.