Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mam takový možná hloupý dotaz,mam 106ku 1,0 37kw a sotva dosahuji rychlosti 100 km/h je to normální nebo bude někde zrada,ať už v nějakém omezovači či poruše.Díky za reakce

Odesláno

v TP je maximalní rychlost 150 km/h,mě to přijde taky docela málo i na tenhle motor,na čtyrku jedu 90 a na pětku jenom klesnou otáčky a hne se to sotva ke stovce

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

S tým motorom sa mi to zdá byť primerané:myslim Akú máš maximálku v technickom preukaze?

Tos myslel vážně,že litrová auta jedou max. 100 ??? :D:D

Odesláno

urcite je nekde chyba ( vysypany a ucpany katalyzator, spatna lambda sonda, spatne svicky ... ) i kdyz je to jen 1.0 tak 140 udela vcelku snadno, aspon ta co mam doma

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Původně zaslal: AnotherOne

S tým motorom sa mi to zdá byť primerané:myslim Akú máš maximálku v technickom preukaze?

Tos myslel vážně,že litrová auta jedou max. 100 ??? :D:D

V živote som v žiadnom nešiel :aut

Odesláno

No já s 1.0 33 kw těch 150 pokořím :cool:

A jak jsi na tom se spotřebou. Mi se kdysi na fáčku dostával benzín do oleje, žralo to jak tank a na vytočenou 5ku to jelo sotva 100

Odesláno

Díky za rady,zkusim zajet na diagnostiku a na prohlídku.Jinak na tom autě pozoruju ještě to že občas nastartuju třeba až po čtvrtem zapnutí zapalování resp. pumpy.Možná to s tim ani nesouvusí.Svíčky,snímač otáček a cívku už jsem vyměnil.

Odesláno

jo jo bude zrada, já měl litříka přes rok, a 140 jako prd a 150 a kousek jsem s ním jel jednou. a na trojku jsem ho vytočil asi na 120 pak to chytil omezovač. A to byl slabší 33kw, jak píše kuba teď mi to na 2 dává 100 taky:)

Odesláno
Původně zaslal: scira

A co palivový filtr? Jestli je zanesenej tak nepustí dost benzínu a pak to nejede...

Dobrý postřeh dík,to zkusim jako první auto má najeto 70 tis. a i svíčky tam byli původní,tak pochybuju že filtr někdo měnil.

• O 9 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: Paramon

Původně zaslal: scira

A co palivový filtr? Jestli je zanesenej tak nepustí dost benzínu a pak to nejede...

Dobrý postřeh dík,to zkusim jako první auto má najeto 70 tis. a i svíčky tam byli původní,tak pochybuju že filtr někdo měnil.

Jaký byl výsledek - zlepšení?

Odesláno

skuz vduchovej filtr svíčky a taky jestli je tam správná převodovka.... kdyby šlo málo benálu tak to bude cukat těsnění pod hlavou malá komprese - kroužky....je toho spousta chtělo vy to nějakej detajl třeba jak to jede když se to naloží,jízda v kopci, otáčky,kolik to točí po omezovači myslím že tak 6tis by mělo než si vrkne:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...