Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: eskymak

Zdravím,

uvažuji o koupi Peugetu 307 r.v.2004 1,6 benzín nebo 1,6 HDI.

Můžete mě prosím napsat nějáké zkušenosti s tímto modelem.

Dík:super

Keď by som si mal vybrať 307čku tak 1.6 HDi 66kW nový model po facelifte... :papa

[upravil dne 26.1.09 hnusoba]

Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

Nechceš 307 break r.v.12/03 2,0HDI 79kW 90 500km, servis peugeot. max. výbava koupeno v CR jako nove? :)

2,0HDI se mě zdá už moc ,najedu tak 10 tis. km ročně , u nás to dováží chlap přímo z Francie, jde mi spíš o radu na co si dát pozor , páčky pod volantem , setrvačník atd. jak to poznat.

Odesláno

Packy nevim, s těma problém nemám...

Setrvák mám měněný, pískalo mo to při rozjezdech na jednicku a zpatecku a trosku prokluzovala spojka.(Měněn v rámci garance)

Jinak mě ted se*re FAP, mam ho ted ucpaný, tak mě ceká oprava, ale nevím jestli je dávají i do 1,6HDI

Auto mám rok a půl a fakt spokojenost, vlastně jsem do něj nedal ani korunu, krom běžného servisu při 80 000km a výměny brzd. Ted mě straší ten FAP, to udělám a auto půjde do světa, stojí mi na dvoře, pác mám služební...

Odesláno

Zdravím,

kup si kilometrovou banku od ČD, vyjde levneji nez auto taky dojedes, nemusis skrabat okna, resit kraviny jako spotreba, FAP a podobny blbosti:roker

ja mam 1.6HDi, celkem spokojenost, ale to protoze nemam FAP. radsi si kup motor bez FAPu

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

Zdravím,

kup si kilometrovou banku od ČD, vyjde levneji nez auto taky dojedes, nemusis skrabat okna, resit kraviny jako spotreba, FAP a podobny blbosti:roker

ja mam 1.6HDi, celkem spokojenost, ale to protoze nemam FAP. radsi si kup motor bez FAPu

Preto mu odporúčam 1.6 HDi 66kW...nemá ani FAP ani problémový, zotrvačník :)

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Zdravím,

Preto mu odporúčam 1.6 HDi 66kW...nemá ani FAP ani problémový, zotrvačník :)

akorat to musi do kazdyho kopca vytlačit :-) nevim nevim ale 66kw je maloooo a uplne tragicky ja 1.4HDi

[upravil dne 26/1/09 jirka639]

Odesláno

Já mám 1,6 HDi 66kW poslední model a spokojennost sama.Živá je dost a do kopce ji tlačit nemusím. Dopručuji.:roker

[upravil dne 26/1/09 Eťa]

Odesláno
Původně zaslal: Eťa

Já mám 1,6 HDi 66kW poslední model a spokojennost sama.Živá je dost a do kopce ji tlačit nemusím. Dopručuji.:roker

a spotřeba?

ja ted když sem se trošku vic rozjezdil po dálnici tak 6,5-7l, jinak po okrskach Vysociny 5-6l

Odesláno

Na 10 tis. km rocne? To bych se vubec nerozmyslel. 1.6 benzin jasna volba. Zadnej FAP, zadny CR, zadny turbo. Pri jizde pianko do limitu neni problem i za 6,0l/100 (okresky 90%, mesto 10%). Kdyz se prislapne, tak jede celkem slusne. Momentalne jezdim za 7.0, rozmrazuju okna klimou atd. 20km do prace. Po dalnici zadnej lenoch a od 2 tis. tahne poctive, ne z takovou razanci kroutaku, ale vse se otoci nad 4 tis.

Tot me doporuceni. Chtel jsem spis naftu, ale dneska bych nemenil.

Odesláno

Původně zaslal: Eťa

a spotřeba?

ja ted když sem se trošku vic rozjezdil po dálnici tak 6,5-7l, jinak po okrskach Vysociny 5-6l

Nyní v zimě 60% po městě 40% dálnice podle počítače 5,6 v létě i s klimou 5,4, do HR minulý rok 4,7 ale žádný kvalt průměr 97km/h. Nestěžuji si. Porovnat s 309 1,9D se to nedá.Ta měla ještě menší spotřebu.Byla ale podstatně línější.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Jestli najezdíš míň jak 20t km ročně doporučuju benzín.

Mužu se zeptat, proč myslis? :) Ze pořizovaci cena bude větší? ja najedu zhruba 15 tis za rok a spokojenost nejvetsi. a na to, ze 60% jezdim po meste, mam 6,2l na 100km

Odesláno

doporučuji 1.6 Hdi, pojistka stejná spotřeba menší,na údržbu už taky vychází takměř stejně,má 80kw, spotřeba 5l.,jede výborně,neměnil bych, ale je pravda že 1.6 16V v benzínu taky nežerou,kámoš ho má a jezdí průměr 6,5 litru,takže těžko rozhodovat,je to na tobě,já se mírně přikláním k 1.6Hdi.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Zdravím,

Keď by som si mal vybrať 307čku tak 1.6 HDi 66kW nový model po facelifte... :papa

[upravil dne 26.1.09 hnusoba]

Proč 66kW a ne 80kW?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...