Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?  

1. 1. Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Oddie: ten blogový článek jsem před časem četl a přijde mi dobře mířený.

Pro odlehčení (nebo zamyšlení?) přidám taky jeden link: http://zpravy.idnes.cz/nase-doba-napadne-pripomina-chvile-pred-padem-rima-rika-sociolog-ivo-mozny-1ry-/kavarna.asp?c=A081229_181333_kavarna_bos

No a abych se tím netajil, také hledám nové místo (nebyl jsem propuštěn, ale po nějaké etapě, kdy jsem pracoval sám na sebe, se vracím do zaměst. poměru) a to tam, kde je teď slušně zabetonováno (PR/marketing, banky/fitr, poradenství). První dvě jsou spíše o výrazném úbytku najímání nových lidí, u posledně jmenovaného se blíží výrazná vlna redukcí i stávajících pracovních míst.

[upravil dne 25/3/09 *jose_106*]

Odesláno

\"odšuncne\" se to teprve na podzim - do té doby si nechte zajít chuť - doporučuji se držet osvědčeného: \"Držet hubu a krok\"

... nicméně , jako vždy, je to jen na vás ;)

Odesláno

tak neco za developery, ze spolecnosti, kde pracovalo sto lidi, je nas 40, a ti co zustali sli vetsinou platove dolu, jen ja jsem dole o deset tacu za mesic, a to je jeste prd proti projekt manazerum....... takze krize, v nasem segmentu je, a jako prase. Zacnete kupovat ty byty.

Ne nekupujte, jsou predrazeny jako svina.......

jeste ze jsem na obchodnim centru, zednici ale stejne nebudou mit co zrat :-(

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak tento tyden jsem mluvil se 6ti členy s klubu z ruznych koutu republiky a diky\"krizi\" jsou bez prace . take to kolem sebe pozorujete?

slo o obory :

-doprava

-vyroba pro auta

-developerske fa

Hlásím otřesnou platební morálku špedičních firem :bojim

Otázka je, jestli jenom nezneužívají krize k vymlouvání se a prostě neplatí.

Edit: a v Brně padají autodopravy jedna vedle druhé, leasingovky nemají kam zabavený soupravy parkovat a komu dál prodat.

[upravil dne 25/3/2009 Fusion]

Odesláno

jj ty padajici dopravy potvrzuji , ohledne zabavenych leasingů , car auto (zabavene leasing)ci jak se to jmenuje nabira prijimaci techniky ve velkem

Odesláno

tak došlo i na me, dnes koncim v galerii fenix,

jsou to proste smejdi.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...