Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám dunlopy. Jak na léto, fast response, tak na zimu, winter response. Jsem naprosto spokojenej, ba dokonce překvapenej. Jsem zatíženej na asymetrické vzorky.

Odesláno

Zimné mám obuté matadorky a som s nimi spokojný. Letné mám michelin energy, ale asi už budem musieť rozmýšľať nad novými. Už majú niečo najazdené.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Já mám dunlopy. Jak na léto, fast response, tak na zimu, winter response. Jsem naprosto spokojenej, ba dokonce překvapenej. Jsem zatíženej na asymetrické vzorky.

Ja na zimu mam barum polaris2 a musim, a jsem spokojenjej, a na leto mam bravurisky...... Mel sem na bejvalym aute continental premium contact a ty byli fakt super:)

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: Edison

Ja na zimu mam barum polaris2 a musim, a jsem spokojenjej, a na leto mam bravurisky...... Mel sem na bejvalym aute continental premium contact a ty byli fakt super:)

Já chtěl na zimu contiky wintercontakt, protože byly jediný v rozměru 205/60/15. Ale přestali mi je dělat, to mám co jsem psal v rozměru 195/65/15 :-( Jinak micheliny alpin A3 jsem měl na služebním a už mi to na auto nesmí. Na suchej silnici jsou nechutně hlučný. Dunlopy winter responze jsou proti tomu zlatý. Jezdím v zimě převážně po velkých silnicích, vjímečně ve sněhu (v podstatě jen dokud to silničáři neupravěj).
Odesláno

Zima Fulda Kristall Montero 2 (195/65 R15) a leto (205/55 R16) Bridgestone Turanza ER300 - na leto jsem uvazoval mezi michelin a bridgestone, ale potrebuju gumy, ktere drzi a ne ktere vydrzi 60 tkm. Michelinku jedine E3A, ted energy saver se moc nepovedl na vode.....

Dobra zkusenost s Bravurisy, ale za 20 tkm bylo po nich....

Odesláno

Na zimu jsem koupil Dunlop SP Winter Sport M3 205/60/15 a zatím spokojenost. Uvidím kolik vydrží.

A na léto mám připraveny Matador MP 46 Hectorra 2 205/55/16 akorát ještě disky chybí.

Odesláno

Zima Fulda Kristall Montero 2 (195/65 R15) a leto (205/55 R16) Bridgestone Turanza ER300 - na leto jsem uvazoval mezi michelin a bridgestone, ale potrebuju gumy, ktere drzi a ne ktere vydrzi 60 tkm. Michelinku jedine E3A, ted energy saver se moc nepovedl na vode.....

Dobra zkusenost s Bravurisy, ale za 20 tkm bylo po nich....

Odesláno

Zima: GoodYear Ultragrip 7+ (ale ted v zime stejne nejezdim :) )

Leto: Pirelli Zero Nero

Spokojenos v obou pripadech:super

[upravil dne 25/1/09 asaad]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...