Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Berete stopaře???  

1. 1. Berete stopaře???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vezmu ale jak pisou nekteri ostatni zalezi na tom co je to uz od pohledu zac. Samozrejme znamyho vezmu vzdycky kdyz je aute misto

Odesláno

Tak dnes (vlastně včera) jsem si na toto vlákno ráno při cestě do práce vzpomněl. V Hronově na náměstí stála stopařka - tipoval jsem ji tak osm let. Bylo to asi v 06:25. Vzal jsem ji, aby náhodou nevlezla do auta někomu horšímu :aut Ukázalo se, že první odhad byl špatný, bylo ji asi 11 let, jela do školy a nestihla BUS. Tak jsem ji odvezl až před školu a počkal, jestli do ni vleze ;)

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Tak dnes (vlastně včera) jsem si na toto vlákno ráno při cestě do práce vzpomněl. V Hronově na náměstí stála stopařka - tipoval jsem ji tak osm let. Bylo to asi v 06:25. Vzal jsem ji, aby náhodou nevlezla do auta někomu horšímu :aut Ukázalo se, že první odhad byl špatný, bylo ji asi 11 let, jela do školy a nestihla BUS. Tak jsem ji odvezl až před školu a počkal, jestli do ni vleze ;)

nevzpoměl sis nahodou na jiné vlakno Dušine ? :D

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Ravel

Bývalky teta zastavila frajerovi v kvádru s kufříčkem, vezla ho pár km a když zastavili na benzínce, dostala blbej pocit a ujela mu. Kufr zůstal v autě, tak ho odnesla na PČR a v tom kufru byla jenom struna.

Od tý doby mi můžou stopaři . . .

Víš, co je \"urban legend\"? Tahle historka.

Marcel505: máš samozřejmě pravdu, bylo. A dokonce jej zakládal ten samý člen:

...

[upravil dne 26.1.2009 Kurt]

Já si to myslel, že to už zakládal.

Teda ten náš Medvěd, už nám stárne...

Ravel: Já věděl, že v tom něco je. Protože to není jen tak, aby mě takový příběh tak rozesmál jako ten tvůj. :D

Odesláno
Původně zaslal: Welis

...

----

jinak kamarad vzal 2 pekny holky a odrizly mu pas spolujezdce takze hezka holka neznamena ze je je i mila a hodna a hlavne vdecna :-D...

To může bejt rád že mu neodřízli něco jinýho. :D

No tak se asi chtěli odvázat no...

Víš jak - chtěli umírat jako hrdina.

Odesláno

Pokud si dobre pamatuju, naposledy jsem vezla babicku, ktere ujel bus a potrebovala se dostat do spitalu na kontrolu kycli ... mela hul (!!!!!) a tasku (mozna se strunou a rukavicemi, nevim :D).... mela takovou radost, ze nemusi stat v mrazu na zastavce, ze mi dekovala urcite jeste vecer ze spani ...

...ale uz jsem dlouho nikoho nevezla...

Odesláno

Naposledy jsem svezl kdysi dávno kluka s holkou z čarodějnic. Pospíchali na autobus a dostal jsem za to 50,- :D Jinak stopaře neberu a rozmýšlím si i stopařky. Nevím jestli je lepší mít na krku strunu nebo smyšlený znásilnění.

Sám jsem stopoval v nouzi asi třikrát, poprvé mě svezl voják, ale to jsem byl rád že jsem po chvíli vystoupil, protože jel jako pako a potom jsem dvakrát stopoval s kanystrem když mi došel benzín, kupodivu jsem čekal jenom pár minut než mi někdo zastavil a dovezl mě k benzínce, jednou to byla taková příjemná hezká pani v růžových minišatech..... škoda že ta benzínka byla tak blízko :D

Odesláno

clovek by skoro rek, ze kdyz uz stopovat, tak jedine s kanystrem nebo cedulkou: jdu do skoly :D

sama bych k nikomu cizimu do auta dobrovolne nelezla......

Odesláno

Driver: Nemáš si pořizovat auto, který dělá takový vír v nádrži... :D

Ale na seznámení je to dobrý nápad - že bych se sestřenicí začal taky jezdit? ;)

Odesláno

Jen semnou nikdo jezdit nechce:aut mezi Mostem a Chomutovem pokaždé stojí stejní lidé,otravovalo mě,že na mě pořád mavají a čekají (beru stopaře nerad po jednom incidentu) ,tak jsem se svým coupé jednomu zastavil a ukázal co vlastně 3.0 V6 je v půlce prosil o zastavení,že to dojde....řekli si to mezi sebou a mám klid :)

Odesláno
Původně zaslal: Michael coupé

Jen semnou nikdo jezdit nechce:aut mezi Mostem a Chomutovem pokaždé stojí stejní lidé,otravovalo mě,že na mě pořád mavají a čekají (beru stopaře nerad po jednom incidentu) ,tak jsem se svým coupé jednomu zastavil a ukázal co vlastně 3.0 V6 je v půlce prosil o zastavení,že to dojde....řekli si to mezi sebou a mám klid :)

jj tam je i celkem dost stopařek.... A hlavně z chomutova na křímov.... Tam jich bylo hodně..... A že jim nebyla zima???? Moc toho na sobě neměli..... Škoda že udělaly tu novou silnici už nejni na co koukat..... Jinak mezi mostem a chomutovem stojej občas takový ty dredatý existence...... Několikrát už na mě mávali když sem jel z práce..... A na ty rovince se dá pěkně jet...... Škoda že ji neudělaly líp a jenom okopírovaly terén..... Aby tam byla krásná rovinka..... Takle je to samej hup..... Ale těch 220 tam de jet.....

Odesláno

Obávám se, že v tomto případě je úloha či vina stopařů opravdu podružná - vina je 100%ně na straně Ukrajinského řidiče Vectry, který je dokonce podezřelý z jízdy pod vlivem alkoholu.

Pravda - Clio stálo u kraje, protože bralo stopaře. Zrovna tak tam ale mohlo stát protože měl řidič poruchu nebo třeba něco hledal v mapě ....

Když jsem stavěl stopařům, pak vždy na místě, které jsem považoval za bezpečné (aut. zastávka, odbočka na polňačku, ...) nikdy jsem nestavěl individuím stopujícím za horizontem kopce či v zatáčce nebo u plné čáry (a že jsem takových potkal ...)

Odesláno

Ja za 5 rokov co jazdim som zobral zatial jednu jedinu stoparku a aj to dievca stalo uprostred divociny a mala obrovsky batoh a v radiu nehralo nic zaujimave, tak sme aspon tych 12km pokecali:D...inak sa stoparov stranim, vrchol je, ked vidim stopara na dialnici, alebo na privadzaci, to su blazni (ak niekto pozna vjazd na dialnicu pri PB, slavnu Trojicu), tak tam som parkrat videl stopovat borcov:grr...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...