Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 prosím o radu .. mám 307 SW a ostřikovače, které nedělají čůrky, ale mlhu no a ta mě stříká moc nízko ... i při jen 80 km neostříkne horní polovinu okna a nějak mi přijde, že trysky nejdou výškově naladit. Jaké je řešení? Citovat
Dakula475 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Jednoduché - do trysky píchneš špendlík a našteluješ. Pořádně prohlédnout - měly by tam být v každé té trysce 2 ostřikovací dírky - tak právě do nich \"zastrčit\" hrot. Citovat
MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 No já mám zase problém že jeden ostřikuje dost vysoko,tak ho můžem vyměnit . Mám takový dojem že naladit moc nejdou. V tvém případě bych si tipnul že máš už unavené čerpadýlko. Počkej do jara a pokud se to při větších teplotách nezpraví tak zkusit servis. Nebo počkáme jestli se tu někdo ze skušenějších kolegů nezastaví s lepším nápadem. Hodně štestí Citovat
MAJSNER-VÁCLAV!!! Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: Dakula475 Jednoduché - do trysky píchneš špendlík a našteluješ. Pořádně prohlédnout - měly by tam být v každé té trysce 2 ostřikovací dírky - tak právě do nich \"zastrčit\" hrot. Ono je problém v tom že ostřikovače u 307 nemaj dírky ale speciální otvor který dělá mlhu. A tam žádné štelovací dírky nejsou Citovat
Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 přesně tak.. žádné 2 dírky , ale jen jedna a podle mně nenaštelovatelná Citovat
Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 no a jak tu jednu nehnutelnou dírku přimět ke spolupráci ny vyšším stříkání? .. to je skoro jako doma ... Citovat
jirka639 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 8 vrtákem? a pořádný čerpadlo do kufru:-) Citovat
JarinoRS Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 skus odvzdusnit, mne to robilo pravidelne Citovat
Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 a jak se ostřikovače odvzdušńují? Citovat
Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: MAJSNER-VÁCLAV!!! No já mám zase problém že jeden ostřikuje dost vysoko,tak ho můžem vyměnit . Mám takový dojem že naladit moc nejdou. V tvém případě bych si tipnul že máš už unavené čerpadýlko. Počkej do jara a pokud se to při větších teplotách nezpraví tak zkusit servis. Nebo počkáme jestli se tu někdo ze skušenějších kolegů nezastaví s lepším nápadem. Hodně štestí dobrej nápad... proč je ale tvoje čerpadýlko tak moc potentní jen na jednu trysku ... do jara je daleko a přijde mi, že při nadcházejícím oteplení budeme potřebovat stříkat všichni Citovat
HonzaT Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Ahoj,trysky se nedají seřizovat ani čistit jehlou. Dělám v P.,takže má rada-obě vyměnit za nové. Ikdyž to vypadá,že jsou v pořádku,tak až po výměně poznáš ten rozdíl. Citovat
Dakula475 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 No a jakto, že já je seštelovat dokázal??? Zrovna včera odpoledne. Mám tedy modelový rok 2002, vorobeno 12/2001 a v pohoděěěě. Citovat
Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: Dakula475 No a jakto, že já je seštelovat dokázal??? Zrovna včera odpoledne. Mám tedy modelový rok 2002, vorobeno 12/2001 a v pohoděěěě. tak to je škoda, že když jsi tak šikovný, žes neudělal fotku, pro nás nešikovné ... Citovat
JarryC Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: Jup48 prosím o radu .. mám 307 SW a ostřikovače, které nedělají čůrky, ale mlhu no a ta mě stříká moc nízko ... i při jen 80 km neostříkne horní polovinu okna a nějak mi přijde, že trysky nejdou výškově naladit. Jaké je řešení? Měl jsem stejný problém,ostřikovače opravdu naštelovat nejdou,ale jak jsem byl naštvaný,že to naprd stříká,tak jsem vzal mamině z šití jehlu a do těch dírek šťoural a šťoural Nyní to stříká mnohem lépe,asi tam byly nějaké usazeniny. Hlavně dávej bacha,ať tam tu jehlu nezalomíš. Citovat
JarinoRS Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: HonzaT Ahoj,trysky se nedají seřizovat ani čistit jehlou. Dělám v P.,takže má rada-obě vyměnit za nové. Ikdyž to vypadá,že jsou v pořádku,tak až po výměně poznáš ten rozdíl. nic v zlom, mne ich za 5 a pol roka nemenili ani raz, vzdy len odvzdusnili a ostrekovalo to ako nove, moja 307 mala jeden specificky problem a to ked mi dosla v ostrekovaci voda tak sa mi nejak zavzdusnil system a potom to striekalo velmi, velmi slabo, vtedy bolo treba odvzdusnit a bol pokoj... [upravil dne 18.1.09 JarinoRS] Citovat
Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: JarryC Původně zaslal: Jup48 prosím o radu .. mám 307 SW a ostřikovače, které nedělají čůrky, ale mlhu no a ta mě stříká moc nízko ... i při jen 80 km neostříkne horní polovinu okna a nějak mi přijde, že trysky nejdou výškově naladit. Jaké je řešení? Měl jsem stejný problém,ostřikovače opravdu naštelovat nejdou,ale jak jsem byl naštvaný,že to naprd stříká,tak jsem vzal mamině z šití jehlu a do těch dírek šťoural a šťoural Nyní to stříká mnohem lépe,asi tam byly nějaké usazeniny. Hlavně dávej bacha,ať tam tu jehlu nezalomíš. dík za invenci.. máš tedy pocit, že je tou neštelovatelnou dírkou pohnou na sílu??? Citovat
Jup48 Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: JarryC Původně zaslal: Jup48 prosím o radu .. mám 307 SW a ostřikovače, které nedělají čůrky, ale mlhu no a ta mě stříká moc nízko ... i při jen 80 km neostříkne horní polovinu okna a nějak mi přijde, že trysky nejdou výškově naladit. Jaké je řešení? Měl jsem stejný problém,ostřikovače opravdu naštelovat nejdou,ale jak jsem byl naštvaný,že to naprd stříká,tak jsem vzal mamině z šití jehlu a do těch dírek šťoural a šťoural Nyní to stříká mnohem lépe,asi tam byly nějaké usazeniny. Hlavně dávej bacha,ať tam tu jehlu nezalomíš. rozumím tomu tedy dobře, že nenastavovat výšku, ale vyš´tourat letité usazeniny v dírce? Citovat
MartinR Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Že by po každém vyprázdění nádržky ostřikovací kapaliny došlo k zavzdušnění mne překvapuje. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Ono prakticky ku zavzdušneniu dôjde, ale že si s tým motorček neporadí nie je v poriadku. Citovat
JarinoRS Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 pisem ze moja 307 bola specificka menili 2x motorcek a robilo to stale, takze sme sa na to vykaslali a stacilo si poctivo dolievat vodu pred minutim a nebol problem, ale sem tam sa stalo ze som to neodstriehol a muselo sa odvzdusnovat, tot vsjo martinr, mna zase prekvapuje, ze ta na 307 vobec nieco prekvapuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.