Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mlkl

Dá sa domontovať ASR pokiaľ ho v aute nemám. :roll

Dík

Milan

1,6HDi 80kW

Pozeral si podľa VIN do servisboxu či ho skutočne nemáš? Niektoré autá len nemajú spínač na deaktiváciu, ale ASR majú...

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Dá sa domontovať ASR pokiaľ ho v aute nemám. :roll

Dík

Milan

1,6HDi 80kW

Pozeral si podľa VIN do servisboxu či ho skutočne nemáš? Niektoré autá len nemajú spínač na deaktiváciu, ale ASR majú...

lepší rada, ted když je snih když zahrabeš na sněhu rozbliká se ti nejaká kontrolka? mel by to být oranžový trojúhelník mezi budíky nahoře vlevo. to je signalizace prokluzu ASR/ESP

Odesláno

V servisbox mi pisu Dynamické řízení stability BEZ SYSTÉMU ESP Takze asi ho nemam a kontrolka mi neblika ziadna.

Kolko by bola cena len tak informativne neviem najst cenik

Dik

Odesláno

pokud pujdes pres vrak tak cca 5tis ABS sESP, kolem 4tis snimac ESP (pretizeni ) a bsi budes muset novy cca 8-12 stejny tezko sezenes. + prace cca 5

Odesláno
Původně zaslal: pp205

pokud pujdes pres vrak tak cca 5tis ABS sESP, kolem 4tis snimac ESP (pretizeni ) a bsi budes muset novy cca 8-12 stejny tezko sezenes. + prace cca 5

Vieš mi povedať načo by mu bolo nové BSI?

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

protoze v bsi je ulozeny udaj o uhlu volantu:-)

nastaveni pres abs/esp ale zapisuje se to do BSI

Odesláno

V servisbox mi pisu Dynamické řízení stability BEZ SYSTÉMU ESP Takze asi ho nemam a kontrolka mi neblika ziadna.

Kolko by bola cena len tak informativne neviem najst cenik

Dik

To dynamické riadenie stability by mohlo byť ASR. ESP je niečo iné.

Odesláno

Pôvodne bol dotaz na ASR nie ESP.

Odesláno

No ale záleží či má CAN/CAN alebo CAN/VAN...lebo ak to prvé netreba mu nové BSI...

Odesláno

No ale záleží či má CAN/CAN alebo CAN/VAN...lebo ak to prvé netreba mu nové BSI...

u vanu na 100% anoi a u canu no 100% si jistej nejsem ale frantici sou frantici

Odesláno

Ahoj,buď máš auto jen s ABS,nebo ABS+ASR+ESP. Tedy protibklokovací systém+protiprokluzový systém+řízení stability. ASR při prokluzu jednoho hnacího kola toto kolo přibrzdí a přes diferenciál je hnací síla přenesena na kolo druhé s lepší přilnavostí k povrchu. ESP umí například při průjezdu zatáčkou přibržďovat jednotlivá kola tak,aby průjezd zatáčkou byl co nejplynulejší a nejbezpečnější. Vstupní informace tohoto systému je například info o otáčení jednotlivých kol,uhlu natočení volantu,informace z gyrometru o náklonu vozidla atd. Také komunikuje s počítačem vstřikování,který je schopen na základě požadavku od ESP ubrat výkon motoru,ikdyž máte plyn na podlaze. Proto je vozidlo většinou,ale ne vždy,vybaveno deaktivačním tlačítkem ESP,které ho vypne a nedochází k ubírání výkonu,například,když zapadnete a potřebujete se vyhrabat.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaT

Ahoj,buď máš auto jen s ABS,nebo ABS+ASR+ESP. Tedy protibklokovací systém+protiprokluzový systém+řízení stability.

Neviem ako u Peugeotov, ale napr. Octavia exstuje verzia len s ABS+ASR.

Odesláno

pozeral som katalog ku 307 a tam pisu,

ESP* (Electronic Stability Program /

Elektronicky stabilizacny systém)

pridáva k 3 predchádzajúcim funkciám ABS,REF,AFU 2 dalsie: ako doplnkova vybava za priplatok :myslim

• Protipreklzovy systém kolies (ASR) pôsobí na brzdy a riadenie motora a obmedzuje preklzávanie kolies pri strate adhézie.

• Dynamická kontrola stability (CDS) neustále porovnáva informácie poskytované snímacom na volante a snímacom zatázania a detekuje akykolvek nábeh na nedotácavost alebo pretácavost. Podla vysledku potom koriguje dráhu vásho 307 v medziach fyzikálnych zákonov.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Myslím, že nebudu daleko od tématu, když se poptám na ESP: je možné, že při jeho aktivaci ho slyším?? Zvuk se podobá jemnému drhnutí, jako při funkci ABS, což by mi nijak zvlášť nevadilo, ale znervózňuje mě přítomnost tohoto zvuku téměř při každém přeřazení rychlosti, kdy motor není v záběru. Díky za nápady...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...