Pe.Tr Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik http://www.novinky.cz/clanek/158863-autem-roku-v-cr-je-skoda-superb.html Citovat
agresssor Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Béďa si v cechach preci.. skoda je best!! me se superb docela libi, a docela pekne to jezdi ale autem roku bych ho nedal.... Citovat
MirasCC Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Jaký kandidáty na auto roku bys měl ty, Petře? Citovat
Jirkap Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Mě se nová moc nelíbí... spíš ta starší Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Jaký kandidáty na auto roku bys měl ty, Petře? Citroen C5 Mazda 6 Passat CC Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Mě se taky náhodou líbí. Až na ten poblázněnej kufr. Taková 1.8TSI hmm..... Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC Jaký kandidáty na auto roku bys měl ty, Petře? Citroen C5 Mazda 6 Passat CC PASSAT CC to je pro mě uplně nejvíc je to něco neskutečnýho:super Citovat
MirasCC Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Mazda 6 Já bych byl pro Mazdu C5 se mi nelíbí a k Passatu mám už tak nějak vrozenou averzi. Ale samozřejmě sem v žádným tom autě neseděl a nic o nich nevím, takže je to jen bohapustý plkání Citovat
@re Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC Jaký kandidáty na auto roku bys měl ty, Petře? Citroen C5 Mazda 6 Passat CC tak tak, je to nechutné, jak všude škodu propagujou za best of... přitom je to designově naprostý kýč... hlavně ta střecha superbu. z těch \"normálních aut střední třídy\" bych asi volil podobně, jako Pe.tr... (BMW, Audi, Lexus, MB apod to už je jiná liga...) Passat CC, Mazda 6, Mondeo, C5... Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr Mazda 6 Já bych byl pro Mazdu C5 se mi nelíbí a k Passatu mám už tak nějak vrozenou averzi. Ale samozřejmě sem v žádným tom autě neseděl a nic o nich nevím, takže je to jen bohapustý plkání krasavec Citovat
@re Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr Mazda 6 Já bych byl pro Mazdu C5 se mi nelíbí a k Passatu mám už tak nějak vrozenou averzi. Ale samozřejmě sem v žádným tom autě neseděl a nic o nich nevím, takže je to jen bohapustý plkání krasavec já vw taky moc nemusím, ale to CC se jim opravdu moooc povedlo (designově)... vždy když jej vidím na cestě, slintám Citovat
Béďa Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 jel jsem s tim 103kW automatem a je to lenoch tezkej, kamos (prodejce skoda) testoval tu 191kW 3.6 TSI nebo jak to je a rikal ze to uz docela jede ale stejne.. [upravil dne 16/1/2009 Béďa] Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Osobně proti SuperBu nic nemám a věčné prskání na škodovku a koncern VW na tomhle fóru nechápu. Přijde mi to jako by většina těch \"kritiků\" ve skrytu duše litovala, že si koupila pažouta a proto musí úspěšnější modely aspoň hanět - prodejní čísla totiž hovoří zcela jasně. Jak už jsem psal několikrát, po 406ce mi piškot fakt nemá co nabídnout a až za pár let dojezdí a já budu řešit co bude vozit Medvěda dál, klidně půjdu i do dvojkové Oktávky (byť VOLVO V 70 bych raději). Vítězství SuperBu beru jako oprávněné Citovat
Bobo.KH Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 krasavec To stebou naprosto souhlasim,kam se to hrabe na skodovku:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.