janci77 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Zdarec, kamoš má motor HDi a pridáva aditívum VIF (teraz 3-násobnú dávku ) a zistil, že mu ešte zostalo nejakých 100-150ml a je to už dva mesiace po záruke. Tak sa chcem opýtať, či to ešte môže používať, alebo radšej už nie, ak to má nejaké zhoršené vlastnosti... aby mu to nepos*alo vstreky, čerpadlo a pod... Dík za rady... Citovat
Lubos77 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Mne teraz jedno \"VIF\"-ko skoncilo, bolo tam asi na jednu odmerku na dne, je asi 2 mesiace po zaruke a ako som ho siel liat do bandasky tak som v nom videl nieco cierne zakalene, tak som to tam radsej nedal. VIF nie je taky drahy, kup si ho radsej novy a budes mat pokoj a nemusis rozmyslat nad \"chemickymi reakciami\" po skonceni zaruky Citovat
mifa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Také radím nepoužívat,sobě bys také přece nenalil víno které je prošlé. Citovat
Mirec-308 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Trosku ina tema ale znamy sa vratil z lyzovacky kde teplota v noci bola -22 a aditivum mu zamrzlo vo flaske v kufri auta je to vobec mozne??? nebolo to aditivum od firmy VIF skoda ze nespravil foto. Inak podotykam ze to bolo aditivum zimne kupene tesne pred odchodom na hory. Ale auticko nastartovalo Citovat
Přema Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Já myslím ale nevím to určitě že aditivum začíná mít své schopnosti až se smícháním s daným mediem.......:myslim:myslim paprna ohodnotil 1 Citovat
jjjirkaaa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Je to tak,jak píše Přema. Jezdim pro firmu Fuchs oil a tady prodávají produkt Winterfrit který taky samotný zmrzne nebo spíše zrosolovatí. Nafta nebo topný olej musí mít teplotu více jak 0 stupnů jinak se to nespojí a udělají se krystalky,které ucpou filtr. Citovat
janci77 Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 ok, odporučím mu nech to radšej nepoužije... šak to za to nestojí, keď sa niečo po..re dík za rady... Citovat
Mirec-308 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: jjjirkaaa Je to tak,jak píše Přema. Jezdim pro firmu Fuchs oil a tady prodávají produkt Winterfrit který taky samotný zmrzne nebo spíše zrosolovatí. Nafta nebo topný olej musí mít teplotu více jak 0 stupnů jinak se to nespojí a udělají se krystalky,které ucpou filtr. Tak vdaka budem mu to tlmocit inak to bolo aditivum Sheron ine nemali e ked som pozrel vyrobcu tak \"pre spolocnost Sheron vyraba VIF\" podla vas zlozenie je to iste,alebo ked je to o dost lacnejsie tak neake zlozky tam chybaju Citovat
foxo Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 tez sem v Tescu kupil to aditivum, a tez by ma zaujimalo, ci je to len obchodna znacka, alebo to ma od \"origo\" super diesel aditiv daleko... Citovat
rages129 Odesláno 9. leden 2019 Odesláno 9. leden 2019 chlapi nazdar, tieež som mal nad týmto obavy čo sa týka záruky lebo jeden nemenovaný eshop mi poslal vifko ktorému končí záruka za 15 dní cca a to není šanca aby som ho minul, tak som kontaktoval formulárom na ofiko stránke vif.cz a podľa nich to nie je žiadny problém dokonca sa to môže použiť ešte ďalšie dva roky nižšie prikladám email ktorý mi zaslali : "Dobrý den,u našich výrobků uvádíme dobu použitelnosti dva roky od data výroby. Pokud je aditivum v uzavřeném obalu a není vystavováno extrémním teplotám, lze je používat i nadále. Není na závadu prodloužit dobu použitelnosti na dvojnásobek bez ztráty užitných vlastností. To máme ověřené.Budete-li mít další dotazy, laskavě mě kontaktujte.S pozdravem" Péťa a Laďa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.