Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Topka

Jak zjistim jestli mám Fap? Díky

v service boxu podle vin nebo koukni pod auto.

když tam budeš mít něco takovýho tak ta 12 je fap.

[upravil dne 14.1.2009 čakom]

post-0-14109604122086_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Xenostellar

Já to zjistil v serviceboxu

Já bych měl ještě jeden dotaz: Má FAP nějaký další přínos kromě ekologického?

Podla tvojho \"podpisu\" - 80kw, moja 406 (r.v.2003) ma 79kW a to bol hlavny poznavaci znak ze je FAP. V 2001 sa mi zda FAP len za priplatok, alebo k vysokej vybave... takze este mensia sanca.

Ako BoneDaddy predomnou povedal, väcsinou ma okrem ekologickeho uz len ekonomicky v neprospech penazenky:(, hlavne ak je väcsinou mestska prevadzka kde je horsia regeneracia.

Ja osobne s nim problem zatial nemam(ak neratam ze sem tam musim nutene auto prevetrat po dialnici niekam), ale auto ma este malo KM....predpokladam ze problemy nastanu kde sa budem blizit k 80tkm.

Odesláno

Já mám rok výroby 2000. Je to kombi a nalítáno mám 164000 km. Ted mi po těch mrazech začla hučet nějaká řemenice ale možná se mi to jen zdá a je to normální.

Odesláno

Pozná se to podle trojpísmenného kódu ve vin (čísla karoserie) vozu: RHY 2,0HDi=90 koní bez FAP, RHZ 2,0HDi=110 koní bez FAP, RHS 2,0 HDi=110 koní s FAP, 4HX 2,2HDi=130 koní s FAP.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaT

Pozná se to podle trojpísmenného kódu ve vin (čísla karoserie) vozu: RHY 2,0HDi=90 koní bez FAP, RHZ 2,0HDi=110 koní bez FAP, RHS 2,0 HDi=110 koní s FAP, 4HX 2,2HDi=130 koní s FAP.

Sice trosku :xvul ale zial s tymi 110 konami zavadazju pri 2.0HDi RHS... kedze je to len 79kw co je ak sa nemylim len 107.41... ale tak co uz;-) tu sa zaokruhluje nahor... ale inak zaujimava info s tym RHS atd. ako to rozlisit.

Odesláno
Podla tvojho \"podpisu\" - 80kw, moja 406 (r.v.2003) ma 79kW a to bol hlavny poznavaci znak ze je FAP. V 2001 sa mi zda FAP len za priplatok, alebo k vysokej vybave... takze este mensia sanca.

Správně já FAP nemam, to jsem zapomněl poznamenat.

A mám RHZ, což je taky správně :)

Odesláno

je mi lito ale nemas pravdu :-) obecne trochu ale neznamena ze napr. RHS ma FAP nekdy ano nekdy ne ... , stejne je to u 4HX a i RHR typ motoru neznamena emise. FAP je doplnek ackoli by se mel davat standartne jsou zeme ci \"jine\" vyjimky kde FAP neni viz ma 407 RHR 2.0 HDI 100KW

Odesláno
Původně zaslal: pp205

je mi lito ale nemas pravdu :-) obecne trochu ale neznamena ze napr. RHS ma FAP nekdy ano nekdy ne ... , stejne je to u 4HX a i RHR typ motoru neznamena emise. FAP je doplnek ackoli by se mel davat standartne jsou zeme ci \"jine\" vyjimky kde FAP neni viz ma 407 RHR 2.0 HDI 100KW

Je mi to ľúto ale ani ty nemáš pravdu (teda nie celú). RHS a 4HX mali vždy FAP filter...

Jediný motor ktorý pod rovnakým kódovým označením mal aj nemal FAP filter je RHR/RHL.

Odesláno

taka otazka /dotaz trosku mimo temu: mam elektrochromaticke zrkadlo na 406 z r.v.2000 , a ma to konektor ineho typu ako moje kable (predchystane peugeotom) r.v. 2002/2003, zevraj 6.1.2003 podla OND cisla....

Pozeral som v serviceboxe, ale zial nenasiel som ho tam okodovany, neviete niektory z vas ci sa da ten konektor inak identifikovat? Servicebox tvrdi len \"MODRÝ KONEKTOR SE ZVLÁŠTNÍ ÚPRAVOU\".

dik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...