Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No teoreticky to možné je, protože nasávání vzduchu je pod předním oknem a i když je to zakrytované tak to ten sníh nasát může, protože většinou tam není žádný filtr, jenom mřížka. Občas se mi stane, že když parkuju v létě pod stromy tak mi potom lítá z ventilace bordel jako pyl apod. Ale v autě mi tedy ještě nesněžilo :)

Odesláno
Původně zaslal: Hanzz

Majitelé 306tek.Nefouká někomu do auta sníh?Při zasněženém a ometeném autě trochu fouká větráním sníh:myslim

Tak si ztlum klimošku né?! :aut:D

Odesláno

Moje 306 nema zadny filtr nasavaneho vzduchu do topeni takze ano je to mozne. Uz jsem videl auto co tam melo nasazenou damskou puncochu . tom

[upravil dne 14/1/09 kyzektom]

Odesláno

Mně ve 405 létal také sníh,ale teplý.Pro upřesnění -polystyren.Parkoval jsem v práci přímo před panelákem,který jsme zateplovali,jinde nebylo místo .

Odesláno

Keď v zime naštartujem a mám pustený ventilátor tak mi cez prieduchy fúkne taký jemný poprašok ako keby som to jemne posypal práškovým cukrom, ale to je všetko potom už nefúka do kabíny žiadny sneh. Takže to teraz vôbec neriešim :myslim ale na jar tam musím vymyslieť niejaký filter.

Odesláno

Jo, je to kvuli tomu, ze neni filtr...

Nejlacnejsi, a zaroven asi nejuspesnejsi metoda bude, kdyz koupis nejakou univerzalni vlozku do digestoru ... Stoji cca 200 Sk a da se s teho spravit klidne i 4 filtri.

A hlavne to ma ucinnost i v lete, zachyti to i prach a podobne :) Staci to poriadne pripevnit na mriezku :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...