Hanzz Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Majitelé 306tek.Nefouká někomu do auta sníh?Při zasněženém a ometeném autě trochu fouká větráním sníh:myslim Citovat
Driver Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 No teoreticky to možné je, protože nasávání vzduchu je pod předním oknem a i když je to zakrytované tak to ten sníh nasát může, protože většinou tam není žádný filtr, jenom mřížka. Občas se mi stane, že když parkuju v létě pod stromy tak mi potom lítá z ventilace bordel jako pyl apod. Ale v autě mi tedy ještě nesněžilo Citovat
Hanzz Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 V bývalém autě mi pro změnu pršelo na nohy. Dělá to chvíli než se to rozfouká Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: DriverAle v autě mi tedy ještě nesněžilo P.S. jako věřím,že v praxi to sranda není - ale příde mě ta věta srandovní Citovat
MJSytic Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Hanzz Majitelé 306tek.Nefouká někomu do auta sníh?Při zasněženém a ometeném autě trochu fouká větráním sníh:myslim Tak si ztlum klimošku né?! Citovat
Hanzz Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Když já rád -20 v autě.... Jen bych rád věděl jestli se s tím někdo setkal a pokud ano co s tím dělal. Citovat
kyzektom Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Moje 306 nema zadny filtr nasavaneho vzduchu do topeni takze ano je to mozne. Uz jsem videl auto co tam melo nasazenou damskou puncochu . tom [upravil dne 14/1/09 kyzektom] Citovat
Hanzz Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 O tom,že to nemá ten filtr jsem slyšel.No nějak to vymyslím.Možná použiju i tu ponožku:D Dík Citovat
dýzl Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Mně ve 405 létal také sníh,ale teplý.Pro upřesnění -polystyren.Parkoval jsem v práci přímo před panelákem,který jsme zateplovali,jinde nebylo místo . Citovat
gedu Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Keď v zime naštartujem a mám pustený ventilátor tak mi cez prieduchy fúkne taký jemný poprašok ako keby som to jemne posypal práškovým cukrom, ale to je všetko potom už nefúka do kabíny žiadny sneh. Takže to teraz vôbec neriešim ale na jar tam musím vymyslieť niejaký filter. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Jo, je to kvuli tomu, ze neni filtr... Nejlacnejsi, a zaroven asi nejuspesnejsi metoda bude, kdyz koupis nejakou univerzalni vlozku do digestoru ... Stoji cca 200 Sk a da se s teho spravit klidne i 4 filtri. A hlavne to ma ucinnost i v lete, zachyti to i prach a podobne Staci to poriadne pripevnit na mriezku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.