čakom Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: čakom Moc velká škoda:bojim a to jsem ju v prosincu viděl ještě celou. jak si se to dozvěděl? Původně zaslal: Ferry uprimnou soustrast nechapu jak nekdo muze nacpat ten spinavej rozmlacenej naraznik do bezovyho interieru, to bych ho tam snad nechal lezet radsi na silnici myslím že mu to bylo už jedno:nevim [upravil dne 13.1.2009 čakom] Dnes jsem mu psal jak se vede a co 406 a na to mě tohle poslal. a neviš co planuje dál? oprava, prodání nebo rozprodej? No prej to chce dát do hromady. tak doufám že se mu to co nejvíc povede. Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Lubk0 Och boze ... Hral se na zavodnika ? No prej do nej narazily ze zadu a on do sloupu ale nevím nevím...... ten zadek teda znišenej není. [upravil dne 13.1.2009 čakom] Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Někdy je lepší se o osud auta po prodeji nazajímat Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 to je špatny ale zaraží mě ten zadni naraznik , ten preci neni s tveho vozu ne? nebo to je jako nejakej zimni? Citovat
f3Rd@ Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 tak uprimnou soustrast a at se oprava vydari a at mame zase z auta vsichni radost... Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Pe.Tr to je špatny ale zaraží mě ten zadni naraznik , ten preci neni s tveho vozu ne? nebo to je jako nejakej zimni? jj to je pravda, to uz ho asi taky musel rozstipat, kdyz tam nejsou lakovane listy Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Někdy je lepší se o osud auta po prodeji nazajímat To je taky pravda, ale ta zvedavost..... Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: čakom Moc velká škoda:bojim a to jsem ju v prosincu viděl ještě celou. jak si se to dozvěděl? Původně zaslal: Ferry uprimnou soustrast nechapu jak nekdo muze nacpat ten spinavej rozmlacenej naraznik do bezovyho interieru, to bych ho tam snad nechal lezet radsi na silnici myslím že mu to bylo už jedno:nevim [upravil dne 13.1.2009 čakom] Dnes jsem mu psal jak se vede a co 406 a na to mě tohle poslal. a neviš co planuje dál? oprava, prodání nebo rozprodej? No prej to chce dát do hromady. tak doufám že se mu to co nejvíc povede. Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Lubk0 Och boze ... Hral se na zavodnika ? No prej do nej narazily ze zadu a on do sloupu ale nevím nevím...... ten zadek teda znišenej není. [upravil dne 13.1.2009 čakom] Taky jsem koukal tak mi je to divné.. Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: f3Rd@ tak uprimnou soustrast a at se oprava vydari a at mame zase z auta vsichni radost... No snad to dá dobře do hromady. Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Pe.Tr to je špatny ale zaraží mě ten zadni naraznik , ten preci neni s tveho vozu ne? nebo to je jako nejakej zimni? jj to je pravda, to uz ho asi taky musel rozstipat, kdyz tam nejsou lakovane listy Ja jsem měl dva přední a dva zadní. A ty jsem mu dal k tomu. Byli prodlouženy s lak lišty a ty dva krátky origo s černyma lištama na zimu. Citovat
Bohouš Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Nejlepší kupec je ten, kterej auto brzo zruší - nehrozí reklamace apod. Tohle je ovšem opravitelné :roker Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Bohouš Nejlepší kupec je ten, kterej auto brzo zruší - nehrozí reklamace apod. Tohle je ovšem opravitelné :roker Toto by měl číst kupec Téčka. Citovat
janci77 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Krásne autí..... .........škoda ho..... Citovat
vendelinek Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 No,nedívá se na to dobře,takový pěkný autí,škoda ho,až se z toho pohledu kutáleji Citovat
antal Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Ferry uprimnou soustrast nechapu jak nekdo muze nacpat ten spinavej rozmlacenej naraznik do bezovyho interieru, to bych ho tam snad nechal lezet radsi na silnici To same ma napadlo tiež Citovat
Neon Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Škoda jí - to určitě, ale ty máš jistotu, že Ti nemůže nic reklamovat ... Podle fotek u takhle starý pixly = totálka, ale bude-li to opravovat, mám tento blatník i masku přímo v lucifer barvě, tak by ušetřil za lak, tak mu můžeš na mě kdyžtak přeposlat kontakt Citovat
Y2K Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Tak to je skoda....toto bola jedna z mala uprav ktora sa mi pacial... A hrozne sa mi paci duplex na nej, aj ja ceeeem taky Citovat
Burisek Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 sakra taková škoda....,nj co naděláš,ale je to jen auto,hlavně že se nikomu nic nestalo Já když jsem měl první auto,byl to Renault 19 a když jsem ho prodal borcovi někam k Ostravě,tak tam bylo vše komplet nové,brzdy,opraven lak,nové svíčky čtyřelektrodové Champoin,včetně komplet nových náplňí a kráva jeho,které to koupil na nákupy to roztřelila na totálku hned první den, co s tím vyjela !! Opravdu velká škoda.... [upravil dne 13/1/09 Burisek] Citovat
Whitetiger Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 škoda pekneho auta- treba si vyberat zodpovedneho dalsieho majitela pokial mate svoje auto radi. Citovat
paul jane Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Co na to rici kdyz si to clovek nevypipla sam tak si toho nevazi a pak to takhle dopada. Jinak skoda dobreho cloveka, ale tohle si to auto urcite nezaslouzilo. Jen doufejme, ze to auto da alespon do podobneho stavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.