Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No chlapi nejde mi to do hlavy že to servisy nevedia vyriešiť, veď to nie je možné ......to isté, spenená hydraulika, pri točení doľava tuhne volant, v manžetách či mám, či nemám vytečenú hydro, ako to zistím, vizuálne vyzerajú manžety v pohode, logicky vzato keď čerpadlo nasaje penu z toho vyplýva trhanie volantom na mieste, logicky vzato keď pozriem na to zariadenie, na ktorom je nalievacie hrdlo a pri jeho uložení je mi jasné, prečo pri zatáčaní doľava vynecháva, lebo odstredivou silou to málo čo nám tam ostalo pretečie do prava v smere jazdy a sosne si vzduchu, a nakoniec vôbec neviem čo to zariadenie je, lebo čerpadlo je podľa mňa dole na motore poháňané remeňom, ja mám jazdenú 407 od pondelka, a už zajtra nemôžem ísť do práce....dovolenka...idem zháňať hydrauliku do serva....toľko moja spokojnosť...škaredé slová vynechám

Odesláno
Původně zaslal: fifi

si si istý? 2.0 HDI FAP....a čo je potom to čerpadlo poháňané remeňom a z neho idú tlakové hadice hore do toho čuda?

To bude kompresor klímy ;)

[upravil dne 11.1.09 hnusoba]

Odesláno

Ahoj,pokud Ti servo vynechává,nech spadnout pěnu a dolej servo olej 1,5cm nad rysku MAX. Děláme to v P. a pomáhá to. Pokud Ti servoolej mizí a zvenku není nic vidět,teče olej dovnitř do manžet řízení. Poté jediná oprava je výměna celého řízení pod autem,myslím že za 42000.

Odesláno

No chlapi dnes som do nej dolial cca3 dcl origošky od PG a zatiaľ ani nepení, momentálne mám v nádržke tak cca 3 cm nad max a nevytlačilo mi to preč, neviem auto mám týždeň, údajne má 70 000km, čerpadlo podľa mňa je OK, skôr sa bojím, prečo som musel doliať až 3 dcl, tie niekde museli zmiznúť, dúfam že nie do manžiet...keď do nich nevidím.....len sa spolieham že tou 70000 premávkou sa stalo...menej hydro...Ľ zákruta, trošku sosnuté vzduchu....napenené....vytlačené....a znova dokoliečka...hydro ubúda, až jazdíte na penu....trasenie volantom....a ešte sa chcem spýtať ako zistím aký soft mám v RT 3?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, může mi někdo poradit? Mám 407, 2.0 HDI r.v. 2005, 6 rychlostní a vlastním ho od prosince 2008. Auto bylo bez problému, ale jak přišly první mrazy, tak se mi nějak začlo zasekávat řízení doleva. Olej pění a tče mi víčkem ven. Dolil jsem nový, otáčel řízením doprava i doleva, ale nějak to nepomáhá. Zadrhávání řizení není pořád, ale občas. Tady jsem četl, že se musí ovzdušnit - někdo píše otáčením volantu, že se ovzdušní samo, někdo jen ovzdušnit. Má to někde ovzdušnovací šroub nebo se to ovzdušňuje samo? Co mi můžete poradit. Jaký olej se leje do serva u tohoto modelu? Nikdy jsem neměl problém se servem u žádného auta. Dík.

Odesláno

Mě se ještě na 205 stávalo, že se zasekl v pumpě nějakej přetlakovej ventil a pak šlo všechno horem, těžko říct, jestli je podobnost pump velká nebo už je systém jinej

Odesláno
Původně zaslal: francis

Dík za radu. Má někdo zkušenosti s přípravkem do serva na těsnění? Funguje to?

Mě se stávalo to samé a pomohlo dolít min.2cm nad horní rysku a pomohlo to ....chvíli ti to bude pěnit než se systém znova na 100% odvzdušní a potom by to mělo přestat,jen jestě chvíli hlídej hladinu(při tom odvzdušnování může ještě malinko klesat hladina)na nějaké přípravky se vyser.....víc ve zminovaných odkazech....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...