PESEK79 Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Panove jsem v koncich..Pred casem jsem psal ohledne huceni od prednich kol,po case se k tomu pridaly i vibrace do volantu a podlahy.Tak jsem vymenil loziska v kolech,stredove lozisko na poloose,kotouce a desky a ted i prevodovku a predstavte si ZADNA ZMENA,huceni a vibrace pokracujou dal.To prece neni normalni..Je to sice diesel,ale kamos ma taky 1.9d a tomu nic nehuci,nevibruje...(Jo a gumy mam taky nove KLEBER). Nema nekdo jeste nejaky napad,co by to mohlo zpusobovat? Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Nepsali jsme ti náhodou poloosy? Samotné ložisko na poloose nic neřeší... Citovat
Jardaned Odesláno 8. květen 2004 Odesláno 8. květen 2004 Jak píše Oddie.Klouby na poloosách dokážou taky pěkně potrápit. Citovat
PESEK79 Odesláno 8. květen 2004 Autor Odesláno 8. květen 2004 Psali jste mi to,ale ja byl za borcem co dela poloosy a ten rikal,ze jsou v poradku.Nic nekrupe ani se neozyva pri zataceni..Da se stelovat geo. zadni napravy?Jede mi auto sejdrem.Mam 4 stopy... Citovat
vector Odesláno 8. květen 2004 Odesláno 8. květen 2004 Napsán autorem PESEK79 Psali jste mi to,ale ja byl za borcem co dela poloosy a ten rikal,ze jsou v poradku.Nic nekrupe ani se neozyva pri zataceni..Da se stelovat geo. zadni napravy?Jede mi auto sejdrem.Mam 4 stopy... Jenom na závodních verzích, jinak je vzadu pevná nápravy, takže pořádnou geometrii, kde to trochu dorovnaj a prodat ,-) Citovat
PESEK79 Odesláno 9. květen 2004 Autor Odesláno 9. květen 2004 Prodat bych ho asi nechtel,protoze je mi lito motoru,je v perfektnim stavu.Olej za 15 tis. vubec nedolivam a ted v lete mi to bere 4,5 l/100km...Menil jsem zadni napravu,kterou jsem kupil na vrakaci,tak jestli nemuze byt kriva jen ta naprava.Myslite,ze na geo. zjisti,jestli je kriva naprava nebo kara? Citovat
Petano Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 myslim ze jo ... zkus zmerit teba spagatem vzdalenost od osy predniho kola k zadnimu, na obou stranach by to prirozene melo byt stejne Citovat
KUBIK 306 Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 Na geometrii ti to na 80% zjisti jestli nas krivou napravu a kdyz ti to dela 4 stopy tak si myslim ze to karou nebude [Editován dne 9/5/04 KUBIK 306] Citovat
Bimbo Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 Napsán autorem KUBIK 306 Na geometrii ti to na 80% zjisti jestli nas krivou napravu a kdyz ti to dela 4 stopy tak si myslim ze to karou nebude [Editován dne 9/5/04 KUBIK 306] Mě vzadu na pravo čumí kolo asi o 1cm víc než na levo.Geometrie je v poho,nápravu mám zrepasovanou(tak si myslím že by na to přišly že je křivá) a taky to má snahu dělat 4 stopy,neni to nijak výrazný,ale když se na to zakoukáš tak si toho všimneš.Jednou jsem musel rozebrat celej vnitřek auta abych přišel na to kudy mi tam teče voda.No docela jsem čuměl ,auti dostalo od prvního majitele pořádnej buchec,celá levá strana je jiná,buď s tím válel sudy nebo jezdil nějakou demoliční derby.Naštěstí to zůstalo jenom u toho kola co čumí trošku ven,tak to nijak neřešim,hlavně že to jede.Pesku třeba to bude i tvůj případ;) Citovat
PESEK79 Odesláno 9. květen 2004 Autor Odesláno 9. květen 2004 Me by ani nevadilo,ze to jde videt,ale to,ze to musim porad vyrovnavat do protivky volantem.Je to dost neprijemne,zvlaste na rovne silnici.. Citovat
PESEK79 Odesláno 17. květen 2004 Autor Odesláno 17. květen 2004 HURA,chlapi problem s hucenim a vibracemi od predni napravy je vyresen.BYLA TO VADNA POLOOSA,resp.vnitrni hom.kloub..Neveril bych,ze mam tak ticheho \"dizlacka\"..(Byla to ta kratsi poloosa)..ODIE JSI MACHR,je videt,ze mas nejake zkusenosti.. Citovat
mArda Odesláno 17. květen 2004 Odesláno 17. květen 2004 Kratsi poloosa je vzdycky problem. Tu delsi alespon neco drzi -) Citovat
PESEK79 Odesláno 18. květen 2004 Autor Odesláno 18. květen 2004 Chlapi,predcasna radost.Jak mi udelali geom.,tak to huci zase.Sice trosku mene,ale huci.Tak budu muset vymenit jeste druhou poloosu:-( Citovat
tomson Odesláno 18. květen 2004 Odesláno 18. květen 2004 zkus se podívá jestli nemáš vymlácenou těhlici na spodním čepu často se udělá ovalita a pak to blbne. Citovat
Guest marsal Odesláno 19. květen 2004 Odesláno 19. květen 2004 Byl jsem na tom stejně, po výměně poloosy my to taky hučelo a vibrovalo, bylo to ložisko v těhlici. Od té doby balada. Citovat
PESEK79 Odesláno 19. květen 2004 Autor Odesláno 19. květen 2004 Diky za odpoved,ale nejsem odbornik a presne nevim co je to vlastne ta TĚHLICE..Poradte mi prosim... Citovat
zoby Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 nemohl by někdo pro shrnutí vypsat všechny ložiska co jsou v přední nápravě (nejlépe u 205-ky) Citovat
PESEK79 Odesláno 21. květen 2004 Autor Odesláno 21. květen 2004 No,co ja vim,tak v predni naprave jsou loziska v nabojich kol 2ks a v hornich ulozenich tlumicu 2ks.... Citovat
P607Olda Odesláno 18. červenec 2005 Odesláno 18. červenec 2005 Vibrace do podlahy jsou od poloos, tezko se identifikuje, jestli leva nebo prava. Mel jsem to, vibrovalo v 80 km/h pri pridani plynu. Vymena obou poloos pomohla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.