Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Panove jsem v koncich..Pred casem jsem psal ohledne huceni od prednich kol,po case se k tomu pridaly i vibrace do volantu a podlahy.Tak jsem vymenil loziska v kolech,stredove lozisko na poloose,kotouce a desky a ted i prevodovku a predstavte si ZADNA ZMENA,huceni a vibrace pokracujou dal.To prece neni normalni..Je to sice diesel,ale kamos ma taky 1.9d a tomu nic nehuci,nevibruje...(Jo a gumy mam taky nove KLEBER). Nema nekdo jeste nejaky napad,co by to mohlo zpusobovat?

Odesláno

Psali jste mi to,ale ja byl za borcem co dela poloosy a ten rikal,ze jsou v poradku.Nic nekrupe ani se neozyva pri zataceni..Da se stelovat geo. zadni napravy?Jede mi auto sejdrem.Mam 4 stopy...

Odesláno
Napsán autorem PESEK79

Psali jste mi to,ale ja byl za borcem co dela poloosy a ten rikal,ze jsou v poradku.Nic nekrupe ani se neozyva pri zataceni..Da se stelovat geo. zadni napravy?Jede mi auto sejdrem.Mam 4 stopy...

Jenom na závodních verzích, jinak je vzadu pevná nápravy, takže pořádnou geometrii, kde to trochu dorovnaj a prodat ,-)

Odesláno

Prodat bych ho asi nechtel,protoze je mi lito motoru,je v perfektnim stavu.Olej za 15 tis. vubec nedolivam a ted v lete mi to bere 4,5 l/100km...Menil jsem zadni napravu,kterou jsem kupil na vrakaci,tak jestli nemuze byt kriva jen ta naprava.Myslite,ze na geo. zjisti,jestli je kriva naprava nebo kara?

Odesláno
Napsán autorem KUBIK 306

Na geometrii ti to na 80% zjisti jestli nas krivou napravu a kdyz ti to dela 4 stopy tak si myslim ze to karou nebude :papa

[Editován dne 9/5/04 KUBIK 306]

Mě vzadu na pravo čumí kolo asi o 1cm víc než na levo.Geometrie je v poho,nápravu mám zrepasovanou(tak si myslím že by na to přišly že je křivá) a taky to má snahu dělat 4 stopy,neni to nijak výrazný,ale když se na to zakoukáš tak si toho všimneš.Jednou jsem musel rozebrat celej vnitřek auta abych přišel na to kudy mi tam teče voda.No docela jsem čuměl :o,auti dostalo od prvního majitele pořádnej buchec,celá levá strana je jiná,buď s tím válel sudy nebo jezdil nějakou demoliční derby.Naštěstí to zůstalo jenom u toho kola co čumí trošku ven,tak to nijak neřešim,hlavně že to jede.Pesku třeba to bude i tvůj případ;)
Odesláno

HURA,chlapi problem s hucenim a vibracemi od predni napravy je vyresen.BYLA TO VADNA POLOOSA,resp.vnitrni hom.kloub..Neveril bych,ze mam tak ticheho \"dizlacka\"..(Byla to ta kratsi poloosa)..ODIE JSI MACHR,je videt,ze mas nejake zkusenosti..

Odesláno

Byl jsem na tom stejně, po výměně poloosy my to taky hučelo a vibrovalo, bylo to ložisko v těhlici. Od té doby balada.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...