raydowe Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 zalezi, v akom pomere si tam tu nemrzku nalial. do -30 by to bolo len v pripade, ze by si tam nic okrem tej nemrzky nemal. Citovat
BV406 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 chlapi, zvykejte si na to, ze teplota ovlivnuje vsechno a nemuzete cekat, ze vam diesel vzdy chytne v zime jak v lete ..... francouzi maji radi teplo Citovat
Lubos77 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Je to pravda, francuzi su do tepla, ved tam im neklesa teplota nejako extremne pod nulu, bol som tam nejaky cas a co sa tyka mrazov, mechanik mi vravel, ak je dobra bateria, zhavice a motor nie je \"vylagrovany\", tak je to vsetko o nafte a ta nasa \"vychodna\" nie je zrovna TOP 306XS HDi Citovat
Chepp Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Mno nádrzku sem mel skoro prázdnou, a pretim sem tam taky nasupal nemrzku, ale to si nepamatuji do minus kolikati... Citovat
mxmen Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Když jsem míval ještě naftovou 205ku neměl jsem nikdy se starty problém a to bylo taky kolem -20 a motor měl 250tis km.Chytal na první škub.Základ je dobrá baterie a žhavení, pak taky ta nafta, jak ztuhne je zle. Citovat
Fusion Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Chepp Tak ja už jezdim, kluci v servise mi to nechaly rozmrznou a prej napoprvé no problem. Takze že by Alpine Diesel OMV zas nebyl takovy zazrak... nevim sam... dnes sem radsi bral an shellce.. kluvi doporucily prej no problem. Kazdopadne do ostřikovačů sem nalyl už před pár týdny sheron do -30.... to co mi řekly kluci že mi tam plavaly kusy ledu... tak nevim kde je ta klavita??? asi riadne v pi*i. TAkze vycisteny audo a daly mi nejaky castrol aditiva, mate na to nejaky nazor zkusenty? Ještě bych nejásal. Třeba to postavíš do zimy a bude zas problém. Citovat
Chepp Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Fusion: tak uz stojim druhou noc v zime, a startuju no problem a stírám taky no problem.. Teda az na to ze mam mi to strika nejak divne ty ostrikovače, ale zatim vse ok. Sice je fakt ze zatim azs zadna hrozna zima neuderila, ale podle tooh co mi tam daly kluciv servise uz bych se nemel bat. Citovat
ondra.pimo Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Když se tady o tom tak bavíte tak zkušenost se startováním jsem měl i ja. Natankoval jsem u Shelky a druhej den jsem to nemohl nastartovat už při -14. Musel jsem počkat na odpoledne až se teplota zvíšila na -5 a aji tak to těžko nastartovalo. Ted sem bral u OMV a duhý den v -17 jsem to zkusil a vida. Naskočil jak novej. Puvodně jsem myslel že jsou špatné žhaviče ale nejspíš ta shelka nemá tu naftu nic moc. Citovat
dvorda Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 I já bych se rád podělil se zážitky při startování... Přítelkyně má P306 2.0HDI z roku 2000, já Golfa 1.9TD z roku 93. Oba jezdíme ke stejným pumpám a to i k levným. V zimě přidáváme do nafty jako aditivum benzin, klasická aditiva co jsou v prodeji nefungují. Golf naskočí na cvrknutí startéru. To že si pak rovná ventily a hrnky je věc druhá, leč pochopitelná. Má za sebou poctivých 450 tisíc km :-) Peugeot se musí trápit několik s. A je jedno, jestli je léto, nebo zima. Má najeto 80tisíc km a byly na něm dělány rozvody, celková kontrola elektroniky, vstřikování, výměna filtrů i hadic a má nové žhavičky. Prostě to nechápu. Starý golf chytá znamenitě a nový stroj strašně. Baterie v Golfu je 66Ah Varta, v Peugeotu 61Ah Varta. Mám pocit, že by tomu HDI slušela větší kapacita baterie, jenže ta se k motoru jaksi nevejde :-( Jakou baterii tam máte vy? Přihrádka je dělaná na baterii velikosti 24cm, což je maximum. Pak by se to muselo někak složitě upravovat :-( Takže to shrnu asi takhle: trocha benzinu do nafty nikdy neuškodí a prosím frantíky, aby vyrobili nějaký lepší motor .-) Citovat
BV406 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Motory HDi = Ford. FORD = Fix Or Repair Daily Citovat
Kajo Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 no takze som tam dal aditivum - VIF som nenasiel, tak som bral SHERON- dufam ze to nejako pomoze! dam vediet! Inak neviete nahodou kde v Nitre by som zohnal VIF aditivum ?? diky Citovat
hnusoba Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Motory HDi = Ford. Jediný motor o ktorom toto môžeš povedať je 2.2 HDi v novom Boxeri. Citovat
Fusion Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: Fusion Motory HDi = Ford. Jediný motor o ktorom toto môžeš povedať je 2.2 HDi v novom Boxeri. Kéž by. http://en.wikipedia.org/wiki/PSA_HDi_engine Citovat
hnusoba Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Pardón, ešte som zabudol na 2.7 HDi V6... [upravil dne 16.1.09 hnusoba] Citovat
BV406 Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 vzdyt prece kazdy vi, ze PSA spolupracuje na commonrailu s Fordem ..... nebo respektive naopak mne spis zarazily zpravy o tom, ze PSA bude fuzovat s FIATEM a sory za Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.