Kajo Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Zdravim vsetkych!!! a tak oneskorene stastny novy rok!! takze uz po druhy krat sa mi naskytla prilezitost, ze som skoro nenastartoval. Co ma velmi nepotesilo!!! A mozu asi za to tie nase nizke teploty ( v noci do -20 = brr!!! ). Pri startovani rano mi to nabehlo asi az po 3 minutach prace, co nie je bohvieco! Ale ked uz to chytilo, tak to slo OK a pri neskorsich startovaniach uz auto v pohode nabehlo! Takze sa chcem spytat, ze v com by to mohlo byt?? Je to iba stara baterka, alebo co??? Inak nepomohlo by nejake aditivum tomu?? Dakujem za vsetky rakcie! moje info: peugeot 206 2.0 HDI r.v.2000 baterka: okolo 60-ky(si myslim), ale rok neviem... Citovat
MrVain Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 starter točil v pohode, ak ano tak baterka je dobra naštartovať starší diesel pri -20°C:super ja som videl ako maju problemi už pri -5°C molo sa stať že ti trochu primrzla voda v nafte,kde tankuješ kolega si chcel kupiť nejake aditívum do nafty na OMV a predavačka mu povedala že nemaju,vraj ich nafta už v sebe má Citovat
Kajo Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 no ja tankujem iba SHELL a starter siel, len nechcelo nabehnut!!! Citovat
MrVain Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 tak to bude tým že primrzla voda v nafte a myslím že nie si sám čo má podobné problémy pri -20°C,ja by som z toho nič nerobil však u hlasia teplejšie, teda iba ak by sa ti dalo parkovť v garaži,včera u nas bolo - 19°C a aj niektore benzíny mali podobne problémy,baterky,primrznute palivo,zmrznute ostrekovače.... Citovat
Kajo Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 ach jaj...nojo, ved akoze predtym som s tym nemal problemy ( okolo -5) to az teraz, takze musim vydrzat... ok ob, diky vsetci ste super!!! Citovat
Fusion Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Jestli se nepletu tak problém u HDi byl ten, že při hodně nízkých teplotách je nafta hustší a jakýsí sítko už ji pak nepropustí. Ale nevím to 100%, někde sem to četl před pár rokama jak byly velký mrazy. Citovat
trsek Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Mám podobné problémy ikdyž s hladkým D. Po výměně svíček a vyčištění pecky v řídící jednotce žhavení a všech zaoxidovaných kontaktů se stav zlepšil, ale ne jak bych si představoval. Při vyšroubování víčka nádrže se ozval zvuk jako když zplachuju.V nádrži byl pěkný podtlak.Utěsňoval jsem všechny hadice(padala nafta) i víčko(kvůli vodě). vypadá, že mi \"zamrzlo\" odvětrání nádrže. Nevíte náhodou kde je vyústěné?Nechce se mi v tomto počasí nazdařbůh rozebírat zadek auta. Citovat
MrVain Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Jestli se nepletu tak problém u HDi byl ten, že při hodně nízkých teplotách je nafta hustší a jakýsí sítko už ji pak nepropustí. Ale nevím to 100%, někde sem to četl před pár rokama jak byly velký mrazy. je to tak, pri klasickej nafte ktora obsahuje parafin a ten krystalyzuje skor, pri zimnej nafte je to cca -15 az -22.... ale je tu potom alpin diesel a ten vraj vdrzi -35:papa Citovat
Chepp Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 mno tak se pridavam s problemem... prez vecer sem zapomel zapnuty vyhrivani sedacek (nereste) a vybyla se baterka s kolegou jsme to zkousely natocit asi tak 3/4 hodinky.. .a pokazdy nic.. ani neškutlo... takze... tipuju ze by to mel byt tedy palivovy filtr.. jdu na nej mrknout, ale ja taknkuju na omv apline diesel... a to zima ani dnes nebyla? myslim minu 9 nebo co... sem startoval pri minus 15 a bylo to ok... tak co se sakra stalo...? Citovat
Tomáš Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Mam trochu podobny problem. Bylo cca -13 stupnu a start naprosto bez problemu. Shell nafta plus aditiv od VIF. Druhy den jdu k autu a jak jsem zvyklej otocim nazhavim a start.....ale motor toci a nic. Dost me to zarazilo ale netrapil jsem to a hned klicek otocil zpet. Po nejake dobe jsem opet nazhavil a otocil .....motor chvilku tocil tak 2 vteriny a chytil a chod motoru naprosto v pohode. Co to muze byt? Zhavice? Pokud jsou zhavice spatne umi to auto nahlasit nebo kontrolka na zhaveni se rosviti vzdy i kdyz jsou zhavice spatne? Nikdy jsem tento problem neresil tak diky za info. Citovat
jtichy Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Mojemu peugetkovi se taky moc nechce, baterka ok, žhaviče taky, dneska zkusim ještě vyčistit starter... Citovat
Chepp Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 mno tak ani po kabelech se to nepovedlo nastartovat, coz me vubec netesi.. Tak jsem dal na nabijecku baterku tak uvidim. Kontroloval sem palivovy filtr tka ze sem oddelal jednu hadicky vytekla nafta, oddelal druhou hadicku vytekla nafta, tak predpokladam ze nafta bude OK. snad, nemam doma naradi abych otevrel filtr, zapomel sem ho u pritelkyne, tak doufam ze zitra rano nastartuji. Jestli ne tak asi jedu do servisu, respektivne musim nekoho sehnat kdo me tam odveze s audem.. Citovat
Chepp Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 tak po nabyti baterky to akorat tocilo, tocilo a tocilo.... nemam doma zadne naradi, takze nemuzu nic zkontrolovat. Takze Tour to the Servis... Citovat
jtichy Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Tak jsem vyčistil starter a dolil aditiva a motor běží perfektně Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 S alpin dieslom mam len dobre skusenosti. Vzivote mi nezamrznul. Byli sme na lyzovacce na horach, kemra tam byl v noci -24 az - 26 stupnu, a rano na parkovisti nemohlo natocit jeden medour, bmw ckou a nissan micra A ja tu starou skatulu natocil na prvne votoceni. Takze mne vydrzala i tyhle teploty... Citovat
Kajo Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Zdravim, no ja tankujem iba SHELL a neviem do kolko by mala u nich nafta vydrzat.... A aky aditiv mi odporucate?? (2.0 HDI r.v. 2000) diky!! Citovat
Durko Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 no pridam sa aj ja až na to že mne naštartuje ale stále to skapína.vymenil som filter ale vyzerá to ako keby to tahalo vzduch z nadrže(nafta tam je) rozobral som plavák ale nemam predstavu ako funguje nevie niekto? može padať nafta ak sa napríklad zasekne otvorený ventyl na pumpičke co je na filtri? dik za rady Citovat
robo 406 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Páni a ja som mal taký to podobný problém:myslim,ráno mi prestala ísť nafta do čerpadla z nádrže,tak som rozobral plavák a som sa zhrozil čo som tam našiel a to som robil pri -20.Tak si najprv pozrite či Vám dobre ide nafta z nádrže a hned si vymente aj hadičky obydve na plaváku,ja som mal ich tvrdé ako delo,ved 12 rokov je dosť nie [upravil dne 13/1/09 robo 406] Citovat
janci77 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Kajo Zdravim, no ja tankujem iba SHELL a neviem do kolko by mala u nich nafta vydrzat.... A aky aditiv mi odporucate?? (2.0 HDI r.v. 2000) diky!! - tiež tankujem na shell normal naftu a pridávam aditívum VIF, ináč o aditívach je tu toho veľa... Citovat
Chepp Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Tak ja už jezdim, kluci v servise mi to nechaly rozmrznou a prej napoprvé no problem. Takze že by Alpine Diesel OMV zas nebyl takovy zazrak... nevim sam... dnes sem radsi bral an shellce.. kluvi doporucily prej no problem. Kazdopadne do ostřikovačů sem nalyl už před pár týdny sheron do -30.... to co mi řekly kluci že mi tam plavaly kusy ledu... tak nevim kde je ta klavita??? asi riadne v pi*i. TAkze vycisteny audo a daly mi nejaky castrol aditiva, mate na to nejaky nazor zkusenty? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.