Georginek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Zdravim, jak je ted zima tak mi blbne startovani. Naskoci hned ale jen asi na tri valce......Za par vterin kdyz seslapnu plyn tak to chytne...... Budou asi spatny zhavicky,co???? Jak zjistim ktera je spatna? A je treba menit vsechny najednou?? Citovat
AnotherOne Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Najlepšie vymeniť všetky. Vadnú nájdeš zmeraním odporu voči kostre. Tie dobré by mali byť približne rovnaké hodnoty. Citovat
ajven Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 odpojiť prívody el., aby sa neovplyvňoval odpor. Potom merať ohmmetrom. Citovat
mxmen Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Jednoduše bez měřáku a demontáže se dá zjistit tak že odpojíš propojovací kablíky pak vezmeš kus kablíku přiložíš na zavit žhavičky a druhým koncem škrtneš o plus baterie. Když zajiskří je žhavička vpořádku. Citovat
lamancha Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 je u nich dána nějaká životnost nebo doporučená doba výměny? Citovat
ozzy56 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: lamancha je u nich dána nějaká životnost nebo doporučená doba výměny? žádná doba stanovena není, vlastně je každý začne řešit, když nemůže nastartovat Citovat
vix Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 vzhledem k tomu, že životnost žhaviček se odvíjí od četnosti startů, kvalitě prostředí v jakém pracují (prostě stavu motoru) a materiálu ze kterého jsou vyrobeny (značka), můžeš 3x hádat. Citovat
lamancha Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: vix vzhledem k tomu, že životnost žhaviček se odvíjí od četnosti startů, kvalitě prostředí v jakém pracují (prostě stavu motoru) a materiálu ze kterého jsou vyrobeny (značka), můžeš 3x hádat. díky:P no preventivně je teda asi měnit nebudu:myslim mám tam natočeno 144t. a nevím jestli je vůbec kdy měnili, teď v zimě to startuje napodruhé, baterii jsem měnil, tak jsem si myslel, že by to mohly být ony¨.... Citovat
vix Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 vyndej, zkus a uvidíš... ... jinak je samozřejmě nejlepší je zkontrolovat vždy, když auto připravuješ na zimu, tj. vždy na podzim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.