Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, jak je ted zima tak mi blbne startovani. Naskoci hned ale jen asi na tri valce......Za par vterin kdyz seslapnu plyn tak to chytne...... Budou asi spatny zhavicky,co????

Jak zjistim ktera je spatna?

A je treba menit vsechny najednou??

:nevim

Odesláno

Jednoduše bez měřáku a demontáže se dá zjistit tak že odpojíš propojovací kablíky pak vezmeš kus kablíku přiložíš na zavit žhavičky a druhým koncem škrtneš o plus baterie. Když zajiskří je žhavička vpořádku.

Odesláno
Původně zaslal: lamancha

je u nich dána nějaká životnost nebo doporučená doba výměny?

žádná doba stanovena není:myslim, vlastně je každý začne řešit,

když nemůže nastartovat

Odesláno

vzhledem k tomu, že životnost žhaviček se odvíjí od četnosti startů, kvalitě prostředí v jakém pracují (prostě stavu motoru) a materiálu ze kterého jsou vyrobeny (značka), můžeš 3x hádat. ;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

vzhledem k tomu, že životnost žhaviček se odvíjí od četnosti startů, kvalitě prostředí v jakém pracují (prostě stavu motoru) a materiálu ze kterého jsou vyrobeny (značka), můžeš 3x hádat. ;)

díky:P no preventivně je teda asi měnit nebudu:myslim mám tam natočeno 144t. a nevím jestli je vůbec kdy měnili, teď v zimě to startuje napodruhé, baterii jsem měnil, tak jsem si myslel, že by to mohly být ony¨....

Odesláno

vyndej, zkus a uvidíš...

... jinak je samozřejmě nejlepší je zkontrolovat vždy, když auto připravuješ na zimu, tj. vždy na podzim. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...