barenst Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Klidne s tim souhlasim , ono uz ted jezdi spousta aut, ktere od vyroby rezervu nemaji . Citovat
Welis Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: barenst Klidne s tim souhlasim , ono uz ted jezdi spousta aut, ktere od vyroby rezervu nemaji . a nebo jako u skodovky za příplatek :D Citovat
hudy Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 ja si tam dojezdovku taky necham!jen me zajima,kdyz nekdo gumu prorazi a bude tam mit peknou skubu,jestli mu nejaka opravna sada pomuze.Leda tak prd:bacha Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ja sem za, skoda ze slovaci o tom nerozmyslaju Ono ja sem si uz pohraval s myslenkou prerobit nejake auto na plyn, napr i meho peugeota, jenze dat do kufru nadrz se mi nechce, moc by tam zavadzala. Ako reseni mi povedali, ze mi daju do kosa na rezervu vonkajsiu plyn nadrz ... Takze by to bolo ok, ale nemal by sem kam dat rezervu V kazdem pripade, kdyz nepojedu na plyn, tak kolo ostane na svim miste. Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: hudy ja si tam dojezdovku taky necham!jen me zajima,kdyz nekdo gumu prorazi a bude tam mit peknou skubu,jestli mu nejaka opravna sada pomuze.Leda tak prd:bacha to už je problem dotyčnýho co si vyhodil rezervu z auta;) Citovat
Tommy306 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Welis však počkej vyndas rezervu a 30km od domu pichnes... to znám... jednou ji nevemes a je to.. no to bych se vubec nedivil:D ale i kdybych tu rezervu mel a stalo se mi to, tak bych stejne hledal jakekoliv reseni, jen abych nemusel pod auto pro rezervu, stejne na ni kaslu, takze by nebyla dohustena:roll Citovat
Fusion Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Já pokud bych jedzil po brně a okolí tak ji absolutně nepotřebuju. Na delší jízdu bych ji jen hodil do kufru. Ale stejně se nedovedu představit měnit na dálnici kolo, hlavne ne levý. To radši to kolo zničím a dojedu na benzínku. Edit: platí na medu. Na partnerce ji nechám, ani nevím co tam je a jestli je nafouklá ale budíž. Měnit kolo na autě, který má rezervu zespodu tak si můžu koupit novej ohoz. [upravil dne 8/1/2009 Fusion] Citovat
.mycTD Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 dospelej clovek snad dokaze zvazit sam, kdy a kam s sebou potahne rezervu. nechapu, proc by o tom mel rozhodovat stat. Citovat
P.avel Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Rezerva snad v autě tolik místa nezabírá... třeba u Smarta a podobnejch zabírá půlku auto... pro ty co maj rezervu z kufru je to dobrý ale pro ty co zespoda auta je to stejně vo ničem... Citovat
ajven Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 počul som od švagra, ktorý robil korby na vyklápačky v Nemecku, že Turci dokonca brali rezervy z fungel nových áut a predávali ich samostatne. V Nemecku nie je vraj povinné mať na náklaďaku rezervu. Vraj tam majú asistenčné firmy a tie im rezervu dovezú. Tí turci sú inak fíkaní, odľahčia 8 áut o rezervy a majú komplet jednu sadu. :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Osobně si myslím, že rezerva nezabírá tolik místa, abych jí neměl pořád v autě. Neumím si představit, co bych dělal bez rezervy při defektu v noci uprostřed lesů - že bych si jako ustlal a počkal do rána, než se probudí asistenčka a pošle anděla??? Pokud někdy chtěl (jako že určitě nechci) bouchací autíčko na LPG, pak bych holt přišel raději o 50% kufru než jezdit bez rezervy - jsem stará škola a rezerva je podle mě součástí auta (abych jezdil bez rezervy, pak bych musel mít auto s neustálým udržováním tlaku v pneu - tuším to mívaly vojenské ZILy a TATRY 815 nebo s neprorazitelnými pneumatikami (prý se do pneumatik vsype nějaká hmota a když dojde k menšímu defektu, ak se guma sama zalepí) Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Tak tak taky mě v životě nenapadlo že bych jezdil bez rezervy.......:bojim:bojim:bojim Citovat
jarajarda Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Přema Tak tak taky mě v životě nenapadlo že bych jezdil bez rezervy.......:bojim:bojim:bojim Však je to taky pořádná hovadina:D Citovat
jarajarda Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: jarajarda Rezerva snad v autě tolik místa nezabírá... třeba u Smarta a podobnejch zabírá půlku auto... pro ty co maj rezervu z kufru je to dobrý ale pro ty co zespoda auta je to stejně vo ničem... Ale až píchne někde, třeba jak píše Méďa, tak si bude rvát hlavu, že si tu rezervu z auta vyndal...no ale může vypít do rána o 4 flašky vody víc, protože se mu vlezly místo rezervy.... Citovat
vix Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Stejně půlka lidí má rezervu prázdnou a nemá hustilku. Takže je to prašť jako uhoď. Mají rezervu, tahaj kila navíc a přitom je jim úplně, ale úplně ... Citovat
P.avel Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: P.avel Původně zaslal: jarajarda Rezerva snad v autě tolik místa nezabírá... třeba u Smarta a podobnejch zabírá půlku auto... pro ty co maj rezervu z kufru je to dobrý ale pro ty co zespoda auta je to stejně vo ničem... Ale až píchne někde, třeba jak píše Méďa, tak si bude rvát hlavu, že si tu rezervu z auta vyndal...no ale může vypít do rána o 4 flašky vody víc, protože se mu vlezly místo rezervy.... proč už ji v německu vozit nemusíš? Citovat
P.avel Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: vix Stejně půlka lidí má rezervu prázdnou a nemá hustilku. Takže je to prašť jako uhoď. Mají rezervu, tahaj kila navíc a přitom je jim úplně, ale úplně ... :potlesk:potlesk hele to je snad poprví (možná naposled) co s tebou v něčem souhlasim Citovat
.mycTD Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 tak on zrovna smartem jezdi vetsinou statny chlapik v monterkach a to zasadne po lese. v noci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.