Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja si tam dojezdovku taky necham!jen me zajima,kdyz nekdo gumu prorazi a bude tam mit peknou skubu,jestli mu nejaka opravna sada pomuze.Leda tak prd:bacha

Odesláno

Ja sem za, skoda ze slovaci o tom nerozmyslaju :(

Ono ja sem si uz pohraval s myslenkou prerobit nejake auto na plyn, napr i meho peugeota, jenze dat do kufru nadrz se mi nechce, moc by tam zavadzala. Ako reseni mi povedali, ze mi daju do kosa na rezervu vonkajsiu plyn nadrz ... Takze by to bolo ok, ale nemal by sem kam dat rezervu :)

V kazdem pripade, kdyz nepojedu na plyn, tak kolo ostane na svim miste.

Odesláno
Původně zaslal: hudy

ja si tam dojezdovku taky necham!jen me zajima,kdyz nekdo gumu prorazi a bude tam mit peknou skubu,jestli mu nejaka opravna sada pomuze.Leda tak prd:bacha

to už je problem dotyčnýho co si vyhodil rezervu z auta;)

Odesláno
Původně zaslal: Welis

však počkej vyndas rezervu a 30km od domu pichnes... to znám... jednou ji nevemes a je to..

no to bych se vubec nedivil:D

ale i kdybych tu rezervu mel a stalo se mi to, tak bych stejne hledal jakekoliv reseni, jen abych nemusel pod auto pro rezervu, stejne na ni kaslu, takze by nebyla dohustena:roll

Odesláno

Já pokud bych jedzil po brně a okolí tak ji absolutně nepotřebuju.

Na delší jízdu bych ji jen hodil do kufru.

Ale stejně se nedovedu představit měnit na dálnici kolo, hlavne ne levý. To radši to kolo zničím a dojedu na benzínku.

Edit: platí na medu. Na partnerce ji nechám, ani nevím co tam je a jestli je nafouklá ale budíž.

Měnit kolo na autě, který má rezervu zespodu tak si můžu koupit novej ohoz.

[upravil dne 8/1/2009 Fusion]

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Rezerva snad v autě tolik místa nezabírá...:roll

třeba u Smarta a podobnejch zabírá půlku auto...:) pro ty co maj rezervu z kufru je to dobrý ale pro ty co zespoda auta je to stejně vo ničem...:myslim

Odesláno

počul som od švagra, ktorý robil korby na vyklápačky v Nemecku, že Turci dokonca brali rezervy z fungel nových áut a predávali ich samostatne.

V Nemecku nie je vraj povinné mať na náklaďaku rezervu. Vraj tam majú asistenčné firmy a tie im rezervu dovezú.

Tí turci sú inak fíkaní, odľahčia 8 áut o rezervy a majú komplet jednu sadu. :D:D:D

Odesláno

Osobně si myslím, že rezerva nezabírá tolik místa, abych jí neměl pořád v autě. Neumím si představit, co bych dělal bez rezervy při defektu v noci uprostřed lesů - že bych si jako ustlal a počkal do rána, než se probudí asistenčka a pošle anděla???

Pokud někdy chtěl (jako že určitě nechci) bouchací autíčko na LPG, pak bych holt přišel raději o 50% kufru než jezdit bez rezervy - jsem stará škola a rezerva je podle mě součástí auta (abych jezdil bez rezervy, pak bych musel mít auto s neustálým udržováním tlaku v pneu - tuším to mívaly vojenské ZILy a TATRY 815 nebo s neprorazitelnými pneumatikami (prý se do pneumatik vsype nějaká hmota a když dojde k menšímu defektu, ak se guma sama zalepí)

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

třeba u Smarta a podobnejch zabírá půlku auto...:) pro ty co maj rezervu z kufru je to dobrý ale pro ty co zespoda auta je to stejně vo ničem...:myslim

Ale až píchne někde, třeba jak píše Méďa, tak si bude rvát hlavu, že si tu rezervu z auta vyndal...no ale může vypít do rána o 4 flašky vody víc, protože se mu vlezly místo rezervy....:D

Odesláno

Stejně půlka lidí má rezervu prázdnou a nemá hustilku.

Takže je to prašť jako uhoď.

Mají rezervu, tahaj kila navíc a přitom je jim úplně, ale úplně ...:P

Odesláno

Původně zaslal: P.avel

Ale až píchne někde, třeba jak píše Méďa, tak si bude rvát hlavu, že si tu rezervu z auta vyndal...no ale může vypít do rána o 4 flašky vody víc, protože se mu vlezly místo rezervy....:D

proč už ji v německu vozit nemusíš?

Odesláno
Původně zaslal: vix

Stejně půlka lidí má rezervu prázdnou a nemá hustilku.

Takže je to prašť jako uhoď.

Mají rezervu, tahaj kila navíc a přitom je jim úplně, ale úplně ...:P

:potlesk:potlesk:potlesk hele to je snad poprví (možná naposled) co s tebou v něčem souhlasim :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...