Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem si chtel sparovat DO s autem, ale vsem zde znamy \"trik\" dat do druhe polohy a na 10s podrzet tlacitko se nejak neosvedcil ani po 5ti pokusech a dalsi zpusob jsem zde uz nenasel, nevi nekdo jestli je jeste nejaky jiny zpusob jak to sparovat?

Odesláno

Ááno, to jsem samozrejme pouzil a nasel jsem prave pouze ten zpusob ktery byl znam i me uz delsi dobu, ale vidim ze to nepomohlo tak se prave proto ptam z rad odborniku :myslim

Odesláno

Ted jsem si jeste vzpomnel ze je to u klice s dvojitym zamkem trosku jinak, ale nemuzu si vzpomenout v jakem poradi to zmacknout a jak presne .

Ale videl jsem tu obrazek kde to bylo pekne popsane, ale nemuzu to najit, tak kdyby to nekdo vedel nebo si pamatoval, tak mu budu vdecny, uz me otravuje odemykat klicem.

Odesláno

Technická: Máš dobrou baterku v klíči? Není v klíči baterka obráceně? Při stisknutí svítí kontrolka na klíči?

Na něco jsem narazil. ;)

[upravil dne 8/1/09 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: ThorR

Ale videl jsem tu obrazek kde to bylo pekne popsane, ale nemuzu to najit, tak kdyby to nekdo vedel nebo si pamatoval, tak mu budu vdecny, uz me otravuje odemykat klicem.

skus v hľadaní nastaviť filter od \" začiatku\" ja som tiež tu niečo hľadal, ale som to nemohol nájsť lebo som prehliadol, že default nastavenie je obmedzené :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Technická: Máš dobrou baterku v klíči? Není v klíči baterka obráceně? Při stisknutí svítí kontrolka na klíči?

Na něco jsem narazil. ;)

[upravil dne 8/1/09 Dave_k]

s baterkou jsem nic nedelal a funguje v pohode, je to na stopro rozlazene, ale myslim ze podle toho navodu by to melo fungovat, ja tu nasel jen navod na tu verzi bez dvojiteho zamku.

Zitra to vyzkousim, ale diyk za snahu uz ted ;)

Odesláno

A neví někdo co může být v háji když zmáčknutím tlačítka na klíči je slyšet pod volantem relátko ale nic víc se neděje?

Po odemčení a pak zamčení se na autě na 2vt. rozsvítí blinkry. Mám komplet origo centrál s DO ale vůbec nefunguje.

Odesláno

Zdravím. Použijem toto vlánko na prosbu o radu. Včera som nabíjal akubateriu, takže som ju odpojil od svoriek. Po znovu pripojení nejde zamknúť, ani odomknúť auto na DO. Skúsil som aj spárovať klúč s autom v druhej polohe podržať zamkýnacie tlačítko na 10 sekúnd, ale nič nepomáha. Batéria v klúči, by mala biť dobrá.

Odesláno
Původně zaslal: Pefox

Zdravím. Použijem toto vlánko na prosbu o radu. Včera som nabíjal akubateriu, takže som ju odpojil od svoriek. Po znovu pripojení nejde zamknúť, ani odomknúť auto na DO. Skúsil som aj spárovať klúč s autom v druhej polohe podržať zamkýnacie tlačítko na 10 sekúnd, ale nič nepomáha. Batéria v klúči, by mala biť dobrá.

A zkoušel jsi to podle návodu v linku co jsem o kousek výše uváděl?

[upravil dne 12/1/09 Dave_k]

Odesláno

Skúšal som to podla toho tvojho návodu mám ten posledný klúč od roku 2000. Akurát neviem, ktorá poloha je \" ignition ON\". Ja som to skúšal v druhej polohe /ale aj v prvej polohe/ v spínacej skrinke. Na 10 sek. som mal stlačené tlačítko 1-zamkýnacie, potom som klúč vybral a počkal 5 sek. Takto som to z toho návodu pochopil. Nič sa však nedialo-klúč na DO nefungoval.:(

Odesláno

Dnes som sa bol spýtať na to u nás v peugeote, prijímaci technik to bol, tiež skúšať s tým trikom :10sec. držať tlačíto v spínacej skrinke. Ale ani jemu to nefungovalo. Potom povedal, že to musí ísť na diagnostiku, aby zistili čo s tým je. Je to zaujímavé, že pri odpojení baterie, prestane fungovať centrál na DO. Nikomu sa to ešte nestalo? Ten klúč fungoval pred tým bez problémov. Napadlo ma ešte, či by nebolo lepšie znovu naprogramovať klúč kodom do RJ cez autorizovaný servis ako robiť diagnostiku, /asi lacnejšie riešenie/.

Odesláno

Předevčírem jsme taky řešli můj centrál na DO ... orig. tam byl jen samotnej centrál, a DO je připojeno navíc, přes řidiče (komplet druhá ř. jednotka směr řidič) ... auto se mi teď v té zimě nechtělo zamykat vůbec - a to ani pomocí klíče. Občas se to zamklo, ale někdy to zase vyhodilo zpět (i přes pokusy spolujezdce). Pomohlo až komplet rozebrání, očištění, odpojení a znovu zapojení .... holt, občas si s námi ta elektrika hraje. Jen mi teď po tom zásahu nesvítí konrolka na obrysovky, nevím proč, na tohle se určitě nešahalo ... neberu to jako náhodu ikdyž má auto své roky, ale světla svítí jak mají, a ta kontrolka potřeba není, takže pohoda - lepší, než stát v zimě půl hodiny u auta a snažit se jej zamknout ;-)

btw : Možná bude trochu ochotný, a pomůže ti uživatel se jménem Pata ... to DO mi do auta montoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...