BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Škoda že to v ČR nemáme v bývalé italské měně. Bych si pořídil fungl novou 406 podle představ za pár šupů. Citovat
Medvěd Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Podle mě jsou to jednoznačně ceny v SK se špatnou koncovkou - šotek si zařádil a tady je z toho zděšení jak po výbuchu atomovky. Dnes jsem viděl ve zprávách, jak si počátkem ledna nějaký študent objednal u Air France několik letenek po celém světě v ceně tisíců Sk (cena měla být uvedena v €). Částka z účtu mu ale byla ztržena ve správné hodnotě (€) a mladík se tak dostal do lehkého mínusu (cca 460 000 Kč). Vzhledem k tomu, že na webu byla opravdu prokazatelně uvedena cena v Sk, mladík má zřejmě velkou šanci odletět na cesty za onu nízkou cenu s tím, že neoprávněně ztržený obnos v hodnotě několika set tisíc Kč mu bude muset být navrácen (aspoň mu tedy tento postup navrhoval právník). Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 ja si spis myslim, ze pezoti jsou super fara, tak maj ceny nahr dilu jako ferrari Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Škoda že to v ČR nemáme v bývalé italské měně. Bych si pořídil fungl novou 406 podle představ za pár šupů. Mno, ale když koupíš v ČR dva altíky a prodáš je na Slovensku, tak si tu 406 budeš moci koupit. A dokonce i posle svých představ :aut Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Scratch ja si spis myslim, ze pezoti jsou super fara, tak maj ceny nahr dilu jako ferrari Jsem si nějak nefšiml - cenami ND se pohybuji už pod úrovní Favorita Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: BoneDaddy Škoda že to v ČR nemáme v bývalé italské měně. Bych si pořídil fungl novou 406 podle představ za pár šupů. Mno, ale když koupíš v ČR dva altíky a prodáš je na Slovensku, tak si tu 406 budeš moci koupit. A dokonce i posle svých představ :aut Žeby ten juhoafrický rand bol taký slabý? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 ok 406 ci podobny... Myslim, ze je jen tezko nepochopit, ze ceny dilu sou v SK, a nekdo, nebo program tam omylem pripsal na konci EUR. Nevim jak si muze nekdo myslet ze peugeot naozaj zmenil cenu za starter na v 14 586 EUR cos je v prepocte 440 tisic korun Toz je to k zamysleni , pripada mi to jako kdyby ste cakali na to, kedy s eurem pohorime, a vy se nam budete vysmyvat, a davat reci tipu co ste chteli to mame. Obycejna chyba v programu... Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: Lubk0 ok 406 ci podobny... Myslim, ze je jen tezko nepochopit, ze ceny dilu sou v SK, a nekdo, nebo program tam omylem pripsal na konci EUR. Nevim jak si muze nekdo myslet ze peugeot naozaj zmenil cenu za starter na v 14 586 EUR cos je v prepocte 440 tisic korun Toz je to k zamysleni , pripada mi to jako kdyby ste cakali na to, kedy s eurem pohorime, a vy se nam budete vysmyvat, a davat reci tipu co ste chteli to mame. Obycejna chyba v programu... Co tak uraženě? Bereš to moc vážně. Ve finále je to ale pravda, máte to co jste chtěli. A jinak: nevím jestil tu je vůbec někdo, kdo bral ty ceny od začátku vážně. Je jasný že za to místo SK skočilo Euro. Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Žeby ten juhoafrický rand bol taký slabý? Jakej rand?... za 840 tKč se dá koupit už slušná 406 Citovat
AnotherOne Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: AnotherOne Žeby ten juhoafrický rand bol taký slabý? Jakej rand?... za 840 tKč se dá koupit už slušná 406 Ja tam mám v češtine ako menu ZAR - juhoafrický rand viď predošlú stranu. Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 AnotheOne ... až two : Vím, že v JARu je rand. Možná tam dělají i 406. Možná i 505 ... sleduj, jak se toho chytne Marcel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.