negrbob Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 ahoj vsem, jen takove doporuceni a varovani dnes rano jsem prisel k autu a cekalo me nemile prekvapeni. Rozbite okenko, vyrvany airbag ve volantu a ukradene telo radia a stim souvisejici ponicena stredova konzele. Po prijezdu policajtu jsem se dozvedel ze jsem 4 peugeot za 6dni v teto lokalite co mu ukradli jen airbag. Jedna se konkretne o lokalitu Lhotka, Kamyk, Libus, Modrany. No a jelikoz nemam pojistene auto tak jdu shanet airbag a okenko. Mejte se Citovat
*jose_106* Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 V Braníku (od Zemanka přes Mezivrší + dole u Přístaviště) vím od listopadu o vybrané 406, 307 (nevim co konkretne, videl jsem rano po ceste vysypana skla) a 2x Renault Trafic (rádia, bagy ne). Citovat
MirasCC Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Hmm, hodně nemilá zpráva Co za auto přesně máš? Citovat
negrbob Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Peugeot 307 Break 2.0 HDI 66kW rok2002 Citovat
oddie Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 U VW group se kradou jak na běžícím pásu, mnohem víc než u jiných značek. O Takto vykradeném Peugeotu člověk zas tak často neslyší, o Oktávce každou chvilku... Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 novejsi airbagy jsou jen nacvakavaci, tam staci sroubovak a je to behem mziku venku, starsi modely 406 maj airbag na dva torx srouby a je tam zezadu docela blbej pristup, takze demontaz trva o neco dele, doufam ze o dily z te moji 13let stare popelnice uz neni takovej zajem pripadne ze me pager od alarmu staci vzbudit budu muset namontovat tu interierovou sirenu, uz to mam v planu delsi dobu, ono se pak uvnitr spatne pracuje se 110dB nad hlavou [upravil dne 6/1/09 Ferry] Citovat
Burisek Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Ferry novejsi airbagy jsou jen nacvakavaci, tam staci sroubovak a je to behem mziku venku, starsi modely 406 maj airbag na dva torx srouby a je tam zezadu docela blbej pristup, takze demontaz trva o neco dele, doufam ze o dily z te moji 13let stare popelnice uz neni takovej zajem pripadne ze me pager od alarmu staci vzbudit budu muset namontovat tu interierovou sirenu, uz to mam v planu delsi dobu, ono se pak uvnitr spatne pracuje se 110dB nad hlavou [upravil dne 6/1/09 Ferry] teda Ferry co to čtu,13 let starou popelnici ??? Skoro mi zaskočilo, co já bych dal za takovou třináctku v nejlepších letech a nepoužitou :D:D ne nebojte pedouš nejsem..... jen mě to tak napadlo...... [upravil dne 6/1/09 Burisek] Citovat
negrbob Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 Tak si jedu zitra pro airbeg a pro okno na vrakac. V okruhu 50km jsem sehnal jen jeden. Zajimalo by mne jestli je nejak airbag oznacen nebo spojen prave s danym autem kam byl ofiko instalovan. Citovat
Leo Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: negrbob Tak si jedu zitra pro airbeg a pro okno na vrakac. V okruhu 50km jsem sehnal jen jeden. Zajimalo by mne jestli je nejak airbag oznacen nebo spojen prave s danym autem kam byl ofiko instalovan. Při troše štěstí si koupíš zpátky ten tvůj . Citovat
mxmen Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Taky často parkuju na Praze 4 a takový štěstí jsem bohužel neměl ,mě vzali celou 206ku Hdi, 170tis v pr... a policie....Pomáhat a chránit Teď mám jinou tu už si ukrást nenechám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.