vix Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Ať oni použije hledání (velkej je dost) Třeba tady Pak vrakoviště, 1.4i převodovku nemám. (jak jsem psal, je třeba vybírat) Hádat se nechci - ale nezlob se, napsat - mám 1.4i a převodovka je OK. Třeba na základě tohoto můžeš doopravdy prohlásit, že převodovka je OK. Nebo, co jsi tím chtěl říci? Kromě toho, že tvoje auto ji má v pořádku. (Já bych to na všechny 1.4i převodovky raději generelně nevztahoval ) P.S: Pak má možnost si pustit trochu víc nahlas rádio (a kupovat a řešit nemusí nic - a navíc, navíc, ušetří ) Citovat
jarajarda Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: P607Olda Odvádíš debatu na úplně jiné téma. I z jiných příspěvků jsem vypozoroval, že se rád dohaduješ, proto neodpovídám. Poraď onimu na jeho téma. Tak nějak je to vždycky. Co se týká převodovky, co zkusit autovrakoviště v Liberci? Jedno je u letiště a druhé je Autovrakoviště Kateřinky- a v Kateřinkách občas nějakou 306 mají a u letiště jich bylo celkem dost. Nebo si zavolej na ten vrakáč k Jičínu, teď nevím jaká je to vesnice, ale číslo je: 777 039 000 . Byl jsem tam asi 3x, vždycky když řekli, že něco mají, tak to měli a za slušné peníze. Pak ještě třeba autovrakoviště Pečky, tam vozí hafo Peugeotů z Británie, ale to nedoporučuju, byl jsem tam jednou, co zaměstnanec, to idiot, z 8 věcí co mi řekli do telefonu, že zaručeně mají jsem si přivezl 2 a strávil jsem tam 4 hodiny. Tam už nikdy. Ten Jičín je o něčem jiném. [upravil dne 4/1/09 jarajarda] Citovat
*jose_106* Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Jestli jezdíš do Pardubic, tak to nemáš daleko na docela velké vrakoviště do Týnce nad Labem, kdyby ses chtěl optat (je to na konci týnce na kopci na hlavní směr Kolín). Viděl jsem tam peugeotů a citroenů dost. Adresa: Týnec nad Labem-Lžovice 102, 281 26 Mobil: +420 602 382 660 Fax: +420 321 782 015 E-mail: garageeuropa@seznam.cz [upravil dne 4/1/09 *jose_106*] Citovat
Hafity Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: oni Původně zaslal: Hafity Taky se mi tu válí motor 1,4. Převodovku už si odvezl někdo odsud.... v jakym je stavu,kolik ma najeto,jak jezdil,veskere dostupne informace prosim... Je z bouračky, takže do poslední chvíle jel.... Kolik má km už si nepamatuju. Když si pro něj přijedeš, tak za 2000,-. A co je vlastně s tím tvým? Zas aby to nebylo zbytečný.... Citovat
MatrixChose Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Nebo si zavolej na ten vrakáč k Jičínu, teď nevím jaká je to vesnice, ale číslo je: 777 039 000 . Byl jsem tam asi 3x, vždycky když řekli, že něco mají, tak to měli a za slušné peníze. Pak ještě třeba autovrakoviště Pečky, tam vozí hafo Peugeotů z Británie, ale to nedoporučuju, byl jsem tam jednou, co zaměstnanec, to idiot, z 8 věcí co mi řekli do telefonu, že zaručeně mají jsem si přivezl 2 a strávil jsem tam 4 hodiny. Tam už nikdy. Ten Jičín je o něčem jiném. [upravil dne 4/1/09 jarajarda] to myslíš jako ten Jičín ve kterým bydlím? Je tady Jičíněves a Popovice a ani v jednom nějaký extra ceny a chování nemaj, ale zkusit to může, někdy, když maj slabou chvilku tak trochu rozumní jsou Citovat
oni Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 takze o tom vrakovisti u pardubic vim,tam se chystam,diky! jinak nevim jak to popsat,sami dobre vite ze zvuk se spatne popisuje! je to proste jako bez oleje,takovej zubovitej zvuk jako vrtulnik,nevim k cemu to prirovnat,kazdopadne kdyz v prevodovce nebylo tolik oleje kolik melo,jestli se neporusilo uprava ozubenych kol! cim vetsi otazky tim vetsi hluk,jednicka nejvic a pak kazdej stupen vejs zvuk slabne a na petku mi prijde ze nic! pokud vyslapnu spojku zvuk ustane a jeste me napadlo mozna podstatny,ze ten zvuk je slyset i na neutral a kdyz i na neutralu zmacknu spojku zvuk prestane! premejslel jsem ze se na to vyprdnu,ale proste se bojim ze pak zustanu nekde vyset! repase techto prevodovek asi nikdo nedela a i kdyby delal bude to ranec co? no zatim mam tri v merku,jedna na rokycansku,pry ma najeto 80 tkm,pak od Woodyho,ta ma najeto 165 tkm a pak od hafityho,ale stav neznamy! chtel jsem prave tady od nekoho z klubu,pac si myslim ze tem se da tak nejak verit!n z tech vrakacu se dost bojim no! jinak jardo v katerinkach sem byl nekolikrat a uz vice nikdy,tam jsou tak arogantni namysleny lidi,bat se na neco zeptat,na letisti sem parkrat byl taky,tam to zkusim! Citovat
wooody Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 jak uz sem ti psal tak mam i motor k ty skrini, zejtra to du vyndavat, ale na motor mam kupce, da mi za nej 5000 i se spojkou, na spojku sem ujel 600 km, tak jestli das vyc tak je tvuj..... ma najeto poctivejch 160 mam k tomu i servisku..... Citovat
wooody Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 a jestli chces vrakoviste tak u roudnice n/l je vrakoviste primo na pug/ citron, kdyz budes chtit, muzu dat tel, ma celkem dobry ceny a je spolehlivej, nakupoval sem tam uz parkrat... Citovat
oni Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 motor asi ne,ale o tu sojku bych mel zajem zase,jsou to kombinace! nevim od koho ji vzit! k tobe to taky nemam daleko! [upravil dne 4/1/09 oni] Citovat
oni Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 a ty by ses zeptat nemoh,kdyz si te treba bude uz pamatovat,lepsi nez kdyz zavola nekdo uplne cizej! Citovat
wooody Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 tak ten kupec chce brat ten motor i s tou spojkou, mam tam spojku od luka, vysla me na naky 4 tis..... kdyz das 5,5 za motor i s tou spojkou a 3,5 za skrin tak te to vyjde na 9 a mas to komplet, a me se to bude lip vyndavat ze to nemusim rozpojovat, jinak u toho motoru mi projela remenice posolovace expanzkou, tak bych ji radsi vymenil, jinak je motor ok Citovat
oni Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 jenze tolik penez nemam a motor s tenma kilakama je uz asi pro me zbytecnej!,ale diky za nabidku,jinak ty trebenice,je u prahy nebo brna! hele ja vim,ale muzes mi zarucit ze s prevodovkou nic neni a nic nebylo? nechci abych koupil to samy! Citovat
wooody Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 zarucit se ti nemuzu nijak, musis mi verit, s autem se do posledni chvile jezdilo, pak sem potkal ten strom, vecer pred tou nehodou sem byl na džbáně na sraze, tak se zeptej pražáků, nic tam nerachtalo, jinak sou to třebenice u lovosic, cca 15 km od litoměřic Citovat
oni Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 jasny,takze to mam takovej vetsi kousek! v poho,no staci kdyz reknes ze byla v poho! tak to pak nejak asi domluvime,nejak na to nepospichas vid? Citovat
*jose_106* Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Tak sem hodim zpatky ten odkaz, co jsem prve dal na spojku a zase smazal: nevim nic o cloveku ani materialu, ale tohle se dokola inzeruje na aukru: http://aukro.cz/item502338711_spojka_peugeot_106_205_206_306_citroen_ax_saxo_zx.html Citovat
wooody Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 nene, zejtra vy vyhodim ven a pak kdyztak napis az to bude aktualni, pac ja sem celej leden v praci a pak jenom vykendy, tak abych se nak prispusobyl... Citovat
oni Odesláno 4. leden 2009 Autor Odesláno 4. leden 2009 jasny a ja mezitim zjistim,jak to mam s tim tahlem razeni,aby to bylo stejny. Tak jestli zrovna muzu poprosit o fotky. Citovat
wooody Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Promiň, chyt sem angínu takže sem ji nebyl vyndavat.... Hned jak se k tomu dostanu tak ji vyfotim.... Ale určo máš taky jednotáhlovou.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.