Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

znovu otazka. Mam knihu peugeot 306 jak na to? A je tam ze 1,8 l (XUD7) 43kw (58k). Vydeli ste uz niekto 306-ku s takym to motorom? Mal by to byt asi hladky diesel. :myslim

pravdepodobne sa montoval asi len do tych prvych a je to motor z 205, 309 alebo 405.
Odesláno

Je v seznamu náhradních dílů či komponentů-vyráběl se pro exportní trhy mimo evropu atd,proto co si myslím by jsme ho tady jen těžko hledali.Jeden důvod je,že v rozvojových či jiných zemích jsou mnohem benevolentnější emisní limity atd,tudíž je možné tam tyto motory prodávat,které společně s 1.9D patří k nejlepším naftovým motorům automobilové histrorie a fandové např.Wolswagenu si můžou říkat co chtějí,ale realita je- lepší nebyly,nejsou ani nebudou.Této firmě možná i jiným jediné co z nich dělá hvězdy jsou média(motor.časopisy atd) a jejich legendární TDI je dost reklamovaný produkt akorát,že majitelé si to nepřiznají!!!

[upravil dne 30/12/08 Jindras]

Odesláno

306 s 1,8D tu jeden čas někdo k prodeji nabízel. Moc odlišné od 1,9D DJZ to není. Dávalo se to samozřejmě jen do starších modelů, do r.98. Častěji se dá ten 1,8D najít v užitkáčích - C15, Berlingo/Partner (to musí být lahůdka, jet s naloženým Berlingem s tímhle motorem).

Odesláno

ty kokso, tak to by som chcel videt to berlingo a tak ist nalozene hore donovalmi. Avia by ho obehla. Ja mam 51kw a som rad ze idem hore kopcom. Kolegov brat mal firemnu 309 s 1,9D a ta mala zevraj najazdene okolo 700tis a to islo do nemoty. Viacej ludi mi povedalo ze ten motor je takmer neznicitelny. Ziadne turbo minimum elektriky...

Odesláno

306 s 1.8 D má kolega o pár vchodů dál,kdyby mě tenkrát v bazaru nepředběhl,měl bych ho já...

má tam už vývěvu z boku hlavy--žádné řemeny--jako 1.9 D,je to

stejný motor,co se dával do C 15--jak píše -oddie-

[upravil dne 30/12/08 ozzy1956]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

306 s 1.8 D má kolega o pár vchodů dál,kdyby mě tenkrát v bazaru nepředběhl,měl bych ho já...

má tam už vývěvu z boku hlavy--žádné řemeny--jako 1.9 D,je to

stejný motor,co se dával do C 15--jak píše -oddie-

[upravil dne 30/12/08 ozzy1956]

a? Je spokojny? To ma asi kratku 306, ne?
Odesláno

je to 3D,zelená metalíza,rok 1998 a jel jsem s tím v tom bazaru,velký rozdíl proti 1.9 D to není--jsou tam jiné převody,

maximálka je kolem 140,chtěl jsem to tehdy kvůli pojistce a bylo to větší než 205 1.8 D,co byla doma...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

je to 3D,zelená metalíza,rok 1998 a jel jsem s tím v tom bazaru,velký rozdíl proti 1.9 D to není--jsou tam jiné převody,

maximálka je kolem 140,chtěl jsem to tehdy kvůli pojistce a bylo to větší než 205 1.8 D,co byla doma...

ale teraz vidim, si presedlal na lepsie. He he.
Odesláno

Tu jsme kdysi přivezli z francie,byla to bořba na předek,najeto 36000,táta má ještě motor s převodovkou v garáži

[upravil dne 30.12.2008 olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...