Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Saber

NAVY1..

-som tak minule rozmyslal a v TT sa nejak vytratili pekne upravene auta,,,raz za cas stretnem nejaku Hondu Civic co stoji za pohlad ale inac nic moc.......teraz sa mi paci golfik V v okoli tesca (strieborna metla vzadu decentne duplexy) vcelku elegantne a pekne

Saber: ...tak..volakde to asi cez zimu pozaliezalo do teplúčka a teraz sa im odtial nekce.. :) Civic stretavam pekny v čierno-oražovom laku, golf IV jeden čierny s chrom kolesami a viem aj o jednom striebornom s duplexom ale to je IV, dal by som aj foto ale mám len mobilom :(

Tú striebornú päťku pri Tescu nemyslíš túto:

Odesláno

Deska se mě taky povedl, docela slušnej úlovek, troufnu říct :D

Edit: potřeba zaostřit, kvůli blbýmu pozadí není moc vidět obří křídlo.

hggjg.jpg

[upravil dne 12/5/2010 Fusion]

Odesláno

to NAVY1...mozno sa mylim ze to je V,teraz ani ja sam neviem,ale vedla v dome byva ten co ma toho cierneho s chrom kolamy :)...a toho golfika V na foto je skoda (oproti v baraku byva priatelka takze som to hned na dalsi den videl) a asi o 2 dni neskor horeli vedla mojho bydliska 3auta do tla a 1 sa troska roztopilo xD-boli to pug 406 coupe,mercedes ML(to 4x4) a fabia...hned som sa bal aj o svojho milacika,,,ale evidentne islo len o vybavenie uctov kedze mercedes a pug boli jedneho majitela a fabia doplatila nato tiez

Odesláno

Tak přesně tohle mondeo jsem viděl asi před týdnem jet v pisáreckým tunelu, jen jsem ho nestačil vyfotit, když jsem ho předjížděl tak v něm seděl tak boreček max. 25 let, a řídil ho jako \"husté týpek\" :D:D

A z toho křídla sem taky nemohl:super

Odesláno

no do pr..., ja jsem ale vomacka, a to kdyz teda jako budu jezdit jako ten Von diesel,tak mi to prida bambilion sebevedomi a pocit huztoty?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...