Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Slo by to smazat? Me z mobilu nejde vlozit ta fotka, nebo vydrzte ja jh sem kolem 5 dam z pc, aspon budete napnuty omlouvam se, ale driv sem se k pc nedostal... at zije globus tuning [upravil dne 31/12/08 wooody] [upravil dne 28/12/09 wooody]

Řekl bych že na chlup stejně stylovou :D Fabku jsem potkal v Kuřimi jen byla šedá a hatch. a co mě nejvíc zaujalo že neměla na kufru snad žádnej lak jen samý nálepky a bylo jich tolik že jsem nestihl všechny zaznamenat a k tomu všemu se sotva plížila...

Guest Džůny
Odesláno

No a představte si, že někde do něčeho nabourá. :D

"Nehoda se stala na 52 kilometru úseku Brno, Kroměříž. Podle situace na místě a věcí rozházených po okolí lze předpokládat, že osobní vůz Škoda Favorit v plné rychlosti narazil do vietnamské tržnice. Zbytky stánků však nejsou k nalezení, stejně tak vietnamští obchodníci pravděpodobně prchli z místa činu." :D

Odesláno

Skoda Favorit je auto hnusny jak prdel i bez techto trhovnich cingrlatek...

Odesláno (upraveno)

Fazoli měl děda než mu jí ukradli :D pak si pořídil fajný stejšn 405 kombi kerej řídím dnes já, on si milostpán pořídil 307mičku :D ... jináč tady jeden odkaz na test favorit vs 309... škodovka neměla šanci, a nemá ani dnes :D

http://auto.idnes.cz/hit-mototechny-1989-kontra-vekslacky-kocar-f1c-/auto_ojetiny.aspx?c=A091116_111902_auto_ojetiny_fdv

PS_ nejlepší je tenhle odstavec :
Jízdně ovšem favorit vůbec nepřesvědčil: jeho 43 kilowattů není papírově tak málo, ale motor je zřejmě špatně zajetý, a táhne mizerně. Neporadí si na pětku ani s dálničním kopečkem a nadělá přitom hluku dvakrát tolik než francouz; navíc má mnohem tužší řízení, takže je skoro problém s ním zaparkovat.

Zdroj:http://auto.idnes.cz/hit-mototechny-1989-kontra-vekslacky-kocar-f1c-/auto_ojetiny.aspx?c=A091116_111902_auto_ojetiny_fdv

Upraveno uživatelem Háček
Odesláno

odee : V roce 87 kdy slo Favo na trh byla automobilka Skoda tak dvacet let pozadu za zapadem.... Reputaci si zacli vylepsovat az v roce 96 uspesnou prvni generaci Octavie ... Ale to uz bylo pod taktovkou koncernu VW. Tolik k tomu nadhledu.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Míza : no asi jedině do sekce Cirkus :D    jj ale stejne bude kazdej tvrdit jak si tady modi delaji co chteji a ze tu mame KGB praktiky a podobne ... 

Odesláno

nevěděl jsem kam to dát, ale dneska na facebooku jsem objevil tohle :D koukněte na ty pravidla :D a tady se lidi vztekaj že dostanu banána za urážení a pomalu vyhrožování smrtí :D

Tak to je hodně LOW...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...