222johny222 Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 jo dobrý,dík se Haryk nějak překlikl Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 co my vime vid ale tak jsem to napravil Citovat
222johny222 Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 To je taky fakt ale teď mám tady jeden hard core Citovat
Háček Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 hele takhle votuněná corsá jezdívala po liberci akorát ne v týhle pěkný barvě .. ale v somrácký červený Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 u nas jezdi neco podobneho ale ve fialove Citovat
Haryk Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 nepřeklikl, mně se líbil příspěvek jinak fuj Citovat
machulda Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 http://www.sbazar.cz/batic.p/detail/8956276-prodam-peugeot-20618d-rok-vyroby-1998kozene-sedacky Citovat
radim.1008 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Cyclony na 206ce jsem ještě neviděl. Citovat
Haryk Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 sedačky pěkný a ten pruh mě připomíná r. 68 viděl jsem ho na tancích Citovat
222johny222 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Haryk ty jsi mi dal ale palec dolů Citovat
Haryk Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Haryk ty jsi mi dal ale palec dolů jéžišku, já ho vemu zpátky, palec dolů je na auto a né na Tvůj příspěvek, moc a moc se omlouvám, tady je :super Citovat
222johny222 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 V pohodě,hlavně že jsme se pochopili Citovat
rootsky Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 Na první pohled to vypadá jako votuněný Pluriel Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 dnesni ulovek u OBImyslim ze vic chromu uz na auto dat nejde Citovat
Grlik Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 asi ještě půjde dát více chromu, proč myslíš, že tam byl Citovat
Háček Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 (upraveno) no tak s tim chromem bych to asi pustil ze stráně sportovní hatchback daewoo http://auto.bazos.cz/inzerat/42216481/prodam-sportovni-hatchback.php doporučuju celé přečíst ... :D Upraveno 17. prosinec 2014 uživatelem Háček Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 No tak heslovitě hlášky který mě rozsekali na kaši :D - hlavně čepi - takže jed do velkeho města je dřina a unavné hlavně pro slabší řidiče - unikátního zvuku dále vozidlo získalo sportovní sání komplet kit doplněno turbínou s kuličkovým ložiskem s umístěním před škrtící klapkou ložisko umožnuje nejhladší chod turbínky a pomáhá velmi efektivně motoru dodávat vzduch s plynem na podlaze to dokáže pod tlakem. - kit byl velmi drahý - ve vysokých otáčkách střílí ne nahlas ale je to slyšet a zní to hodně dobře ) Nasleduje celá citace protože tohle se musí zachovat pro budoucí generace :D Prodám nebo vyměním sportovní hatchback daewo lanos 1.5 E-TEC najeto 110000 na voze jsou originál (Daewo Lanos Hatchback SUPTF) sportovní díly vše zakázková výroba s plnou homologací!!!-sportovní podvozek TA-Technix pro model Daewoo Lanos typ KLATF/SUPTF r.v. 05/97 - snížení o -40/40mm instalované servisem, veškerá geometrie perfektní tk-projde bez problemu. upozornuji podvozek je velmi ale velmi tuhý snížení podvozku vozidlu velmi svědčí pevnost podvozku zaručena výrobcem! Dojem z auta je jako by bylo přikovaný k silnici a nutí z auta dostat maximum.Varuji že je třeba kvuli tuhosti podvozku dbát na díly náprav a řízení hlavně čepi a silentbloky kvuli většímu zatížení na nápravy. Vyhýbat se dírám a hrbolům jde se snadno,,,v rychlostech držet pevně volant v obou rukách lépe se řídí!Bez posilovače točit volant na místě je skoro nemožné takže jed do velkeho města je dřina a unavné hlavně pro slabší řidiče.. čepy, ramena, stabilizátory vše novéKoncový díl výfuku Sportovně laděný Ulter Sport pro Daewoo Lanos, motorizace: 1,3i 55kW / 1,5 63/81kW/ 1,6i 16V 78kW výfuky ULTER SPORT docílíte exkluzivního vzhledu, navýšení výkonu (3-5%) a unikátního zvuku dále vozidlo získalo sportovní sání komplet kit doplněno turbínou s kuličkovým ložiskem s umístěním před škrtící klapkou ložisko umožnuje nejhladší chod turbínky a pomáhá velmi efektivně motoru dodávat vzduch s plynem na podlaze to dokáže pod tlakem. Obsahuje potrubí dá se přizpůsobit a navést kam bude potřeba pod masku či přední spoilersport filtr umístěn uvnitř kitu sání z uhlíkových vláken kit byl velmi drahý vybrán podle Ulter SPORT výfuku kvůli maximálnímu výkonu a zvuku!! Spojka jde z lehka díky hydraulickému válečku zabírá skvěle ...vyleštěné svody zlepšilo to průchod a zmírnilo usazování spalin na výfuku doporučuji dokoupit sport katalizátor nebo náhražku získáte další výkon hlavně zvýšíte životnost kat. ptž nový je velmi drahý!! při STK ho vrátíte zpět..výfukový system bude komplet upravený ve vysokých otáčkách střílí ne nahlas ale je to slyšet a zní to hodně dobře )-řídící jednotka čipovaná od firmy chiptunnig výsledek- 63 kw základ 85kw po úpravách!!! Dálší upravy nutno vidět či doplním mám k dispozici další díly jako je křídlo, nové čepy řízení chtěl jsem je měnit spolu s ostatními díly nápravy ale nebylo potřeba takže mám navíc určitě se budou hodit dále litá kola s letním pneu mám na výběr ty co jsou na autě vyfoceny ze seata nebo mám tyto límcové prodám spíše vyměním!! volejte na sms neodpoví Citovat
222johny222 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 no tak s tim chromem bych to asi pustil ze stráně sportovní hatchback daewoo http://auto.bazos.cz/inzerat/42216481/prodam-sportovni-hatchback.php doporučuju celé přečíst ... :D On tunil 3 válec,to snad ani nejde Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Blbost, třívalce v době vyroby toho Lanosu byli v plenkách, je v tom nejspiš 8mi ventil čtyvalec 1,5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.