pipistrel Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 \"elegantne\" vyriesena antena kto chce moze hadat na akom aute to je. inak malo viac takych chutoviek ale to sa mi uz nechcelo fotit Citovat
pipistrel Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 veru fabka a hlavne mal vsetky nelakovane casti (listy klucky podlozky pod znackymi) nastriekane alebo skor natrete stetcom na bielo krasna elegancia. Citovat
KingSpade Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 na to sedá dívat ,zkoukl jsem o kousek dál, ale ta modrá světla ....Kdo může takto zpi......auto. něměl tak náhodou Pe.Tr modře podsvícený interiér u bývalé 406ky? Citovat
Stifler Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Boha jeho, nevydržel jsme to ani do pulky videa, jak začal ukazovat palubku udělalo se mi nevolno:blicismajlik, schválně kdo to vydrží dýl Čím víc chromu, tím víc Adidas... Citovat
00stevo00 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 ked som zacal pozerat, tak si hovorim ze celkom pekne, ale ked som videl ten tuzing chrom interier, tak som myslel ze sa Citovat
KapriQ Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Chlapci toto Vam sem musim dat, ked som to videl, som neveril ze niekto toto dokaze Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com Citovat
safi1 Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Dacia Solenza Zemreem z toho volantu priviazaneho Citovat
KapriQ Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Keby len ten volant, ale ked si vsimnetie tie vsetky \"vychytavky\" v tom aute, napr hodiny nalepene pred budikmi (Hore) . A to ste mali vidiet ked to ten pan odomykal Citovat
Judes Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Keď nemal na Zeder alebo tú bakulu tak to zamikanie vyriešil podla svojich možností . Citovat
Šalda Odesláno 1. srpen 2013 Odesláno 1. srpen 2013 Tady je zamykání zbytečný, takovýhle auta se nekradou:D Citovat
odee Odesláno 2. srpen 2013 Odesláno 2. srpen 2013 Boha jeho, nevydržel jsme to ani do pulky videa, jak začal ukazovat palubku udělalo se mi nevolno:blicismajlik, schválně kdo to vydrží dýl Já sem to viděl až po strop, to mě odrovnalo. Ale musím uznat, že se mi líbily ty chrom lišty na tapecech, minimálně sou lepší, než moje dřevěný, ikdyž se mi zdálo, že tam byly nějaký povrchnový vady. Jinak to byl ale maximální sajrat:blicismajlik Citovat
Šalda Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Ještě že to nemá v červený, to by už bylo pomalu jako Tvoje:D:aut Citovat
Judes Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Toho môžeš vložiť aj do vlákna \"ako parkujete\" alebo tak nejak. [upravil dne 4/8/13 10:51 od Judes] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.