Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co mě ale po přečtení článku dostalo je fakt, že ta skořápka je vyrobená z plastu, kterej je pevnější než ocel a několikrát lehčí, než hliník a i elektromor je nějaká super lehká šílenost a váha auta je 1200kg??? Jasně, má to 200Kg baterek, takže váha bez baterek je tuna... To je prostě strašně moc na auto vyrobený ze supermegaultramodernělehkých nevímčeho, ne??? Kdyby napsali, že má 700kg a z toho 200kg baterie, tak řeknu \"hustý\", ale takhle??? A navíc je hnusný! A přidají do něho benzínovej motor co má 25kw:D Bože můj, to sou trotli:myslim

Odesláno

design je čistě individuální záležitost, nebýt toho bočního propadu (předpokládám, že kritérium byla výhledová plocha) tak to nevypadá až tak šíleně. Ale co si budeme povídat, v kategorii elektromobilů je třeba na pohled zaujmout a toto se u i3 povedlo.

A u toho přídavného motoru úplně nesejde na výkonu, jelikož bude sloužit pouze jako generátor při konstantních otáčkách:)

Guest servisman
Odesláno

na to sedá dívat ,zkoukl jsem o kousek dál, ale ta modrá světla ....Kdo může takto zpi......auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...