Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten Matiz tady je doufám jen omylem.....to auto je dotažené do dokonalosti...to jak to vypadá je dané tím co tam je za motor ,nápravy a všechno do toho...je to udělané velice pěkně...

Odesláno
ten Matiz tady je doufám jen omylem.....to auto je dotažené do dokonalosti...to jak to vypadá je dané tím co tam je za motor ,nápravy a všechno do toho...je to udělané velice pěkně...

No do dokonalosti možná, ale určitě ne ve směru desingu :aut

Odesláno

No to asi nemá moc cenu rozebírat. Každej má určo jinej vkus ;)

Jak je vidno i příspěvcích pod tím. Někomu jo, někomu ne. Mě třeba ne, Tobě jo. Ok beru a dál bych to nehrotil :papa:papa

Hurvajz byl rychlejší :bacha:bacha:D:D

[upravil dne 1/1/13 21:06 od davidekcz]

Odesláno

Stejsn: Bud konkrétní, tohle mě inspirovalo k podsvícení výstupního prostoru LED páskem, protože tohle pro mě bylo příliš drahé ...

Odesláno

Jako že někomu svítěj dveře dolů, to beru. Ale tydle obrázky jsou pro mě klasickej čínskej tuning.

BTW na ebayi 25 dolarů včetně poštovnýho do ČR.

[Edited on 3/1/13 13:41 by Stejsn]

Odesláno

Olda ze švýcar to koupil právě za ty dolary ... ted se mi vlákno hledat nechce a konstatoval, že to je na efekt, ne na funkci.

Odesláno

Je o len na efekt a neviem čo natom vidíte nevkusné, je to prakticky posvietenie nástupného priestoru a do nevkusu by som to nedal. Má to aj člen janík6163 a je to fajn.

post-27076-14109628741637_thumb.jpg

[upravil dne 3/1/13 14:53 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...