Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele ale má to exnony...kdo by si u takový firmy asi něco nechal dělat???? Představa že přivedu zákazníka před tohle a řeknu - tak tohle dovedeme i s vašim autem!

Odesláno
nechci vam kazit vase marketingove prognozy, ale mam pocit, ze jen malokdo v CR ma za sebou takove portfolio, jako xenonman

Nechci ti kazit komentar ale muzes mi objasnit co znamena \"mit ZA SEBOU portfolio\" ? :D

Odesláno

Nechci ti kazit komentar ale muzes mi objasnit co znamena \"mit ZA SEBOU portfolio\" ? :D

mam na mysli pochopitelne cinnost v oboru osvetleni, ne tuningu. Ostatne i podle aktualniho vozoveho parku jsou komentare na majetkove pomery dotycneho dost out.

Ale kdo zna, ten vi...

Odesláno

To ale vůbec nic nemění na tom jak je ten \"forman\" nádhernej . Osobně bych se s tím styděl vyjet ,ale až budu mít firmu na xenony a v garáži ferrari,tak asi změnim názor :D

Odesláno

mam na mysli pochopitelne cinnost v oboru osvetleni, ne tuningu. Ostatne i podle aktualniho vozoveho parku jsou komentare na majetkove pomery dotycneho dost out.

Ale kdo zna, ten vi...

V pohode, me pobavil ten obrat ... spis jsi mozna mel na mysli ze ma bohate zkusenosti v oboru nebo tak; obrat \"ma za sebou portfolio\" mi z titulu znalosti vyznamu toho slova prisel dost ulitlej .. ale nemusime slovickarit :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...