Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja sa vždy len zasmejem, keď si ľudia robia srandu z Tesly. Na domáci posluch mám 1PF06708 + Transiwatt TW44. Oboje po rekonštrukcií a prehrá to všetky \"domáce kiná\" a hustosubwooferové zostavy.

No, ja odmietam platiť šialené sumy za tuzingové autohifi;)

Niesom zas človek čo potrebuje 1000000kW subwoofer (Made in Poland), hustohustý modrý kapacitor (ktorý údajne znižuje odber celého toho, aj takú teóriu som už počul) a potom môžem machrovať. Nechcem sa navážať do ľudí, ktorí si proste chcú v aute vypočuť niečo dobré, to rozhodne nie.

Valná väčšina ľudí to však robí preto, lebo to proste \"patrí k tuningu\" a ako doplnok k hučiacemu výfuku. A tam sa potom naplno majú možnosť prejaviť:DVeľmi dobre si pamätám, ako kamoš s akýmsi poľským aktívnym subwooferom márne hľadal hranicu, na ktorej bol možný civilizovaný posluch. Ono to proste nešlo.

BTW hrá to až prekvapivo dobre, ale záleží od toho, čo tam chcem púšťať. Mám v úmysle to celé vyhodiť do prdele a nahradiť niečím iným, čo síce nebude vyzerať tak strašne, ale rozhodne v tom neutopím šialené peniaze a nebude to mať 10GF kapacitor s cool modrým displejom.

[upravil dne 21/6/12 09:23 od Vapno92]

Odesláno

Zaujímavý :D, všetko super a výkon natunil potiahnutím motora do karbónu, tých 55Kw musí trhať asfalt. A že sa každý obzrie, niet divu :D:D:D.

[upravil dne 25/6/12 12:51 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...