Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Par dni dozadu som mal buracku a rozbil som hlinikovu olejovu vanu na peugeote 206 1,9D, r.v. 1999. Pozeral som inzeraty a buranych dvestosestiek je kopa, ale ziadna ne taka ako moja. Neviete niekto ci by tam pasovala vana aj z nejakej inej 206, novsej alebo s inym motorom? V peugeote mi povedali, ze novu mi bez problemov objednaju, ovsem za jedenast a pol tisic. A kedze ten kreten co buracku spôsobil samozrejme zdrhol, tak zo zakonnej poistky asi nic nebude. Uz som aj rozmyslal, ze ju dam zvarit, pripadne vraj sa aj lepia tekutym kovom . . . tak pls nejake rady co s tym :roll

[upravil dne 12/1/09 pavlko]

Odesláno

Podle serviceboxu stojí nová hliníková vana (dle serviceboxu jen modely s klimou) kolem 7000 s DPH, tak tolik by měla stát i v Peugeotu, samozřejmě bez práce. Plechová vana modelu bez klimy stojí asi 3000 s daní, teoreticky by měly být zaměnitelné, ale je otázka, proč má verze s klimou hliníkovou vanu a verze bez ní ne...

[upravil dne 22/12/08 Fakir]

Odesláno

pac na hlinikove vane jsou drzaky kompresoru, kdezto plechova je nema, neni tedy kam povesit pripadny kompresor klimatizace

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

pac na hlinikove vane jsou drzaky kompresoru, kdezto plechova je nema, neni tedy kam povesit pripadny kompresor klimatizace

To zní velice logicky. :):super

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Ferry

To zní velice logicky. :):super

navíc je to pravda :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ty mas tu 206 sedan ??? To je ta verze nekde z vychodu ???

nemyslí 206 sedan :)--nemůže sehnat starší olej.vanu z motoru

1.9 D pravděpodobně s klimou--ty mají nálitky pro uchycení kom-

presoru klimatizace...

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

presoru klimatizace...

Má to v podpise.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

presoru klimatizace...

Ja tomu celkem chapu, len sem udiven ze je nekdo na klubu co ma 206 ku v sedanu ... :) Videl sem ju len raz na dovolene v Bulharsku, a moc se mi libila :) Mohl by si prihodit nejake foto, a sry za :xvul

Odesláno

Tak dnes som tu vanu zhodil dole z auta. Presne tak jak pisete, je na nej uchyteny kompresor klimatizacie, tak preto je hlinikova a vymena za plechovu tym padom nepripada do uvahy. Horsie je, ze je viac rozbita jak som myslel, je z nej normalne kus vyrazeny. Fotka nie je sice najlepsia, ale nieco tam vidno. Myslite, ze to este pojde zvarit, ale uz zostava len zohnat inu vanu??

A ten sedan to je len moj \"preklep\" ( uz opravene ), neviem jak sa to tam dostalo :myslim Je to klasicka dvestosestka so sikmou zadnou castou

[upravil dne 23/12/08 pavlko]

post-0-14109603777118_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Podle serviceboxu stojí nová hliníková vana (dle serviceboxu jen modely s klimou) kolem 7000 s DPH, tak tolik by měla stát i v Peugeotu, samozřejmě bez práce. Plechová vana modelu bez klimy stojí asi 3000 s daní, teoreticky by měly být zaměnitelné, ale je otázka, proč má verze s klimou hliníkovou vanu a verze bez ní ne...

[upravil dne 22/12/08 Fakir]

Ja som na serviceboxe nasiel vanu za 10 700 Sk. Pisu tam sice aj to, ze cena sa uvadza aj podla krajiny, tak mozno preto ten rozdiel. A ked som zistoval cenu v beznych servisoch ( konkretne v troch ), tak mi povedali ,ze vanu na 1,9D ani nemozu objednat, pretoze ju vobec nemaju v ponuke.

Doteraz asi mesiac stal pezotik v garazi, lebo som nemohol zohnat servocerpadlo a ked uz som sa tesil, ze servo funguje tak zasa vana . . . joj ked sa dari ta sa dari :(

Odesláno

Zkus to nechat zavařit ja měl vařenou na 405.Když(někdo) dorval šrouby tak že vana popraskala.A byla v klidu neslzela jako nová.

A ten kdo ti to bude vařit ti poví jestli to pujde nebo né.

Odesláno

hlinik zvaraju napr vo vyskumnom ustave zvaracsokm na racianskej v BA (sidlia tam rozne firmy neni tam len vyskumak) podla mna to pojde zvarit

Odesláno

Bol na tu vanu pozriet jeden chlapik. On hlinik sice nezvara, ale nieco o tom vie. Vravel ze to bude dost problem zvarit. Ze treba cely ten roztriesteny kus vyhodit, vybrusit to, dat tam nejaku platu a az tak sa moze zvarit. Cize kopa roboty, dost vela materialu . . . a teda aj dost vela by to stalo ( pod dva tisicky isto nie ). Konkretnu cenu mi ale nevedel povedat :nevim

Neviete niekto ci by tam pasavola vana zo 405, alebo z 306?? Tie sa robili tiez s motorami 1,9D. Je to ten isty motor ako v dvesto_sestke??

Odesláno
Původně zaslal: pavlko

Neviete niekto ci by tam pasavola vana zo 405, alebo z 306?? Tie sa robili tiez s motorami 1,9D. Je to ten isty motor ako v dvesto_sestke??

to se dá zjistit podle service boxu

pokud máš vanu 0301.K2 tak ta s davala na 406, 307, 607, partner a expert

[upravil dne 23.12.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Ako prosim ta zistim ci mam tu 0301.K2??

Odesláno

Původně zaslal: čakom

Ako prosim ta zistim ci mam tu 0301.K2??

hod jsem vin ja ti to zjistim

Odesláno

Vdaka :super, idem pozriet aj ine burane peugeoty, snad nieco bude niekde poblizku.

Diky moc za ochotu čakom, uz som to nasiel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...