Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prekvapeni, co? mimochodem, on je nejaky duvod sem tahat z US auto v tamni prodejni cene 1500 dolaru? vraku jsou tady plny autobazary...

Dovoz aut z US se sice vyplati, ale ne u levnejch popelnic, to se nevyplati tahat ani z reichu...

Odesláno

každopadne nesmis zapomenout ze usa auto by pred stk muselo projit zmenou .

tzn , musis vymenit predni a zadni svetla , pokud jsou vybavena xenony tak dodelat naklapeni -tedy snimace na napravy a ostrikovace . to nemluvim otom pokud by to byl silnejsi obsah coz usa moc 1,6 nedela tak muzes mit problem s emisema .

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Prekvapeni, co? mimochodem, on je nejaky duvod sem tahat z US auto v tamni prodejni cene 1500 dolaru? vraku jsou tady plny autobazary...

Dovoz aut z US se sice vyplati, ale ne u levnejch popelnic, to se nevyplati tahat ani z reichu...

Jo,už asi dva roky scháním AUDI 5000 typ 43,rok 77-82,a většina se jich dělala na Americkej trh.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tzn , musis vymenit predni a zadni svetla , pokud jsou vybavena xenony tak dodelat naklapeni -tedy snimace na napravy a ostrikovace . to nemluvim otom pokud by to byl silnejsi obsah coz usa moc 1,6 nedela tak muzes mit problem s emisema .

Ale na nějaký nesrovnalosti dostane třeba americký auto 50 vyjímek.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Původně zaslal: Pe.Tr

Ale na nějaký nesrovnalosti dostane třeba americký auto 50 vyjímek.

Tahle Audinka už by šla na veteránský RZ takže žádné úpravy nejsou potřeba.

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Kvůli týhle krasavici jsem se ptal,kdyby jste jí náhodou někdo někde zahlídl,několik málo jich prý údajně je i v ČR:(

Krásna klasika. Veľmi podobné (až na tie svetlá) je AUDI 200 a to sa dá zohnať i tu.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Kvůli týhle krasavici jsem se ptal,kdyby jste jí náhodou někdo někde zahlídl,několik málo jich prý údajně je i v ČR:(

Krásna klasika. Veľmi podobné (až na tie svetlá) je AUDI 200 a to sa dá zohnať i tu.

Máš pravdu,je to opravdu odvozená verze od AUDI 200,ale ani tu jsem tady nesehnal.Vsadím se s tebou o dobrou flašku že na ní nenatrefíš::(

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

Máš pravdu,je to opravdu odvozená verze od AUDI 200,ale ani tu jsem tady nesehnal.Vsadím se s tebou o dobrou flašku že na ní nenatrefíš::(

Ak nevadí že je to Avant a Quatro.... http://audi-200.autobazar.eu/22-t-quattro-avant-id752414.html

P.S. Pijem jedine Cabernet a Tokaj. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...