Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zdravení  

1. 1. Zdravení

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dnes při jízdě někde za Trutnovem sem potkal v protisměru 605-kaře a pozdravil mě, samozřejmě sem pozdrav opětoval, tak mě zajímá jaký máte zkušenosti vy? Přiznám se, že jsem dosud nezdravil, většinou když jsem nějakou 605 viděl, tak jsem jen zbystřil pozornost na jeho stav, model, motorizaci ale nenapadlo mě mávat.

:papa

Odesláno

No ja sem na cestach za pul roku videl tak asi 3 605tky :) jednou sem stal na cervenou vedle nadherne tmavemodre SV 3.0, ale cerna skla, ta nebylo dovnitr videt :)

Odesláno

605 potkávám docela často, ale jenom jednou se mě stalo, že mě jeden maník pozdravil a když jsme stáli v koloně v Chlumci nad Cidlinou, tak jsme ještě prohodili pár slov. Zřejmě to byl taky fanda. Ale zdravit se není špatný nápad, taky hned zbystřím, jak zahlídnu nějakého bratra ve zbrani.:papa

Odesláno

A o tom to je: na mne kdyz nekdo blikne, tak hned premejslim, co se mi rozbilo, jestli horim, jestli mi upad kus auta a ja si toho nevsim... anebo jestli nekde chytal policajti.

Odesláno

Já jsem PRO, abysme mezi 605-tkaři zdravení zavedli.:papa

Je sice pravda, ze taky premejslim, co se děje, když na mě někdfo blikne, ale když to bude 605-kař, tak mi to doufám od TEĎ už dojde správně.:P

605 po Praze potkávám často..dokonce u nas v ulici ji taky někdo má. Nikdy mě nikdo nezdravil a ani já nikoho, ale zavedu to.:papa

Odesláno

tak to jsem zvědav jaká bude reakce těch druhých řidičů, schválně taky někdy zkusím první pozdravit a uvidíme jak to dopadne...snad pozitivně, aby jsme pak nedopadli jako autobusáci :D:D

Odesláno
Napsán autorem Dress

tak to jsem zvědav jaká bude reakce těch druhých řidičů, schválně taky někdy zkusím první pozdravit a uvidíme jak to dopadne...snad pozitivně, aby jsme pak nedopadli jako autobusáci :D:D

Mno a proč by ne? Řídíme podobně velké stroje :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...