Hanzz Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Možná se někdo pousměje,ale jak se mění žárovičky v osvětlení SPZ?Díky Citovat
permonik7 Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 :xvulProč pousměje, já s tím třeba jezdím do servisu. Tam toho pokazí míň než já Určitě někdo bude vědět, jsou tu kluci šikovní Citovat
Hanzz Odesláno 18. prosinec 2008 Autor Odesláno 18. prosinec 2008 Výměna žárovky zas není tak náročná,ale nemůžu se tam nějak dostat.Na bývalém autě se měnily zevnitř pátých dveří a tady nejspíš zvenku.Tak si počkám na radu:papa Citovat
Alesek Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 U 106 odděláš krytku té žárovky zvenčí, a pokud máš uzke prsty, tak vytáhneš žárovku, jde to celkem snadno myslím že 306 to má stejný. Citovat
Dave_k Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 jj. tenkej šroubováček a práce na 5 minut. Citovat
Medvěd Odesláno 18. prosinec 2008 Odesláno 18. prosinec 2008 Není - li RZ (SPZ) osvětlená, snižuje se možnost odchytu Tvého vozu při nočním focení - já s neosvětlenou RZ jezdím už cca rok a nikdo to neřešil Citovat
Hanzz Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 Díky za rady.Moc jsem do toho nechtěl vrtat šroubovákem ať to nezlomím.A s tím znemožněním odchytu je to dobrá finta:super Citovat
BV406 Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: Hanzz Díky za rady.Moc jsem do toho nechtěl vrtat šroubovákem ať to nezlomím.A s tím znemožněním odchytu je to dobrá finta:super no, presne to se stalo mi, chtel jsem vymenit zarovku osvetleni spz a naskytla se prilezitost, kdyz jsem si menil podlozky na spz za klubove , ale i tak jsem jeden z uchytu te plastove krytky zlomil, ale drzi to i tak, v pohode, bohuzel, az jsem namontoval podlozku a spz, tak jsem zjistil, ze mi nesviti pro zmenu ta druha zarovka ..... ale uz to s..u sviti mi jedna, to musi stacit Citovat
Hanzz Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 Tak to nas..re Doufám,že to taky nezlomím.Včera jsem to páčil a zdálo se mi že to není to správné řešení.Ale jak to vypadá tak je.Na bývalém autě jsem prozměnu ulomil zobáček krytky žároviček ale už tam nedržel,tak si chci dát teď bacha:papa Citovat
Béďa Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Není - li RZ (SPZ) osvětlená, snižuje se možnost odchytu Tvého vozu při nočním focení - já s neosvětlenou RZ jezdím už cca rok a nikdo to neřešil to si mne docela zaskocil, ty ktery si zasadne proti jakekoliv \"nelegalni\" veci na aute.. osvetleni RZ je take dany zakonem o provozu vozidel na pozemnich komunikacich, stejne tak i barva svetla.. ale toho si ses urcite vedom Citovat
Hanzz Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 A mimochodem.Jáká je šance dostat nebo zakoupit klubové podložky SPZ?Jestli to patří do sekce pokec,nebo jiné tak se omlouvám Citovat
Béďa Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: Hanzz A mimochodem.Jáká je šance dostat nebo zakoupit klubové podložky SPZ?Jestli to patří do sekce pokec,nebo jiné tak se omlouvám klubovou podlozku RZ muzes koupit na hlavni strane v e-shopu a nebo na nejakem srazu.. [upravil dne 19/12/2008 Béďa] Citovat
BV406 Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: Hanzz A mimochodem.Jáká je šance dostat nebo zakoupit klubové podložky SPZ?Jestli to patří do sekce pokec,nebo jiné tak se omlouvám no to asi patri, ale pro jednou .... http://www.peugeot-club.cz/index.php?co=eshop/vypis prolistuj ja mam modre... nevypadaji zle Citovat
Hanzz Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 Můžete mi ještě prozradit jak tu krytku oddělat?Zkoušel jsem to z boku,ze spodu,ale ozývá se takové nepříjemné praskání jako by to mělo rupnout. Citovat
BV406 Odesláno 19. prosinec 2008 Odesláno 19. prosinec 2008 Původně zaslal: Hanzz Můžete mi ještě prozradit jak tu krytku oddělat?Zkoušel jsem to z boku,ze spodu,ale ozývá se takové nepříjemné praskání jako by to mělo rupnout. ja jsem pacil a tahal a tahal az neco ruplo a mi to zustalo v ruce Citovat
Hanzz Odesláno 19. prosinec 2008 Autor Odesláno 19. prosinec 2008 To seš dobrej.A máš radu jak to vytáhnout bez ulomení? Nebo aspoň kde jsou ty zobáčky?Oddělání rámečku doufám není nutné Citovat
Hanzz Odesláno 21. prosinec 2008 Autor Odesláno 21. prosinec 2008 Tak se konečně povedlo.SPZ svítí,ale stalo se čeho jsem se obával.Jednu krytku už nenasadí,rotože mi ruply zobáčky,tak mě čeká shánění jiného Citovat
Giuseppe Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 kamo, nie si sam, mne rupli obidva :-( Citovat
slavco25 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 hm tak poradi niekto ako bezpecne odobrat tu krytku ziarovky? konkretne P 306 break. dik Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 AKe tam mate krytky...ja mam 306 break, staci krizovy skrutkovac a je to, odskrutkovat jednu skrutku v kazdom svetielku, normalne dat von aj s gumovym tesnenim, vymenit ziarovku a naskrutkovat naspat:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.