Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Výměna žárovky zas není tak náročná,ale nemůžu se tam nějak dostat.Na bývalém autě se měnily zevnitř pátých dveří a tady nejspíš zvenku.Tak si počkám na radu:papa

Odesláno

Není - li RZ (SPZ) osvětlená, snižuje se možnost odchytu Tvého vozu při nočním focení - já s neosvětlenou RZ jezdím už cca rok a nikdo to neřešil

Odesláno
Původně zaslal: Hanzz

Díky za rady.Moc jsem do toho nechtěl vrtat šroubovákem ať to nezlomím.A s tím znemožněním odchytu je to dobrá finta:super

no, presne to se stalo mi, chtel jsem vymenit zarovku osvetleni spz a naskytla se prilezitost, kdyz jsem si menil podlozky na spz za klubove :), ale i tak jsem jeden z uchytu te plastove krytky zlomil, ale drzi to i tak, v pohode, bohuzel, az jsem namontoval podlozku a spz, tak jsem zjistil, ze mi nesviti pro zmenu ta druha zarovka :D..... ale uz to s..u :) sviti mi jedna, to musi stacit :)

Odesláno

Tak to nas..re :) Doufám,že to taky nezlomím.Včera jsem to páčil a zdálo se mi že to není to správné řešení.Ale jak to vypadá tak je.Na bývalém autě jsem prozměnu ulomil zobáček krytky žároviček ale už tam nedržel,tak si chci dát teď bacha:papa

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Není - li RZ (SPZ) osvětlená, snižuje se možnost odchytu Tvého vozu při nočním focení - já s neosvětlenou RZ jezdím už cca rok a nikdo to neřešil

to si mne docela zaskocil, ty ktery si zasadne proti jakekoliv \"nelegalni\" veci na aute.. osvetleni RZ je take dany zakonem o provozu vozidel na pozemnich komunikacich, stejne tak i barva svetla..:) ale toho si ses urcite vedom ;)

Odesláno

A mimochodem.Jáká je šance dostat nebo zakoupit klubové podložky SPZ?Jestli to patří do sekce pokec,nebo jiné tak se omlouvám

klubovou podlozku RZ muzes koupit na hlavni strane v e-shopu a nebo na nejakem srazu..;)

[upravil dne 19/12/2008 Béďa]

Odesláno

Můžete mi ještě prozradit jak tu krytku oddělat?Zkoušel jsem to z boku,ze spodu,ale ozývá se takové nepříjemné praskání jako by to mělo rupnout.

Odesláno

Můžete mi ještě prozradit jak tu krytku oddělat?Zkoušel jsem to z boku,ze spodu,ale ozývá se takové nepříjemné praskání jako by to mělo rupnout.

ja jsem pacil a tahal a tahal az neco ruplo a mi to zustalo v ruce :D

Odesláno

Tak se konečně povedlo.SPZ svítí,ale stalo se čeho jsem se obával.Jednu krytku už nenasadí,rotože mi ruply zobáčky,tak mě čeká shánění jiného

• O 11 měsíců později...
Odesláno

AKe tam mate krytky...ja mam 306 break, staci krizovy skrutkovac a je to, odskrutkovat jednu skrutku v kazdom svetielku, normalne dat von aj s gumovym tesnenim, vymenit ziarovku a naskrutkovat naspat:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...