Andreww Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 V dnešní době už je možné úplně všechno Citovat
vendelinek Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 njn,v jednadvacátym století je to možný Citovat
Andreww Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Ještě si mohl dojet autem až k pokladně, ale to už je vyšší level. Takový DM-drive Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 S těma invalidníma flekama je ale taky kolikrát potíž. Když si uvědomíme, kolik takových míst se MUSÍ dle nějaké pošahané normy u OC nalajnovat a kolika % využití taková místa mají, je zcela zákonité, že lidem kroužícím v odpolední špičce kolem OC a hledajícím místečko dojde trpělivost a autíčko tam zahodí (na rozdíl od podobného prohřešku na ulici je zde podstatně nižší pravděpodobnost, že se objeví horlivý MPík řešitel a bude konat). Vím, že příklad na fotce je úplně jiný případ, píšu to spíš obecně. Citovat
vendelinek Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 s takovym parkovánim na invalidnim místě ,jsou problemy tady u nás u marketu skoro furt,parkovišttě je dostatečně velký ale invalidi to maji nejblíž,tak s i tam občas někdo auto strčí a je to,blbý je,že tady moc poliši nejezději přes den,takže žádnej postih nemaji,a když přijede invalida ,tak to musí strčit prostě někam ,kde je trochu místa a by vylezl z auta:bacha Citovat
koblih69 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 S těma invalidníma flekama je ale taky kolikrát potíž. Když si uvědomíme, kolik takových míst se MUSÍ dle nějaké pošahané normy u OC nalajnovat a kolika % využití taková místa mají, je zcela zákonité, že lidem kroužícím v odpolední špičce kolem OC a hledajícím místečko dojde trpělivost a autíčko tam zahodí (na rozdíl od podobného prohřešku na ulici je zde podstatně nižší pravděpodobnost, že se objeví horlivý MPík řešitel a bude konat). Vím, že příklad na fotce je úplně jiný případ, píšu to spíš obecně. Jasně tohle byl jiný případ to byl kašpar... rozumím tomu co píšeš. Je docela často vidět jak jsou HPM obsypané prázdnými místy pro vozíčkáře které se nikdy nezaplní.... na druhou stranu tohle je věc, kterou jsem za těch 27 let co řídím nikdy neporušil. I kdyby nebylo jediné místo a těhdle byla půl parkoviště auto bych tam nepostavil. Citovat
ozzy1 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Na toto je potřeba též zvláštní talent.Kutná Hora u Albertu. Citovat
Andreww Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Ten Sharan vedle ale asi taky nestojí mezi lajnama Citovat
Pavelbbk Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Jsem alergickej na MP z více důvodů , ale Kladenský MP zm..i vedou ! Před pár lety jsem v Kladně v noci v cca 1 hodinu ráno tankoval u pumpy a když jsem chtěl zaplatit tak jim nešel terminál na karty a obsluha mi poradila, že cca 500 metrů daleko je bankomat u obchodního střediska, tak jsem tam vyrazil vybrat a přijedu na naprosto prázdné parkoviště a před vchodem asi 6 míst pro invalidy, uprostřed svítil bankomat , tak jsem zastavil přes dvě místa určená pro invalidy nechal běžet motor rozsvícená světla a pootevřené dveře, došel jsem k bankouši a když jsem vybral peníze tak se otočím a vidím jak vedle mě zastavuje hlídka MP. Došel jsem k autu a s tím že sednu a jedu, jsem jen pozdravil dva vylézající MPiky a ty dvě hovada mě začali je...t, že stojím na invalidovi, že je to za 5 tisíc a pod. Takže jsem se jim pokusil vysvětit situaci a oni na mě, že dva tisíce pokuta to spraví. Poslal jsem je do p...e ať si svou antipatii na Pražáky vylévají jinde a málem mě zatkli, nebýt toho že tam jela hlídka normálních policajtů kteří je uklidnili. Vždycky si na ty hovada vzpomenu když potkám ty rádoby ochránce pořádku co v Praze dělají pouze to že píšou lístečky dávají botičky a nechávají odtahovat auta, jinak jsou v podstatě k ničemu . Citovat
Haryk Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 no u nás hlídají ráno přechody, tak naprd asi nebudou Citovat
poldiss Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 dneska odpoledne na parkovišti Arkád Pankrác, postarší pán je asi čaroslepej, \"parkoval\" tak minutu po mě, píchnul to tam na první pokus jen tak a ještě asi metr od zdi.. vážně nevim co je tohleto za novej uměleckej styl Citovat
ozzy1 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Tento parkuje správně, spíš mě zaujala ta registračka a to auto. Citovat
pyrone Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ozzy, to je uplna nahoda. Aj u nas v klube ma par clenov \"svoje\" SPZ (BA407**). Ja zase pred robotou pravidelne stretavam ZA207**... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Tak podle znaku na kapotě auto patří městské knihovně, tudiž městu, no tak si na své auto na svem uřadě vyhrabali svou značku no:D Citovat
ozzy1 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Toto je vozidlo Městské knihovny Kolín a stojí pravidelně u nás v ulici na své rezervaci. Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Jsem alergickej na MP z více důvodů , ale Kladenský MP zm..i vedou ! Před pár lety jsem v Kladně v noci v cca 1 hodinu ráno tankoval u pumpy a když jsem chtěl zaplatit tak jim nešel terminál na karty a obsluha mi poradila, že cca 500 metrů daleko je bankomat u obchodního střediska, tak jsem tam vyrazil vybrat a přijedu na naprosto prázdné parkoviště a před vchodem asi 6 míst pro invalidy, uprostřed svítil bankomat , tak jsem zastavil přes dvě místa určená pro invalidy nechal běžet motor rozsvícená světla a pootevřené dveře, došel jsem k bankouši a když jsem vybral peníze tak se otočím a vidím jak vedle mě zastavuje hlídka MP. Došel jsem k autu a s tím že sednu a jedu, jsem jen pozdravil dva vylézající MPiky a ty dvě hovada mě začali je...t, že stojím na invalidovi, že je to za 5 tisíc a pod. Takže jsem se jim pokusil vysvětit situaci a oni na mě, že dva tisíce pokuta to spraví. Poslal jsem je do p...e ať si svou antipatii na Pražáky vylévají jinde a málem mě zatkli, nebýt toho že tam jela hlídka normálních policajtů kteří je uklidnili. Vždycky si na ty hovada vzpomenu když potkám ty rádoby ochránce pořádku co v Praze dělají pouze to že píšou lístečky dávají botičky a nechávají odtahovat auta, jinak jsou v podstatě k ničemu . Souhlas ! MP jsou zamindrákovaný buzny.. Hlavně,když jsou dva,aby se nebáli,to se jim to jebe. Citovat
ozzy1 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Mám možnost nechat u známého vyrobit samolepky ohledně toho parkování.Ten web očividně nefunguje.Cena za kus je 7,50 včetně DPH. Má to ale háček.Počet je stanoven na alespoň 140 ks od typu. Osobně si objednám tu s tím debilem.:D:D Citovat
Luciferka Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 takhle se \"parkuje\" v Jirkově... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.