Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

S těma invalidníma flekama je ale taky kolikrát potíž.

Když si uvědomíme, kolik takových míst se MUSÍ dle nějaké pošahané normy u OC nalajnovat a kolika % využití taková místa mají, je zcela zákonité, že lidem kroužícím v odpolední špičce kolem OC a hledajícím místečko dojde trpělivost a autíčko tam zahodí (na rozdíl od podobného prohřešku na ulici je zde podstatně nižší pravděpodobnost, že se objeví horlivý MPík řešitel a bude konat).

Vím, že příklad na fotce je úplně jiný případ, píšu to spíš obecně.

Odesláno

s takovym parkovánim na invalidnim místě ,jsou problemy tady u nás u marketu skoro furt,parkovišttě je dostatečně velký ale invalidi to maji nejblíž,tak s i tam občas někdo auto strčí a je to,blbý je,že tady moc poliši nejezději přes den,takže žádnej postih nemaji,a když přijede invalida ,tak to musí strčit prostě někam ,kde je trochu místa a by vylezl z auta:bacha

Odesláno
S těma invalidníma flekama je ale taky kolikrát potíž.

Když si uvědomíme, kolik takových míst se MUSÍ dle nějaké pošahané normy u OC nalajnovat a kolika % využití taková místa mají, je zcela zákonité, že lidem kroužícím v odpolední špičce kolem OC a hledajícím místečko dojde trpělivost a autíčko tam zahodí (na rozdíl od podobného prohřešku na ulici je zde podstatně nižší pravděpodobnost, že se objeví horlivý MPík řešitel a bude konat).

Vím, že příklad na fotce je úplně jiný případ, píšu to spíš obecně.

Jasně tohle byl jiný případ to byl kašpar... rozumím tomu co píšeš. Je docela často vidět jak jsou HPM obsypané prázdnými místy pro vozíčkáře které se nikdy nezaplní.... na druhou stranu tohle je věc, kterou jsem za těch 27 let co řídím nikdy neporušil. I kdyby nebylo jediné místo a těhdle byla půl parkoviště auto bych tam nepostavil.

Odesláno

Jsem alergickej na MP z více důvodů , ale Kladenský MP zm..i vedou ! Před pár lety jsem v Kladně v noci v cca 1 hodinu ráno tankoval u pumpy a když jsem chtěl zaplatit tak jim nešel terminál na karty a obsluha mi poradila, že cca 500 metrů daleko je bankomat u obchodního střediska, tak jsem tam vyrazil vybrat a přijedu na naprosto prázdné parkoviště a před vchodem asi 6 míst pro invalidy, uprostřed svítil bankomat , tak jsem zastavil přes dvě místa určená pro invalidy nechal běžet motor rozsvícená světla a pootevřené dveře, došel jsem k bankouši a když jsem vybral peníze tak se otočím a vidím jak vedle mě zastavuje hlídka MP. Došel jsem k autu a s tím že sednu a jedu, jsem jen pozdravil dva vylézající MPiky a ty dvě hovada mě začali je...t, že stojím na invalidovi, že je to za 5 tisíc a pod. Takže jsem se jim pokusil vysvětit situaci a oni na mě, že dva tisíce pokuta to spraví. Poslal jsem je do p...e ať si svou antipatii na Pražáky vylévají jinde a málem mě zatkli, nebýt toho že tam jela hlídka normálních policajtů kteří je uklidnili. Vždycky si na ty hovada vzpomenu když potkám ty rádoby ochránce pořádku co v Praze dělají pouze to že píšou lístečky dávají botičky a nechávají odtahovat auta, jinak jsou v podstatě k ničemu .

Odesláno

dneska odpoledne na parkovišti Arkád Pankrác, postarší pán je asi čaroslepej, \"parkoval\" tak minutu po mě, píchnul to tam na první pokus jen tak a ještě asi metr od zdi.. vážně nevim co je tohleto za novej uměleckej styl :grr

post-45089-14109627618101_thumb.jpg

Odesláno
Jsem alergickej na MP z více důvodů , ale Kladenský MP zm..i vedou ! Před pár lety jsem v Kladně v noci v cca 1 hodinu ráno tankoval u pumpy a když jsem chtěl zaplatit tak jim nešel terminál na karty a obsluha mi poradila, že cca 500 metrů daleko je bankomat u obchodního střediska, tak jsem tam vyrazil vybrat a přijedu na naprosto prázdné parkoviště a před vchodem asi 6 míst pro invalidy, uprostřed svítil bankomat , tak jsem zastavil přes dvě místa určená pro invalidy nechal běžet motor rozsvícená světla a pootevřené dveře, došel jsem k bankouši a když jsem vybral peníze tak se otočím a vidím jak vedle mě zastavuje hlídka MP. Došel jsem k autu a s tím že sednu a jedu, jsem jen pozdravil dva vylézající MPiky a ty dvě hovada mě začali je...t, že stojím na invalidovi, že je to za 5 tisíc a pod. Takže jsem se jim pokusil vysvětit situaci a oni na mě, že dva tisíce pokuta to spraví. Poslal jsem je do p...e ať si svou antipatii na Pražáky vylévají jinde a málem mě zatkli, nebýt toho že tam jela hlídka normálních policajtů kteří je uklidnili. Vždycky si na ty hovada vzpomenu když potkám ty rádoby ochránce pořádku co v Praze dělají pouze to že píšou lístečky dávají botičky a nechávají odtahovat auta, jinak jsou v podstatě k ničemu .

Souhlas ! MP jsou zamindrákovaný buzny.. Hlavně,když jsou dva,aby se nebáli,to se jim to jebe.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám možnost nechat u známého vyrobit samolepky ohledně toho parkování.Ten web očividně nefunguje.Cena za kus je 7,50 včetně DPH. Má to ale háček.Počet je stanoven na alespoň 140 ks od typu. Osobně si objednám tu s tím debilem.:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...