tomino Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Nějak jsem se dostal k tomu, že vyměním žárovku signalizující rozsvícení tlumených světel a po návratu přístrojovky zpět do původní pozice se mi nechce prosvítit počítadlo kilometrů. Mám tam diodovou variantu (červený číslice) a pokud mi nesvítí, tak prostě není vidět kolik jsem ujel kilometrů. Jezdím na LPG a denním počítadlem jsem si kontroloval dojezd. Zkoušel jsem už několikrát znovu pročistit a nasadit konektory, pojistky, ukostření i zahýbat přívodním káblem a stále nic ...... Všechno ostatní totiž funguje normálně, tak mám podezření, že ten jeden kabel je špatný případně má špatný kontakt .......................... ale kde??? :myslim:myslim Případně jestli někdo neví, který drát je ten pravý a odkud kam vede, zkusím ho proměřit. Ani vyhledáváním na tomto fóru jsem se ničeho nedopídil tak snad někdo ví a pomůže .......................... DÍKY MOC Citovat
čakom Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 co je to za auto a rok vyroby? EDIT: Ferry: byl jsi rychlejší [upravil dne 16.12.2008 čakom] Citovat
tomino Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 jéééééééééééééééééé sorrrrrrrryyyyyy ................... 406 kombajn r.v. 1999 old model [upravil dne 16.12.2008 tomino] Citovat
OK406 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: tomino jéééééééééééééééééé sorrrrrrrryyyyyy ................... 406 kombajn r.v. 1999 old model [upravil dne 16.12.2008 tomino] Tak si to dej do podpisu;) Citovat
tomino Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 tak doplněno :myslim:myslim .................. popis auta ......................................... počítadlo nefachčí dál .................. :roll [upravil dne 16.12.2008 tomino] Citovat
MJSytic Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 Hmm, těžko říct:myslim Mě třeba nesvítí tak jak by měla v poloze klíčku 1 (svítí hodiny a hraje rádio), ale rozsvítí se jen při zapnutých světlech. Ale já tam mám žárovičku. Původně jsem myslel, že je prasklá (to taky byla), ale po její výměně se rozsvítí jen při zapnutých světlech - záhada:nevim. Mám sice taky starý model, ale ty když máš 99, tak budeš mít asi už trochu jiný budíky, asi jako má honza406:myslim Každopádně u mé varianty jsou číslice taky oranžový, ale to je způsobený folií potaženou přes \"digi displej\" počítadla km (viz moje www) [upravil dne 16.12.08 MJSytic] Citovat
Dave_k Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 A jinou objímku se žárovičkou jsi tam zkoušel? Pokud tam máš LED. Neotočil jsi polaritu? Měřákem zkusit jestli tam jde šťáva. Citovat
tomino Odesláno 16. prosinec 2008 Autor Odesláno 16. prosinec 2008 Původně zaslal: MJSytic Ale já tam mám žárovičku. Původně jsem myslel, že je prasklá (to taky byla), ale po její výměně se rozsvítí jen při zapnutých světlech - záhada:nevim. Mám sice taky starý model, ale ty když máš 99, tak budeš mít asi už trochu jiný budíky, asi jako má honza406:myslim Každopádně u mé varianty jsou číslice taky oranžový, ale to je způsobený folií potaženou přes \"digi displej\" počítadla km (viz moje www) čoveče ......................................... já mám stejný číslice jako Ty ........................... já jsem asi úplně blbej .................... že by to byla žárovka podsvícení počítadla ............................. já jsem žil v domění, že jsou to diody (jak jsou diodový displeje). No jestli je to opravdu jenom ta žárovka, tak Ti dám asi pusu ................................................... no ještě to přehodnotím ............. ale díky za radu, zítra budu v práci celej den přemýšlet a modlit se aby to bylo ono .................. mám sto chutí se tam jít podívat HNED!!!!! ..................... :grr:grr Citovat
Burisek Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: tomino Původně zaslal: MJSytic Ale já tam mám žárovičku. Původně jsem myslel, že je prasklá (to taky byla), ale po její výměně se rozsvítí jen při zapnutých světlech - záhada:nevim. Mám sice taky starý model, ale ty když máš 99, tak budeš mít asi už trochu jiný budíky, asi jako má honza406:myslim Každopádně u mé varianty jsou číslice taky oranžový, ale to je způsobený folií potaženou přes \"digi displej\" počítadla km (viz moje www) čoveče ......................................... já mám stejný číslice jako Ty ........................... já jsem asi úplně blbej .................... že by to byla žárovka podsvícení počítadla ............................. já jsem žil v domění, že jsou to diody (jak jsou diodový displeje). No jestli je to opravdu jenom ta žárovka, tak Ti dám asi pusu ................................................... no ještě to přehodnotím ............. ale díky za radu, zítra budu v práci celej den přemýšlet a modlit se aby to bylo ono .................. mám sto chutí se tam jít podívat HNED!!!!! ..................... :grr:grr tak běž,člověk nikdy neví...... ale to bude jenom žárovka,vyměň a budeš svítit.... Citovat
Dave_k Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: tomino Původně zaslal: MJSytic Ale já tam mám žárovičku. Původně jsem myslel, že je prasklá (to taky byla), ale po její výměně se rozsvítí jen při zapnutých světlech - záhada:nevim. Mám sice taky starý model, ale ty když máš 99, tak budeš mít asi už trochu jiný budíky, asi jako má honza406:myslim Každopádně u mé varianty jsou číslice taky oranžový, ale to je způsobený folií potaženou přes \"digi displej\" počítadla km (viz moje www) čoveče ......................................... já mám stejný číslice jako Ty ........................... já jsem asi úplně blbej .................... že by to byla žárovka podsvícení počítadla ............................. já jsem žil v domění, že jsou to diody (jak jsou diodový displeje). No jestli je to opravdu jenom ta žárovka, tak Ti dám asi pusu ................................................... no ještě to přehodnotím ............. ale díky za radu, zítra budu v práci celej den přemýšlet a modlit se aby to bylo ono .................. mám sto chutí se tam jít podívat HNED!!!!! ..................... :grr:grr Čoveče. Pokud máš starej model tak tam je obyč displej kterej je prosvícenej zezadu žárovičkou jako zbytek palubovky. Citovat
Guest servisman Odesláno 17. prosinec 2008 Odesláno 17. prosinec 2008 Původně zaslal: MJSytic Hmm, těžko říct:myslim Mě třeba nesvítí tak jak by měla v poloze klíčku 1 (svítí hodiny a hraje rádio), ale rozsvítí se jen při zapnutých světlech. Ale já tam mám žárovičku. Původně jsem myslel, že je prasklá (to taky byla), ale po její výměně se rozsvítí jen při zapnutých světlech - záhada:nevim. Mám sice taky starý model, ale ty když máš 99, tak budeš mít asi už trochu jiný budíky, asi jako má honza406:myslim Každopádně u mé varianty jsou číslice taky oranžový, ale to je způsobený folií potaženou přes \"digi displej\" počítadla km (viz moje www) [upravil dne 16.12.08 MJSytic] budíky mám skoro ty samé jako VY taky svítily oranžově,jen nemám vzadu tu folii s tištěným spojem ale rovnou tišták ,žároky tam jsou taky.Až budu doma hodím foto . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.