Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar chlapi.

Nechce sa mi zakladat dalsie vlakno, aj tak je tu toho dost.

Idem si dat dorobit tempomat a mam nasledujucu dilemu.

Hladal som v service-boxe podla mojho VIN tu MUX packu na tempomat, ale kedze ja tempomat nemam, tak mi mudry service-box ani nedal moznost ju objednat, nedal pri nej cislo ND.

Tak som to skusil bez VIN cez 406restyl a uz som pri nej samozrejme bez problemov cislo ND nasiel.

Ale boli tam dva typy pacok MUX:

6239 L0

RP 6242 Z9

01 OVLADANIE REGUL

FZL - ŠEDÁ URAGÁN

- REGULÁCIA RÝCHLOSTI AŽ DO È.OND 09921

6239 NK

RP 6242 Z9 01

01 FXT - ČIERNA CORNELIE

- REGULÁCIA RÝCHLOSTI OD È.OND 09922

A teraz neviem ktorá to bude tá správna.

Logika mi hovorí, že tá čierna, keďže mám aj MUX ovládanie rádia čierne.

Len sa nechcem okašlať, aby náhodou to čo je pre mňa čierne nebolo pre SERVICE-BOX šedé a opačne.

Chcem mať istotu skôr ako to objednám.

Vdaka všetkým

post-0-14109604229595_thumb.jpg

Odesláno

dulezite je tohle cislo AŽ DO È.OND 09921 a OD È.OND 09922 , kdyz zadas svuj VIN, podivej se do karty Charakteristiky a tam hned druhy radek je cislo APV/PR tak to prvni peticisli je prave to podle ktereho se rozhodnes jestli to prvni nebo druhe

tohle cislo je zakodovany datum vyroby, 9921 je 6.leden 2004 , takze auta do 6.1.2004 maji tu prvni moznost, auta od 7.2.2004 tu druhou

[upravil dne 21/1/09 Ferry]

Odesláno

Diky moc Ferry.

Velmi si mi pomohol.

Takze predsa mam šedé prevedenie, aj keď reálne je čierne. ;)

Takže už s Vám len ohlásim, že som ďalší s hrdých majiteľov \"dodelávaných\" tempomatov. Uz sa neviem dockať.

Snažím sa ešte zohnať tútu MUX páčku cez net z búračiek, ale keď nič nenájdem, tak kúpim novú.

Ľudia moc nie sú ochotní predať Vám len páčku, najradšej by predali polovicu auta, další zase páčku a k tomu ešte aspoň palubovku a tí čo sú ochotní ju predať ju zase akurát nemajú, pretože ju predali, ale naslubujú Vám, že Vám ju určite zoženú. A nakoniec nič:aut

Odesláno

No ted taky koukam do toho service boxu.. Sem si stopro jistej ze mam ten MUX rozvod, ale taky pisou ze k tempomatu je potreba i ten regulator rychlosti ne? k tomu nestaci jen ta packa preci... ta packa musi davat signal tomu regulatoru rychlosti a ten az pak pridava nebo ubira... hele a neda se v tom service boxu zjistit jestli mam elektronicke nebo mechanicke pridavani plynu? taky sem nekde v dalsich vlaknech cetl, ze kdyz mam mechanicke tak mam smulu...

Odesláno

takze v podstate sem prisel na to ze tempomat jde aktivovat jen u HDIček novejsich nez 2001. Kdo ma benzin ma na 95% smulu s jednoduchou aktivaci i kdyz ma ten MUX atd. Skoda:(

Odesláno

To Jukata:

Ja mám celú predprípravu, aj software OK, chýba mi už len tá páčka.

Inak som si ju objednal od jedného chlapíka, čo chodí do France po autá a náhradné diely. Tak mi ju má v sobotu doniesť.

Odesláno

406 r.v. 2000 2,0 HDi tempomat není problem. U HDi všeobecně to jde líp, jsou ale vyjímky.

U starších benzínu musí být motorová klapka, dá se zjistit z VIN, typ motoru musí končit písmenem A, TU3A, EW7A atd.

Odesláno

Ja mam bohužel tu vynimku.Mam hdi,r.v. 2002 a v servisu mi řekli,že mi chybi spinače na brzdovym pedalu a i cela kabelaž co od toho de do motora.Prostě předpřiprava na tempomat.Zajimavy je,že na spojkovy pedal frantici předpřipravu udělali (spinač,kabely tam jsou) a na brzdovej ne :bojim:xvul.Diagnostika to umožnuje povolit.Takže verdikt zněl,musi se dodělat elektrika od brzdoveho pedalu což prej neni levna zaležitost.:(:(:(

Odesláno
Původně zaslal: domena

Ja mam bohužel tu vynimku.Mam hdi,r.v. 2002 a v servisu mi řekli,že mi chybi spinače na brzdovym pedalu a i cela kabelaž co od toho de do motora.Prostě předpřiprava na tempomat.Zajimavy je,že na spojkovy pedal frantici předpřipravu udělali (spinač,kabely tam jsou) a na brzdovej ne :bojim:xvul.Diagnostika to umožnuje povolit.Takže verdikt zněl,musi se dodělat elektrika od brzdoveho pedalu což prej neni levna zaležitost.:(:(:(

natahni si 0,75 kablik od rj motoru k brzdovemu pedalu a pak kontaktuj kluky s www.autodea.cz , spinac 100 a za packu chteji myslim 1600 za diag 500. vedi kam kabel do stekru v rj zapojit .:papa

Odesláno

No to co jsem psal,tak to mi řekli v autodea

me tenkrat taky rekli ze nejde ze chybi kabelaz a kdyz jsem mu rekl ze ji dodelam tak mi poradil jak , jde oto ze je to drbacka protahnout kablik prepazkou

• O 2 měsíce později...
Odesláno

ja mam taky 2002 HDI spínač na pbrzdě mám taky jenom jeden ale přípravu na druhej tam asi mám protože je tam volnej konektor . Ale asi nemám konektor pro připojení té páčky pokud je tam nějakej potřeba všechno je zapojený tak nevím jak tu páčku připojit jetli někdo ví co a jak budu rád protože tempomat bych opravu bral :super

Odesláno
Původně zaslal: Jarek406

ja mam taky 2002 HDI spínač na pbrzdě mám taky jenom jeden ale přípravu na druhej tam asi mám protože je tam volnej konektor . Ale asi nemám konektor pro připojení té páčky pokud je tam nějakej potřeba všechno je zapojený tak nevím jak tu páčku připojit jetli někdo ví co a jak budu rád protože tempomat bych opravu bral :super

A toto jsi četl?

Odesláno
Původně zaslal: Leo

A toto jsi četl?

četl a právě mě zarazilo to že mám placaté páčky rok výroby 2002 nemám ten spínač na brzde ale mám konektor k němu :myslim ,ale nenašel sem nikde pod volantem ten velkej býlej pro připojení té páčky asi si v Peugeotu fakt dělali co chtěli pri natahování těch drátů. Mám tedy šanci to nějak zprovoznit když tam nemám ten konektor nebo je to marný?

Odesláno

četl a právě mě zarazilo to že mám placaté páčky rok výroby 2002 nemám ten spínač na brzde ale mám konektor k němu :myslim ,ale nenašel sem nikde pod volantem ten velkej býlej pro připojení té páčky asi si v Peugeotu fakt dělali co chtěli pri natahování těch drátů. Mám tedy šanci to nějak zprovoznit když tam nemám ten konektor nebo je to marný?

Ten spínač na brzdě nemá skoro nikdo a musí se doplnit. Ty máš model s multiplexem takže budeš mít i jinou páčku. Z toho plyne, že asi i jiný konektor možná umístěný jinde. Podle mne tam bude vše potřebné jen to najít. Doporučuji zajet někam, kde Ti to dovedou povolit v řídící jednotce a tam by Ti také měli ukázat kde je ten konektor (pokud Ti někdo s multiplexem neřekne kde to hledat).

Odesláno

Pokud máš MUX neboli multiplex, tak tam žádný samostatný konektor pod volantem není. Otvor pro ovládací páčku je v tělese celého ovládání (obrázek celého tělesa je v tomto vlákně o několik odpovědí zpět) a je tam plastová záslepka, zakrývající otvor , aby se prach nedostával zbytečně dovnitř na elektroniku. Záslepka se vyjme a ovládání se do otvoru zacvakne. Pouze vozy bez multiplexu měly samostatné a barevné konektory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...