Přejít na obsah

Jukata

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

Vše od uživatele Jukata

  1. díky za super návod:) právě jsem ho využil v praxi a fungoval na 100%! ,)
  2. Jukata

    ukažte svoji 406

    Ke kolečkům gratuluju:) a máš k nim i auto?
  3. Jukata

    ukažte svoji 406

    To je ale krásné auto:D Fešanda! Moc ji to sluší,o) Musím říct že k téhle barvě se ty kola prostě hodí nejvíc:)
  4. Jukata

    ukažte svoji 406

    Tahle 406 se mi vždy líbila. Díky moc za pochvalu:) bohužel je teď holka moc nemocná a čeká na doktora, jen co budou nějaké penízky, půjde pod \"kudlu\":).. takže se teď musí šetřit:).. Ale hned jak ji doktor pomůže, bude ještě krásnější,o) doufám, že to bude brzy:)
  5. Jukata

    ukažte svoji 406

    odpociva na travicce:)
  6. Zdravím:) mám takový, zřejmě častý dotaz. Potřeboval bych kontrolu před technickou, pak na mě bliká klíček na palubce s tím, že mě čeká kontrola po 20kkm, od poslední kontroly vím, že mě čeká výměna zadního stabilizátoru (reps. nešla udělat zadní geometrie, a prý kuli tomuto). No a nakonec mi auto žere olej a zdá se, že by to mohly být stírací kroužky. Tak tohle všechno bych potřeboval:) a ještě myslím, že by to chtělo nové lanovody k ruční brzdě a i trochu ji zkontrolovat. Posledně mi měnili kotouče ňácí šmoulové a od té doby mi přijde, jako by někde drhly, protože, když dojedu, ozývá se od zadních kol takové praskání, jako když stydne rozpálený kov.. Kolik by to tak mohlo všechno stát? Díky za info.. Také by mě zajímalo, zda jako platnému členu peugeot clubu se poskytuje nejaká slevička:) Děkuji moc.
  7. noo:) vidim to jako svuj premierovy sraz:) 1.4. krasne datum a hospodu mam tri stanice od prace:) tedy predem se omlouvam, ze dorazim MHD:(
  8. Jukata

    ukažte svoji 406

    sááákryš, moc velká fotka:( sry
  9. Jukata

    ukažte svoji 406

    taaaak konecne prvni vylet na novych koleckach:) jeste nove pneu a budu velice stastny ridic:)
  10. Taaaaaak:) je to tam, byla to fuska, ale zda se, ze to brzdi:) dekuji vsem za cenne rady! vsechny jsem je vyuzil!
  11. tak jsem se na tu vymenu konecne vrhnul, ale jak jsem si tak procital ten francouzsky navod \"http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Changement_disques_et_plaquettes_avant_2L.pdf \", pise se tam o lepidle na srouby. Loctite 243. Je to hodne nutno ho tam dat, nebo ho nepouzivate? Je to to jediny co nemam:) v OBI sem ho nenasel:( a pochybuju, ze v nedeli ho jinde sezenu...
  12. Jukata

    ukažte svoji 406

    nooooo moc pekny kolecka, jsem zvedav, jak budou vypadat na aute:) co nejaky zkusebni osazeni:D
  13. Jukata

    ukažte svoji 406

    A teď koukám, že sem mohl schovat to nářadí ze žigula co mám v kufru. Trochu mi to hyzdí fotku:) vlastně ho stejně na nic nepotřebuju, je to jen nostalgie:)
  14. Jukata

    ukažte svoji 406

    Jj SPZ pěkná ať žije super editor obrázků zvaný malování jinak takovéto SPZ většinou vidím na autech trochu vyšší cenové kategorie:)
  15. Jukata

    ukažte svoji 406

    Diky:) barva je moc hezká, jen ty fotky nestojej za nic... s výfukem jsem také moc spokojený.... ani velký ani malý a hlavně hezký Bohužel na dvorku bylo málo místa tak je tam vždy jen půl auta:(
  16. jj na google sem se chystal, jen sem se chvili bal, ze to pekne pismo bude jako obrazek, nastesti je to text, takze to google prelouska:) sem zvedav co z toho vyleze:D Diky,o)
  17. Díky, optám se. Třeba budu mít štěstí,o).
  18. Jen 500? To je dobra cena, to se mi libi, diky moc! Optam se.. Snad budou,o)
  19. Pěkné obrázky, díky moc, teď to jen přeložit:). Koupim tedy 55. Je to univerzalni jak na ty větš ci tam chci dát, tak na ty menší co tam mám teď? Jen pro jistotu:)
  20. Super, tak to bych to mohl zvladnout, s odvzdušněním snad pomůže žena:). Jinak kdyby jsi zjistil tu velikost, tak by to bylo prima, aspon nebudu muset koupit oba:D Hadičky budou snad v pohodě, zas tak stary auto to neni, ale uvidim až udělam pohledovou kontrolu:) Diky za rady
  21. Díky za info, kola mam 15\" a 16\", takže to by neměl být problém. Tedy teď už jen sehnat ty třmeny s držáky:). Ale to by někde na vrakovišti mít mohli...
  22. Měl bych dotaz. Co představuje změna velikosti předních brzdových kotoučů z 260mm na 283 mm? Na 406 1.8 se bohužel dávali 260mm. Už sem to trochu řešil takže vím, že mě čeká i výměna brzdových třmenů, ale řekl bych, že to je náročné. Víte, na co se můžu těšit?
  23. Jukata

    ukažte svoji 406

    Dneska jsem udělal nějaké fotky, bohužel kvalita a místo focení nic moc.. Příště třeba vyjdou lepši.. alespoň bude s čím srovnávat:)
  24. Jukata

    Displej 406 typ B

    Dalkovy ovladac k palubnimu pocitaci? To zni zajimave, kde se to da sehnat? Jak to funguje?
×
×
  • Vytvořit...