misino251 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 ako pridam foto, vkladam, ma spravni velkost, a a tak sa neprida...? Citovat
Slayer Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/12692-xmb/ Citovat
h4wk3y Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 BSI jeste asi nemas, co? U stareho modelu se musela shanet nejaka jednotka, ktera to pak cele ridila a myslism, ze se shani velmi obtizne... Citovat
Ferry Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 na HDi by to melo jit, RJ motoru uz si to obstarava sama, ta dodatecna jednotka byla potreba jen u starych modelu s benzinovymi motory. Takze sehnat packu, vypinac, zapojit a vyzkouset (mozna jeste povolit v jednotce motoru pres diag) [upravil dne 14/6/11 10:49 Ferry] Citovat
Leo Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 Spíš bych nepřed zkusil to povolení v řídící jednotce motoru, protože pokud to nepůjde povolit tak to jednoduše zprovoznit nepůjde. Zda to půjde povolit můžeš zjistit i podle čísla řídící jednotky (tady se o tom hodně píše: ). No a potom už sehnat páčku a spínače. Citovat
misino251 Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 a nie je tu nahodou niekdo z okolia bratislavy, kdo by mi vedel zistit, ci to ide povolit v ecu, ci preflashovat??) Citovat
Benžík Odesláno 14. červen 2011 Odesláno 14. červen 2011 na HDi by to melo jit, RJ motoru uz si to obstarava sama, ta dodatecna jednotka byla potreba jen u starych modelu s benzinovymi motory. Takze sehnat packu, vypinac, zapojit a vyzkouset (mozna jeste povolit v jednotce motoru pres diag) [upravil dne 14/6/11 10:49 Ferry] Jak je to u 2,1td s epicem? Staci packa, nebo musi byt i jednotka? Citovat
Ferry Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 U Epicu taky myslim staci jen packa a spiance, ale jistej si nejsem, dle serviceboxu to zjistit nejde a schemata mam doma Citovat
Benžík Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 Tak se podívej, prosim, jak by to šlo zapojit. Citovat
h4wk3y Odesláno 15. červen 2011 Odesláno 15. červen 2011 BSI jeste asi nemas, co? U stareho modelu se musela shanet nejaka jednotka, ktera to pak cele ridila a myslism, ze se shani velmi obtizne... Jo sorry, nejak jsem zblbnul.... Jasny, s BSI to nema co delat... zalezi na te jednotce motoru, ale asi to spis nepujde... vim ze se resilo, ze i nektere 2000ky nesly na diagnostice povolit... Ale uvidis... Citovat
Burianekmiroslav Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Ahoj, snad mi tady pomůžete, dodělávám si tempomat rok výroby 2004 2.2 HDI koupil jsem páčku z vrakoviště namontoval jsem ji a zajel jsem to zapnout v BSI v nabídce to tam je, ale nejde aktivovat prostě se to pořád vrací zpět a nejde tam dát bez regulátoru rychlosti, pořád to píše pomatem a to je špatně nevíte proč? Nemůže být třeba špatná páčka? Nebo třeba spínače jak se k nim dostanu? Kolik jich má být a jak vypadají? Tady se někde psalo že nemají nějaký drát od motorového prostoru. Jak zjistím že ho tam mám já? Díky moc za odpovědi :-) Citovat
HonzaZ Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 Zkoukni, zda máš nahoře u brzdového pedálu dva spínače. Pokud ne, tak se musí druhý dodat a natáhnout kabel do ŘJ motoru. Když to píše pomatem, tak je tam správná volba. Trochu se jim nepovedla čeština a to "tem" se jim nějak ztratilo a zůstalo "pomatem". Citovat
Burianekmiroslav Odesláno 28. březen 2015 Odesláno 28. březen 2015 (upraveno) Ahoj díky za info koukal jsem a na brzdě mám spínač jen jeden.. Ale konektor pro druhý spínač mám tak nemusím natahovat kabel k řídící jednotce ne? Spínač jsem na Autokelly našel, ale má tam prý být nějaký plastík který přídělám k tomu železnému oku a ten spínač do toho plastu našroubuji.. Ale kde ten plastík sehnat prý jen originál Peugeot.. OEM kod pro ten plastík je : 4534 30 Díky Upraveno 28. březen 2015 uživatelem Burianekmiroslav Citovat
punkac Odesláno 30. březen 2015 Odesláno 30. březen 2015 Ten plastík stál před lety asi 20 Kč, sehnat v PEU nebyl problém Ten spínač se do něj nešroubuje, ale narazí a zmáčknutím pedálu se sama nastaví správná vzdálenost od pedálu Je tam bohužel špatný přístup, na 406 je to o prsty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.