Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na HDi by to melo jit, RJ motoru uz si to obstarava sama, ta dodatecna jednotka byla potreba jen u starych modelu s benzinovymi motory.

Takze sehnat packu, vypinac, zapojit a vyzkouset (mozna jeste povolit v jednotce motoru pres diag)

[upravil dne 14/6/11 10:49 Ferry]

Odesláno

Spíš bych nepřed zkusil to povolení v řídící jednotce motoru, protože pokud to nepůjde povolit tak to jednoduše zprovoznit nepůjde. Zda to půjde povolit můžeš zjistit i podle čísla řídící jednotky (tady se o tom hodně píše: ). No a potom už sehnat páčku a spínače.:papa

Odesláno
na HDi by to melo jit, RJ motoru uz si to obstarava sama, ta dodatecna jednotka byla potreba jen u starych modelu s benzinovymi motory.

Takze sehnat packu, vypinac, zapojit a vyzkouset (mozna jeste povolit v jednotce motoru pres diag)

[upravil dne 14/6/11 10:49 Ferry]

Jak je to u 2,1td s epicem? Staci packa, nebo musi byt i jednotka?

Odesláno

U Epicu taky myslim staci jen packa a spiance, ale jistej si nejsem, dle serviceboxu to zjistit nejde a schemata mam doma

Odesláno
BSI jeste asi nemas, co?

U stareho modelu se musela shanet nejaka jednotka, ktera to pak cele ridila a myslism, ze se shani velmi obtizne...

Jo sorry, nejak jsem zblbnul....

Jasny, s BSI to nema co delat... zalezi na te jednotce motoru, ale asi to spis nepujde... vim ze se resilo, ze i nektere 2000ky nesly na diagnostice povolit...

Ale uvidis...

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahoj, snad mi tady pomůžete, dodělávám si tempomat rok výroby 2004 2.2 HDI koupil jsem páčku z vrakoviště namontoval jsem ji a zajel jsem to zapnout v BSI v nabídce to tam je, ale nejde aktivovat prostě se to pořád vrací zpět a nejde tam dát bez regulátoru rychlosti, pořád to píše pomatem a to je špatně nevíte proč? Nemůže být třeba špatná páčka? Nebo třeba spínače jak se k nim dostanu? Kolik jich má být a jak vypadají? Tady se někde psalo že nemají nějaký drát od motorového prostoru. Jak zjistím že ho tam mám já? Díky moc za odpovědi :-)

Odesláno

Zkoukni, zda máš nahoře u brzdového pedálu dva spínače. Pokud ne, tak se musí druhý dodat a natáhnout kabel do ŘJ motoru. Když to píše pomatem, tak je tam správná volba. Trochu se jim nepovedla čeština a to "tem" se jim nějak ztratilo a zůstalo "pomatem".

Odesláno (upraveno)

Ahoj díky za info koukal jsem a na brzdě mám spínač jen jeden.. Ale konektor pro druhý spínač mám tak nemusím natahovat kabel k řídící jednotce ne?

Spínač jsem na Autokelly našel, ale má tam prý být nějaký plastík který přídělám k tomu železnému oku a ten spínač do toho plastu našroubuji.. Ale kde ten plastík sehnat prý jen originál Peugeot..

OEM kod pro ten plastík je : 4534 30

Díky

Upraveno uživatelem Burianekmiroslav
Odesláno

Ten plastík stál před lety asi 20 Kč, sehnat v PEU nebyl problém

Ten spínač se do něj nešroubuje, ale narazí a zmáčknutím pedálu se sama nastaví správná vzdálenost od pedálu

Je tam bohužel špatný přístup, na 406 je to o prsty

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...