Weri 605 Odesláno 27. duben 2022 Odesláno 27. duben 2022 Nononooo... jakýpak šilhá... získávám kompletní přehled ... mmch co si nepamatuju, to se nestalo a jedná se o fotomontáž.... Hafity, h4wk3y a Péťa ohodnotil 3 Citovat
vendelinek Odesláno 28. duben 2022 Autor Odesláno 28. duben 2022 Už jsem to nevydržel,musel jsem si nandat Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 1. květen 2022 Autor Odesláno 1. květen 2022 (upraveno) Dneska jsem vytvořil z mletého masa na sekanou roládu.Na fólií jsem roztahnul směs na sekanou,tu jsem lehce potřel Dion hořčicí, rozprostřel osmažená vajíčka na cibulce,pokladl na proužky salám,zelenou papriku,lehce posypal gril kořením a sruloval do rolády a dal do trouby.Asi tak v půlce pečení jsem navrch poskládal plátky anglický slaniny a povrchu ještě lehce posypal gril kořením a guláš kořením,malinko podlil vodou a už se peklo v otevřenym pekáči a takhle to dopadlo s bram kaší a ještě jsem si k tomu vzal okurky Upraveno 1. květen 2022 uživatelem vendelinek Milan+, Péťa, Havlicek.Lukas a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2022 Odesláno 1. květen 2022 @vendelinek nechci rejpat ale chybi ti tam tatarka Citovat
vendelinek Odesláno 1. květen 2022 Autor Odesláno 1. květen 2022 K tomudle se tak nějak moc nehodí Milan+ ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 1. květen 2022 Odesláno 1. květen 2022 Já to stihl vyfotit jen před grilováním, pak už jsem se věnoval je tomu a pak to hned zmizelo. Křídla, nadívané žampiony, krkovice. Prostě takové nuda nuda šeď šeď. ozzy56, FrantaCV, vendelinek a 3 další ohodnotil 6 Citovat
vendelinek Odesláno 5. květen 2022 Autor Odesláno 5. květen 2022 U mě dneska kuřecí čína v marinádě,mám se rozepsat? Prsa jsem naložil na noc do marinády-2 vejce,3Pl sojovky,2Pl solamyl,2Pl Dion hořčice,sůl, pepř,1Čl zázvor Než se udělala rýže,orestoval jsem trochu mraž.zeleniny a připravil omáčku k rýži -1Pl ocet,2deci vody,2Pl sojovky,1Čl cukru,1Pl solamyl,sůl, pepř, rýži jsem smíchal se zeleninou a už jsem si pomlaskával Jo a ještě okurka nesmí chybět Fruktis a Péťa ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 7. květen 2022 Autor Odesláno 7. květen 2022 Včera jsem byl v Bille pro nákup a samozřejmě jako vždycky jsem nakoupil i něco jinýho než jsem chtěl Potkal jsem se s květákem tak jsem si ho hned koupil a dneska už je oběd pavelu96 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 8. květen 2022 Autor Odesláno 8. květen 2022 Dneska opět bez masa Francouzské brambory strouhaný sýr okurek Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
MotoMoto Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Vepřová zebra, slanina, párek, paprika, pomalu grilované a teď už hlavně uzení. Vše velmi pomalu. Hafity, Péťa, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 Kde se dá ta vepřová zebra sehnat Ale vypadá luxusně Citovat
MotoMoto Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 V Makro. k tomu Iberijský špek, lehce rozuzený a párky frankfurtské se sýrem také. A červená paprika. Ale bylo toho moc a ještě zbylo. Citovat
pavelu96 Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 (upraveno) Jakože vepřová (tlustá) zebra? Upraveno 8. květen 2022 uživatelem pavelu96 MotoMoto, Péťa a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 8. květen 2022 Odesláno 8. květen 2022 (upraveno) No ta zebra na fotce vypadá normálně nevepřově, tak by mně zajímalo, jak vypadá ta "prasátková".... Teď si tak uvědomuju, že @MotoMoto možná bezelstně přehlédnul můj "podjeb".... A nebo je daleko rafinovanější a jakoby na vějičku nesednul a pase se na našich domněnkách.... Upraveno 8. květen 2022 uživatelem Hafity Citovat
MotoMoto Odesláno 9. květen 2022 Odesláno 9. květen 2022 Nehledej v tom jinotaj, jenom blbá apka, opravila slovo, nežli moje tlapka. Hafity ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2022 Autor Odesláno 11. květen 2022 Zbytky z ledničky Kousek uzenýho na cibulce, tatarka, okurka, rohlíkem Péťa ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 11. květen 2022 Odesláno 11. květen 2022 A to nadávám dětem že si na všechno dávají tatarku. Kam se na Tebe hrabou. Ale vidím, že okurek se loni urodilo u vás hodně. vendelinek ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2022 Autor Odesláno 11. květen 2022 Tatarku používám skoro na všechno a okurek mám furt málo,teď když je kupuju tak si hlídám akce , v Bille mají znojemský okurky v akci třeba za 35korum a tak si vždycky koupím aspoň 10 kousků najednou,nejlepší jsou 5-7 a 7-9 Jinak letos to vypadá že jich ve skleníku bude dost jak hadovek tak svačinkovejch Péťa a MotoMoto ohodnotil 2 Citovat
vendelinek Odesláno 12. květen 2022 Autor Odesláno 12. květen 2022 U mě dneska pár řízečků,dva kuřecí a tři vepřový,am brambor,tatarka,okurky mi někdo sežral Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 12. květen 2022 Odesláno 12. květen 2022 Tak mi tu @vendelinek udělal chutě tím květákem, tak jsem si ho dal v laznich.. . To byl nápad... Co by se na něm dalo zkazit, že... Třeba že byl černej pod strouhankou, olej ve fritaku asi taky stal už nějaký pátek, protože na tom byla vidět spálená strouhanka a nebylo to ani dosmazeny do zlatava...No a chuť.. Nula nula prd. Zase si ho dvacet let nedám... A ani tatarka to nezachránila A jinak okurky kupuju v kaufu, tu jejich značku a chutnají mi víc než znojemský... Na znojemský jsem minule narazil nahodou v "akci" a vona ta sklenice byla z třetiny prázdná.. A ještě to vydávali za retro... Co si ale pamatuju, tak vždycky byly znojemský pěkně namackany až po víčko... Tak asi nejsem až tak retro Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.