Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem vytvořil z mletého masa na sekanou roládu.Na fólií jsem roztahnul směs na sekanou,tu jsem lehce potřel Dion hořčicí, rozprostřel osmažená vajíčka na cibulce,pokladl na proužky salám,zelenou papriku,lehce posypal gril kořením a sruloval do rolády a dal do trouby.Asi tak v půlce pečení jsem navrch poskládal plátky anglický slaniny a povrchu ještě lehce posypal gril kořením a guláš kořením,malinko podlil vodou a už se peklo v otevřenym pekáči a takhle to dopadlo s bram kaší 😊

a ještě jsem si k tomu vzal okurky

IMG_20220501_104954.jpg

IMG_20220501_104922.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

U mě dneska kuřecí čína v marinádě,mám se rozepsat? 😀

Prsa jsem naložil na noc do marinády-2 vejce,3Pl sojovky,2Pl solamyl,2Pl Dion hořčice,sůl, pepř,1Čl zázvor

Než se udělala rýže,orestoval jsem trochu mraž.zeleniny a připravil omáčku k rýži -1Pl ocet,2deci vody,2Pl sojovky,1Čl cukru,1Pl solamyl,sůl, pepř, rýži jsem smíchal se zeleninou a už jsem si pomlaskával😀

Jo a ještě okurka nesmí chybět 😀

IMG_20220505_110934.jpg

Odesláno

V Makro. k tomu Iberijský špek, lehce rozuzený a párky frankfurtské se sýrem také. A červená paprika. Ale bylo toho moc a ještě zbylo.

Odesláno (upraveno)

No ta zebra na fotce vypadá normálně nevepřově, tak by mně zajímalo, jak vypadá ta "prasátková"....

Teď si tak uvědomuju, že @MotoMoto možná bezelstně přehlédnul můj "podjeb".... A nebo je daleko rafinovanější a jakoby na vějičku nesednul a pase se na našich domněnkách.... :bacha :D

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

A to nadávám dětem že si na všechno dávají tatarku. Kam se na Tebe hrabou. Ale vidím, že okurek se loni urodilo u vás hodně.

Odesláno

Tatarku používám skoro na všechno a okurek mám furt málo,teď když je kupuju tak si hlídám akce , v Bille mají znojemský okurky v akci třeba za 35korum a tak si vždycky koupím aspoň 10 kousků najednou,nejlepší jsou 5-7 a 7-9 😂 

Jinak letos to vypadá že jich ve skleníku bude dost jak hadovek tak svačinkovejch 

Odesláno

Tak mi tu @vendelinek udělal chutě tím květákem, tak jsem si ho dal v laznich.. . To byl nápad... Co by se na něm dalo zkazit, že... Třeba že byl černej pod strouhankou, olej ve fritaku asi taky stal už nějaký pátek, protože na tom byla vidět spálená strouhanka a nebylo to ani dosmazeny do zlatava...No a chuť.. Nula nula prd. 

Zase si ho dvacet let nedám... A ani tatarka to nezachránila :aut

A jinak okurky kupuju v kaufu, tu jejich značku a chutnají mi víc než znojemský... Na znojemský  jsem minule narazil nahodou v "akci" a vona ta sklenice byla z třetiny prázdná.. A ještě to vydávali za retro... Co si ale pamatuju, tak vždycky byly znojemský pěkně namackany až po víčko... Tak asi nejsem až tak retro😁

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...