Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jelito dobrota ale za mě jitrnice. Ty mám nejraději a tak mě napadlo, že jsem dlouho žádnou neměl. Málokdy se totiž naskytne fakt poctivá. Zabijačky už tolik netáhnou a je to čím dál větší problém. No a co jsem měl kupované (už je to nějaký čas) tak jsem měl vesměs smůlu, že jsem si na tom málem vylámal zuby protože jsem v tom natrefil na kousky kostí, dokonce kámen apod. 😕 A chuťově taky žádná pecka, co si budeme povídat. 

Odesláno

Mně lahvový Starobrno nedávno mile překvapilo.... Klidně bych do toho šel znova, kdyby ho "u nás" měli.... Naposledy jsem ho pil jako študák před 40ti rokamama....

Guest Petr 3008
Odesláno

Tak pánové, jsem docela rád, že jste všichni tak pěkně daleko 🤣.. Už vidím ty společné žranice, grilovačky a ochutnávky všeho možného. Za chvíli bysme byli jako koule 🤣

Odesláno (upraveno)

Já bych raději tu jitrnicu 🤣 Než ty piva bylo myšleno. Já to neřeším co je co, já dělím pivo na světlé a tmavé. To je tak vše 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Škvarkové koláče, pekárna Vysoké nad Jizerou. Nic lepšího k dnešní večeři si neumím představit... 😁😁

20210930_185032.jpg

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Já robím jak v závodní kuchyni. Koupil jsem 8kg masa tak to musím zpracovat a už se vaří Segedin 😛

20211005_175641.jpg

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@vagiOtické vesměs. Domácí mám jen málokdy. Uvidím jestli naši budou letos dělat. 

@Milan+ Klídek, dávám to do mrazáku, máme to na nějakou dobu 😉 dělám balíčky na pečení, řízky, guláš atd a pak jen vezmu a vařím. Jsme 4 kusy 🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...